Senin puan alman tamamen diğerlerinin ne kadar kötü olmasına bağlıAz ne kelime Serdara hep kırpıyorlar
Ama özellikle @XanTier gibi jurilerimizden mesala 3 koparmak bile tamam diyebiliyoruz
Senin puan alman tamamen diğerlerinin ne kadar kötü olmasına bağlıAz ne kelime Serdara hep kırpıyorlar
Ama özellikle @XanTier gibi jurilerimizden mesala 3 koparmak bile tamam diyebiliyoruz
Öyle dediğime bakma sen.Umursamazlık
Eleniyor musun yoksa@Zeyno seni de Tarkan’ın kalelerinden biri olarak görüyordum bu puana çok şaşırdım ve üzüldüm açıkçası 90’lar müziğini seviyordun
Senin de bana yok ama ben yazıyorum .ssBana hiçbir yararin yok ne yanıt vereyim .ss
9 üzerinden 4 ü beğenmemek üzücü Tols..@Zeyno seni de Tarkan’ın kalelerinden biri olarak görüyordum bu puana çok şaşırdım ve üzüldüm açıkçası 90’lar müziğini seviyordun
Verdiğim puanları görmedin herhalde, senin de böyle puan vermen lazım@XanTier seni azıcık zevk sahibi biri sanmıştım ama yanılttın..ss
Seni kaale alıyorum yetmez miSenin de bana yok ama ben yazıyorum .ss
Neye bakayımÖyle dediğime bakma sen.
Enteresan bir durum işte
Nazar etme ne olur çalışsın senin jokeri olduğun grubunda olurJokerin geldi yine abicim sevinebilirsin.@Zeyno
Sıla tekrar 1. olmaz söyleyeyim.Hazırız
3 gayet ortalama bir puan @Ahmed cim; 8 üzerinden bakıldığında; artık her puan çok kıymetli kardeşim.@Ahmed
8p - Hadise (Sıfır Tolerans ve bu şarkı benim en favori şarkılarım Hadise'de.)
7p - Pinhani (Uzun zaman sonra Pinhani'yi çok beğendim.)
6p - Mor ve Ötesi (Normal haftada tam verebilirdim amma çok zorlu hafta.)
5p - Tarkan (Tarkan denince şahsen benim için ilk akla gelen şarkı bu amma üsttekilerden bir tık zayıf kaldı.)
4p - Serdar Ortaç (Gerçekten çok güzel şarkı amma çok zorlu hafta çok, ilk defa Serdar baya düşük oldu bu hafta.)
3p - Candar Erçetin (Candan'ı asla yükseltemiyorum son haftalarda, bir de 8 puan üzerinden oy verince başka çarem kalmıyor napim.)
2p - Merve Özbey (Önceki haftalarda olsa çok kolay ilk 3e sokacağım şarkı ama bu hafta bence üsttekilere göre zayıf kalıyor zevkime göre.)
1p - Teoman (Gerçekten bu hafta için çok zayıf kaldı benim zevkime göre, çok özür dilerim.)
Öyle bir anlık gazTanımadığın şarkıcıyla MS'ye mi katıldın? Neden ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?