Senin oyların da çok kötüHiç inanasım yok ama neyse..
Senin oyların da çok kötüHiç inanasım yok ama neyse..
Tşkler alamancı @kerem@kerem'in oyları:
9p) Mor ve Ötesi (Harika)
9p) maNga (Müthiş)
9p) Pinhani (Başta daha düşük vermiştim ama dinleye dinleye çok sevdim şarkıyı.)
8p) Teoman (Çok iyi)
6p) Hadise (Güzel)
6p) Serdar Ortaç (Güzel)
5p) Merve Özbey (Fena değil)
3p) Candan Erçetin (Zayıf bir tercih olmuş.)
3p) Tarkan (Bu hafta benim müzik tarzıma en uzak şarkı kesinlikle.)
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @dreamy @Maskeli Fedai @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @eskici @Çiğdem @S.G.A.T.
11 haftayı gördü artık Marulu başlarda eleyecektik ki kursağında kalsın.İki aday var biri marul %50-50 bence
Niye?
Hayır Çiko ablan. .ss
Laftan anlamıyorsun çünkü. .ss
Gömme o kadar
Beklemiyordum bunu, şaşırttın 😱 Teşekkürler.@kerem'in oyları:
9p) Mor ve Ötesi (Harika)
9p) maNga (Müthiş)
9p) Pinhani (Başta daha düşük vermiştim ama dinleye dinleye çok sevdim şarkıyı.)
8p) Teoman (Çok iyi)
6p) Hadise (Güzel)
6p) Serdar Ortaç (Güzel)
5p) Merve Özbey (Fena değil)
3p) Candan Erçetin (Zayıf bir tercih olmuş.)
3p) Tarkan (Bu hafta benim müzik tarzıma en uzak şarkı kesinlikle.)
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @dreamy @Maskeli Fedai @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @eskici @Çiğdem @S.G.A.T.
Hadi oradan be. .ssKorksunlar bizden
Resmini buldum hatırlamışsındır
Sevdim şarkıyı, ama diğerleri daha iyiydi.
Şıkıdım gibi bir efsaneye o puanı mı layık gördün..
Giderim ne olacak. Zaten sözde sunucu ama kişisel hırs bombası kişi her hafta 1 vererek niyetini gösteriyor. Bu hafta da gitmezsem sırf o kapağı ona yapacağım
%100 objektif.Senin oyların da çok kötü
Sen anlamıyorsun benceLaftan anlamıyorsun çünkü. .ss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?