Zack Hemsey'i lk haftadan elediler deme üzülürüm.Resmini buldum hatırlamışsındır
Ekli dosyayı görüntüle 108398
Zack Hemsey'i lk haftadan elediler deme üzülürüm.Resmini buldum hatırlamışsındır
Ekli dosyayı görüntüle 108398
Tşkler @dreamySıralama yaptı kendisi. O yüzden dediğim gibi arada uçurum bir fark olmadığı sürece oylarını sorgulamam yanlış olur. Konunun da kişisel olmadığına yemin edebilirim.
------
9. Sezon Şampiyonu @dreamy
9 Tarkan - Şıkıdım
9 Teoman - Renkli Rüyalar Oteli
8 Candan Erçetin - Elbette
8 Merve Özbey - Duman
8 maNga - Cevapsız Sorular
8 Mor ve Ötesi - Araf
7 Serdar Ortaç - Şeytan
7 Pinhani - Dünyadan Uzak
6 Hadise - Aşk Kaç Beden Giyer
Ben dreamy ile çoktan konuştum sen çok geride kalmışsın yalnızEn son @dreamy'di düşmanın. Yenisini ne ara edindin?
Özel jüriliğini elinden almanın vakti gelmişte geçiyor.Özel jüriye göre
ŞokSıralama yaptı kendisi. O yüzden dediğim gibi arada uçurum bir fark olmadığı sürece oylarını sorgulamam yanlış olur. Konunun da kişisel olmadığına yemin edebilirim.
------
9. Sezon Şampiyonu @dreamy
9 Tarkan - Şıkıdım
9 Teoman - Renkli Rüyalar Oteli
8 Candan Erçetin - Elbette
8 Merve Özbey - Duman
8 maNga - Cevapsız Sorular
8 Mor ve Ötesi - Araf
7 Serdar Ortaç - Şeytan
7 Pinhani - Dünyadan Uzak
6 Hadise - Aşk Kaç Beden Giyer
O kadar enerjiksin ki sana yetişemiyorum.Ben dreamy ile çoktan konuştum sen çok geride kalmışsın yalnız
Ben desem laf ederdinEvet öyleyim.
Şıkıdım iğrenç bir şarkı. Utanmasam 1 vereceğim ama Tolstoy'a kıyamam tabii ki.Şıkıdım gibi bir efsaneye o puanı mı layık gördün..
SENİ.
Deniz Yıldızı'nı hiç izlemedin sanırım?Harika dediğin şarkı zaten rezillik
Dedin ya. Daha ne diyeceksin. .ssBen desem laf ederdin
Özel jürinin özelliği alınmazÖzel jüriliğini elinden almanın vakti gelmişte geçiyor.
Ben alırım.Özel jürinin özelliği alınmaz
Moralim düştü ama çaktırma demelik bir mesaj olmuş.Neyse kötü puanların başta gelmesi iyi benim açımdan. Alos ve hırs bombası zaten rutin ikili. Bakalım sonrası ne olacak