The_Erinch
Favori Üye
Nedir bu Tarkanın kaderi 😁😁Tıpış tıpış tam vereceksin
Nedir bu Tarkanın kaderi 😁😁Tıpış tıpış tam vereceksin
Bence de sen yarış doya doya 1 vereyim sana
Gerekli'de potansiyel bir kütüklük var, o cevheri ortaya çıkaracağızTıpış tıpış tam vereceksin
Altyapıdan yeni bir wonderkid yetişiyor kütük dostumGerekli'de potansiyel bir kütüklük var, o cevheri ortaya çıkaracağız
Yediniz çocuğu 🤭🤭🤭🤭🤭 @MasacRE
Kütüklük derken o neGerekli'de potansiyel bir kütüklük var, o cevheri ortaya çıkaracağız
@Çiğdem gelsin sanaaa görselleriyle izah eder 🤭😁🤭😁 @MasacRE @Maskeli Fedai @xemrexxxKütüklük derken o ne
Ağaç kütüğü değil herhalde değil mi
Candan Erçetin olarak üzülürüz 🤭🤪🤭 @denizz19 Yedirmemm Candanı 😁😁😁
Tarkan çekilmedi..@kerem
Oylama nasıl olacak bir fikrim yok, ama siz listelerinize Tarkan'ı da dahil edin bence. Tarkan ile en düşük puanı alan kişi elenmiş olur.
Kerem bugün giremeyebilir, tam net bir şey de diyemem.
Ben daha oy kullanmadım niyeyse kullanma isteği gelmiyorneyime güveniyorsam
Kütüklük derken o ne
Yoo hiç öyle bi gösterme çabam yok
Aynen öyle
Tarkan hakkında konunun belirsiz olduğunu söylemek isterim. Keza dün olanlardan sonra verilmiş ani kararların değişebileceğini düşünüyorum. Açıkçası şuan forumda girecek durumda da değilim. Yine de konuyu toparlamak istiyorum. Dün olanlardan sonra sunucu olarak zeytin dalı uzattım ve özel mesaj yoluyla ve konuda yetkili kişilere özür diledim. Geçen haftadan kalan bütün jüri üyelerimiz tabii ki oy kullanabilirler. Tarkan için herhangi bir açıklama yapmam doğru olmaz. Bu konuda kapıları kapatmış değiliz, yarın 20:00'a kadar herhangi bir değişiklik olabilir. Bizim kapımız herkese açıktır. Biz tabii ki 12 hafta boyunca emek verilmiş bir programın heba olmasını istemeyiz ve bu yüzden gerekli adımları attık. Sonuçlar açıklanana kadar herhangi bir kesinliğin olmadığını belirtmek isterim.Sana tam hucum etmeye kalkaısırlarsa yok edeceksin
Tam üstüne bastınAğaç kütüğü değil herhalde değil mi
Bana ne demek istiyor o halde ağaç kütüğü ileTam üstüne bastın
O bunadı ne dediğini bilmiyor boşverBana ne demek istiyor o halde ağaç kütüğü ile
Tarkan hakkında konunun belirsiz olduğunu söylemek isterim. Keza dün olanlardan sonra verilmiş ani kararların değişebileceğini düşünüyorum. Açıkçası şuan forumda girecek durumda da değilim. Yine de konuyu toparlamak istiyorum. Dün olanlardan sonra sunucu olarak zeytin dalı uzattım ve özel mesaj yoluyla ve konuda yetkili kişilere özür diledim. Geçen haftadan kalan bütün jüri üyelerimiz tabii ki oy kullanabilirler. Tarkan için herhangi bir açıklama yapmam doğru olmaz. Bu konuda kapıları kapatmış değiliz, yarın 20:00'a kadar herhangi bir değişiklik olabilir. Bizim kapımız herkese açıktır. Biz tabii ki 12 hafta boyunca emek verilmiş bir programın heba olmasını istemeyiz ve bu yüzden gerekli adımları attık. Sonuçlar açıklanana kadar herhangi bir kesinliğin olmadığını belirtmek isterim.
Bu arada @Maskeli Fedai Tarkan'ı o kadar çok seviyor ki diskalifiye edilmemesi için kendisi yola devam etmek istiyor. Ne diyeceğimi bilemedim açıkçası.
ayy hemen izlemeleyim.
Ben izledim, çok keyifli bir video olmuş.ayy hemen izlemeleyim.
Ben maNga konserine gitmiştim, Ferman tek başına şakalarla falan coşturuyordu herkesi. Çok iyi enerjileri var çok.Ben izledim, çok keyifli bir video olmuş.
Benim de keyfim kaçtı abla yarışmayı sürekli takip edip oy yolluyordum şimdi hiç içimden gelmiyor valla.Var ya şurda eğlenelim dedik onuda çok gördün Kerem yazık ya her sene aynı şeyi yaşamaktan ben bıktım sizler bıkmıyorsunuz ayıp ya oylar gönderiliyor daha Tarkanın durumu belli değil ne demek ya saçmalık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?