Emre Ozansoy
Moderatör
Laf ediliyor diye normal puanlama yapınca böyle oldu.@Emre Ozansoy aşkom daha yüksek beklerdiç senden aşkomm.
Laf ediliyor diye normal puanlama yapınca böyle oldu.@Emre Ozansoy aşkom daha yüksek beklerdiç senden aşkomm.
Bu şarkı elenirse yazık olurBizi yaşatmazlar
Aaa kırılıyorum aşko ben armut mu topluyorumİlk 11 sayfadaki mesajlara cevap veriyorum aşkolar.
@kerem adammm gibi zevkin vad bacım. Tşklar.
@Emre Ozansoy aşkom daha yüksek beklerdiç senden aşkomm.
@AteşBöceği iyi puan teşekkürler
@dreamy kalite adam.Thanks.
Foruma gelmediği için 10 puan ceza kestim.Hadise ne ara oraya geldi? Onun haricinde güzel bir liste.
Kimin benden şüphesi var
Canımsın.@Ahmed
8p - Hadise (Sıfır Tolerans ve bu şarkı benim en favori şarkılarım Hadise'de.)
7p - Pinhani (Uzun zaman sonra Pinhani'yi çok beğendim.)
6p - Mor ve Ötesi (Normal haftada tam verebilirdim amma çok zorlu hafta.)
5p - Tarkan (Tarkan denince şahsen benim için ilk akla gelen şarkı bu amma üsttekilerden bir tık zayıf kaldı.)
4p - Serdar Ortaç (Gerçekten çok güzel şarkı amma çok zorlu hafta çok, ilk defa Serdar baya düşük oldu bu hafta.)
3p - Candar Erçetin (Candan'ı asla yükseltemiyorum son haftalarda, bir de 8 puan üzerinden oy verince başka çarem kalmıyor napim.)
2p - Merve Özbey (Önceki haftalarda olsa çok kolay ilk 3e sokacağım şarkı ama bu hafta bence üsttekilere göre zayıf kalıyor zevkime göre.)
1p - Teoman (Gerçekten bu hafta için çok zayıf kaldı benim zevkime göre, çok özür dilerim.)
Buradayım iki saattir@eskici özel jüri nerelerdesin ya göremiyoruz sizi naber nasılsın
Aaa kırılıyorum aşko ben armut mu topluyorum
Çok düşük vermemiş ama her hafta tam puan alınca böyle bir şok oluyor.
%2 şansın var@kerem oyları yollanma tarihine göre kronolojik olarak mı açıklıyorsun yoksa stratejik olarak mı heyecan yaratmak adına
Kaç hafta olmayan yarışmacılar vardı, haksızlık.Foruma gelmediği için 10 puan ceza kestim.@slhttnmtl
Biraz haksızca bir yorum oldu benimkisi ama kastettiğim o değildi ama hatamı kabul ediyorum özür dilerim Zeynep hanımElimiz de 9 puan var zaten ve 4 puanın kötü olduğunu düşünmüyorum.. Açıkçası ben bu yorumuna üzüldüm
Hırsızlığımı mı erteleyecektim kıytırık yarışman için.İyi olur onun ağzı da çalışmıyor çünkü.@slhttnmtl
Bugün eleme potası yok mu diyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?