Haftalardır bu şarkıyı bekliyordum.@dreamy harikasın teşekkür ederim
Haftalardır bu şarkıyı bekliyordum.@dreamy harikasın teşekkür ederim
Beğeneceğim bir şey sunuluyor da ben mi beğenmiyorum.Sen de hiçbir şeyi beğenmiyorsun
Sanki @Tolstoyevski yerine sen yarışıyorsun.Bekle.. Ecelin geliyor bekle..
------
Ben her zaman tebrik ediyorum aaaSonuçlar güzel ya, iyi gidiyor TarkanHeni haftayı bekliyoruz
Ben de sen niye sitem etmedin dedim. O bile gelmedi @keremSıralama beklediğim gibi ama puan beklediğimden düşük gelmiş. Eve gidince oylara bakacağım.
Hayır, aşırı kalabalıktı konser. O izdihamda kimseyi görmek mümkün değil.
Belki de bu mavi boncuk oyların nedeniyle bırak büyük finali yarı finale bile kalamayacağızBüyük finalde diğer jürilerden daha çok etkiliyor ama bizim oylama
Gelecek hafta sen fark atarsın belki.Bak cicim bak, bu haftada 8 puana inmiş aradaki farkımız 🤗 @kerem
Öyle tabi ne sandınBeğeneceğim bir şey sunuluyor da ben mi beğenmiyorum.
Bundan sonra herkese mavi boncuk var sana yok.Belki de bu mavi boncuk oyların nedeniyle bırak büyük finali yarı finale bile kalamayacağız
Tarkan gibi bir herife yok demek 😱 Ne diyelimBundan sonra herkese mavi boncuk var sana yok.
Tarkan mı kalmış ayol, içi geçmiş.Tarkan gibi bir herife yok demek 😱 Ne diyelim
Bundan sonrası çok karışık vallahi.. Herkes elindeki en iyiyi sürmeye çalışacak.. Hayırlısı bakalım 🙏Gelecek hafta sen fark atarsın belki.@phoebebuffay
Git başımdan iyice sinirimi bozuyorsun!!!Öyle tabi ne sandın
Bu hafta ilk ve sondu. Zaten pişman oldum böyle puan verdiğime sonradanBelki de bu mavi boncuk oyların nedeniyle bırak büyük finali yarı finale bile kalamayacağız
OkGit başımdan iyice sinirimi bozuyorsun!!!
@Tolstoyevski konuya uğramıyor bile..Sanki @Tolstoyevski yerine sen yarışıyorsun.
Sana bile mi 😱Başkalarının acısıyla dalga geçmek sana bile yakışmadı...
Sen kliplerdeki hallerine bak, sonuçta onlarla yarışıyoruzTarkan mı kalmış ayol, içi geçmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?