xBUGRAx
Emekli
Dizide mi vardı anlamadım Hayriye'nin ilk kez bindiği Trabzon uçağı mı.Yolcu uçağı
Dizide mi vardı anlamadım Hayriye'nin ilk kez bindiği Trabzon uçağı mı.Yolcu uçağı
Kulağıma ne hoş gelirse o. Çoğu şeyi severim, cover olunca arabeskler bile dinlenebilir oluyorPopçu musun rockçı anlamadım hala.@ozmoturk
Ben teşekkür ederim, akşam boyunca burada olduğun için.Döndüğüm haftada 1. olmuşum.
@phoebebuffay @Tolstoyevski tebrikler size de.
@bazinga geçmiş olsun. @Emre Ozansoy emeklerinden dolayı teşekkürler.
Valla hiç de bir şey almadım elenmeyecegimi bildiğim için rahattım bugün
Yok sahici olanDizide mi vardı anlamadım Hayriye'nin ilk kez bindiği Trabzon uçağı mı.
Bu haftayı da bitirdikSONUÇLAR İLK MESAJDA!
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @dreamy @Maskeli Fedai @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @eskici @Çiğdem @S.G.A.T.
Teşekkür ederim.@phoebebuffay @Tolstoyevski tebrikler ediyorum efenim@bazinga geçmiş olsun üzüldüm valla
@Emre Ozansoy kuzum emeğine sağlık güzel sundun
Gelecek sezon yarışmacı ol.Bu haftayı da bitirdik
Seni kolay kolay eleyemezlerValla hiç de bir şey almadım elenmeyecegimi bildiğim için rahattım bugün
------
Bu hafta da eleyemediniz beni @eskici
Aynısını sen söylüyorsunKaba mahluk!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?