Emre Ozansoy
Moderatör
Laf ediliyor diye normal puanlama yapınca böyle oldu. Yoksa daha yükseği hak ediyordu kesinlikle.@Emre Ozansoy aşkom daha yüksek beklerdiç senden aşkomm.
Laf ediliyor diye normal puanlama yapınca böyle oldu. Yoksa daha yükseği hak ediyordu kesinlikle.@Emre Ozansoy aşkom daha yüksek beklerdiç senden aşkomm.
Bu şarkı elenirse yazık olurBizi yaşatmazlar
Aaa kırılıyorum aşko ben armut mu topluyorumİlk 11 sayfadaki mesajlara cevap veriyorum aşkolar.
@kerem adammm gibi zevkin vad bacım. Tşklar.
@Emre Ozansoy aşkom daha yüksek beklerdiç senden aşkomm.
@AteşBöceği iyi puan teşekkürler
@dreamy kalite adam. Thanks.
Foruma gelmediği için 10 puan ceza kestim. @slhttnmtlHadise ne ara oraya geldi? Onun haricinde güzel bir liste.
Kimin benden şüphesi varBak mesala Hadise nasıl melek olabilir diyordunuz oldu bile @slhttnmtl
Canımsın.@Ahmed
8p - Hadise (Sıfır Tolerans ve bu şarkı benim en favori şarkılarım Hadise'de. )
7p - Pinhani (Uzun zaman sonra Pinhani'yi çok beğendim. )
6p - Mor ve Ötesi (Normal haftada tam verebilirdim amma çok zorlu hafta. )
5p - Tarkan (Tarkan denince şahsen benim için ilk akla gelen şarkı bu amma üsttekilerden bir tık zayıf kaldı. )
4p - Serdar Ortaç (Gerçekten çok güzel şarkı amma çok zorlu hafta çok, ilk defa Serdar baya düşük oldu bu hafta. )
3p - Candar Erçetin (Candan'ı asla yükseltemiyorum son haftalarda, bir de 8 puan üzerinden oy verince başka çarem kalmıyor napim. )
2p - Merve Özbey (Önceki haftalarda olsa çok kolay ilk 3e sokacağım şarkı ama bu hafta bence üsttekilere göre zayıf kalıyor zevkime göre. )
1p - Teoman (Gerçekten bu hafta için çok zayıf kaldı benim zevkime göre, çok özür dilerim. )
Buradayım iki saattir@eskici özel jüri nerelerdesin ya göremiyoruz sizi naber nasılsın
Aaa kırılıyorum aşko ben armut mu topluyorum
Çok düşük vermemiş ama her hafta tam puan alınca böyle bir şok oluyor.Sanırım forumda yokkenmiş o Neyse Serdar bey sırtından vurulmaya alısık @Ahmed
%2 şansın var@kerem oyları yollanma tarihine göre kronolojik olarak mı açıklıyorsun yoksa stratejik olarak mı heyecan yaratmak adına
Kaç hafta olmayan yarışmacılar vardı, haksızlık.Foruma gelmediği için 10 puan ceza kestim. @slhttnmtl
Biraz haksızca bir yorum oldu benimkisi ama kastettiğim o değildi ama hatamı kabul ediyorum özür dilerim Zeynep hanım @The_ErinchElimiz de 9 puan var zaten ve 4 puanın kötü olduğunu düşünmüyorum.. Açıkçası ben bu yorumuna üzüldüm
Hırsızlığımı mı erteleyecektim kıytırık yarışman için.İyi olur onun ağzı da çalışmıyor çünkü. @slhttnmtl
Bugün eleme potası yok mu diyorsun?
Şu paçamızdan tutanlar olmasaİyi gidiyorsun