eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) - 10. Sezon 10. Hafta

Recabın ilk 1 dakikası verseyle ilerliyor. Bu mu anlamış hali? İlk yarı önemliyse nakarattan önce zaten bir ara olduğu için başa müzik koymazdınız.
Devrelerim yandı. 😱 Normalde önceki zamanlarda hep nakaratı sona getiriyordum, hatta böyle başından aldığım zamanlar da oldu işte ki çoğu kişi böyle yapıyordu. Ne zararı var ki?

Reactions: kerem
Devrelerim yandı. 😱 Normalde önceki zamanlarda hep nakaratı sona getiriyordum, hatta böyle başından aldığım zamanlar da oldu işte ki çoğu kişi böyle yapıyordu. Ne zararı var ki?
Cidden anlamıyorsun bu işten. Direkt nakaratla başlarsan dinleyicinin şarkıya yükselmesini engellersin ve şarkı yavanlaşır.
Her şarkı için geçerli değil bu tabii ama bu şarkı için geçerli.
Hem başta hem nakarattan önce müzik var. Nakarat da hızlı söylendiği için versenin uzun sürelisi puana yansıyor. Baştaki 10 saniyelik gereksiz müziği atın. Benden söylemesi.

Reactions: slhttnmtl
Hem başta hem nakarattan önce müzik var. Nakarat da hızlı söylendiği için versenin uzun sürelisi puana yansıyor. Baştaki 10 saniyelik gereksiz müziği atın. Benden söylemesi.
Al şimdi buradan vurdu.
Siz tartışın ben sonuca göre bakınırım.
Recap'i kessek bu sefer çok az kalacak.

Reactions: The_Erinch
Al şimdi buradan vurdu.
Siz tartışın ben sonuca göre bakınırım.
Recap'i kessek bu sefer çok az kalacak.
Baştaki kısım benim için de önemli ama nakarat çok hızlı söylendiği için verseyi gereksiz uzun tutmak bir işe yaramaz. 00:20 - 01:27 arası son kararım, gerisi sana kalmış.