Hocaam Deniz bi kötü oldu tuvalete gidebilir miyiz@denizz19 korkudan kaçtı sanırım.@Çiğdem @eskici @slhttnmtl @Emre Ozansoy @Silinmiş Üye @The_Erinch
Benim de yaAy içim çıktı buralara gelinceye kadar.
Hocaam Deniz bi kötü oldu tuvalete gidebilir miyiz@denizz19 korkudan kaçtı sanırım.@Çiğdem @eskici @slhttnmtl @Emre Ozansoy @Silinmiş Üye @The_Erinch
Benim de yaAy içim çıktı buralara gelinceye kadar.
3 kere yazdım bunuBunu şimdi görüyorumSana yukarıdan mesaj geliyor ama sen teneke kafa affedersin anlamıyorsun tam ver adama diyor az mesajalrı alalım sonra niye düzelmiyor dünya@The_Erinch @eskici @Maskeli Fedai @kerem
@Sherlock @XanTier @MasacRE sanırım üçüde 3 verdi bana ben kendi adıma memnunum bunları düşününce3- Serdar Ortaç - Şeytan
2- Merve Özbey - Duman
1- Candan Erçetin - Elbette
@Çiğdem
Seriye bağladı3. hafta 1 puan..arada yer değiştir be adammmmmm 2 falan verr
@Tolstoyevski @Maskeli Fedai @MasacRE @MEnes @Dosi
Tekrar konuya döndük demekBeşiktaş'ın has taraftarı tam puan için teşekkürler
Aşk yaşıyorlar bizle
Fazlasını vermiyorum zatenHakkından fazlasını vermemek de lazım ama.
Yeni yazdıysan ms dısına bakmadım yarın bakarım3 kere yazdım bunuNey girmemiş kafama
@Tolstoyevski Tarkan'ı kendi haline bıraktığı için teşekkür etmek bana düştü..Tekrar konuya döndük demek
Tam puan vermek isterdim
Sana düşük vereceğim demedim ki şarkılar sonrası bakarım dedim
Olsun o kadarOrtak sevdiğimiz bir şey çıktı, şaşırtıcı.
İyi bari Stir Me Up'ta final puanı geldi.Onun sonucuna bende çok şaşırmıştım Hadise'nin en iyi çıkışlarından biriydi Stir me upla birlikte. Benim bütün tahminlerimi hep yanıltan bir yarışma oldu bu MS.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?