E o efsane şarkıyı kullanmak istemez miyim senceStir me up var mı kullanmak istediklerinde.
E o efsane şarkıyı kullanmak istemez miyim senceStir me up var mı kullanmak istediklerinde.
Gülü seven dikenine katlanıyor işte.Stir me up var mı kullanmak istediklerinde.
------
İlk haftalar oy kullanmak işkence olabilir o zaman bize
E o efsane şarkıyı kullanmak istemez miyim senceTabiki de var.
Selocan beni etiketten çıkarHepinize selam, bu hafta hep birlikte Olsun diyoruz. Hadise'nin geçtiğimiz aylarda çıkardığı ve çok kısa bir sürede çok beğenilen bu şarkıyla sizleri baş başa bırakıyorum.
@12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @offensive @The_Erinch @kerem @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @xdragxx @Gerekli24 @seyfullXh @MasacRE @Veteran @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @hayret bi şey @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Burak97 @umuttanyel @Cervantes @ömer karataş @Klaus @A. Poyraz Bilgin @781Ens @pompy @EnveR @AteşBöceği @bazinga @Gizmen @Silinmiş Üye @emreemreu @Burak97 @cehennet @dreamy @HeisenBerg @S.G.A.T. @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @The Barberson @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf ve ilgili herkes
Sana hala özel mesaj atamıyorum bu arada. Ayarlarını düzeltmemişsin.Selocan beni etiketten çıkar
Valla orjinal haliyle duruyor değiştirmedim de yaniSana hala özel mesaj atamıyorum bu arada. Ayarlarını düzeltmemişsin.@Angelica
Tamam.Selocan beni etiketten çıkar
Valla orjinal haliyle duruyor değiştirmedim de yani
Niye özellikle Selo'dan rica ettin ki?Tamam.
Etiketi o atmış ya ondan dolayıNiye özellikle Selo'dan rica ettin ki?
Bende atıyorum ama.Etiketi o atmış ya ondan dolayı
Etiket listesinde olmayayım yeter sevdiğim bi müzik olursa oylarım hemen onuBende atıyorum ama.
Şuan yarışmacılar şarkılarını tanıtıyorlar, oylamaya geçmedik henüz.Etiket listesinde olmayayım yeter sevdiğim bi müzik olursa oylarım hemen onu
Sana hala özel mesaj atamıyorum bu arada. Ayarlarını düzeltmemişsin.@Angelica
Yok kendisini sen ikna etmiştin jüri üyesi olması için.Banamı atamıyosun Kerem anlamadım?
Herkese Merhabalar;
İlk kez katıldığım bu yarışmaya;çoğunuzun hayatına birkerede olsa dokunduğuna inandığım bir isim olan Candan Erçetin ile dahil olmak istedim.
İlk haftada ise Candan Erçetini hayatımıza sokan ilk şarkılarından biri olan ;"Umrumda Değil" ile sizi başbaşa bırakıyorum...
Tüm jürilere kolay gelsin;yarışmacı arkadaşlarada başarılar dilerim..
Haydi Rasgele!!
@12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @offensive @The_Erinch @kerem @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @xdragxx @Gerekli24 @seyfullXh @MasacRE @Veteran @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @hayret bi şey @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Burak97 @umuttanyel @Cervantes @ömer karataş @Klaus @A. Poyraz Bilgin @781Ens @pompy @EnveR @AteşBöceği @bazinga @Gizmen @Silinmiş Üye @emreemreu @Burak97 @cehennet @dreamy @HeisenBerg @S.G.A.T. @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @The Barberson @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf
Teşekkürler Melekcim, yarışmaya ilk kez katıldığım için Candanın İlk şarkılarından birini seçtim.Gelmiş şarkımm şimdiden başarılar diliyorum abim sevdiğim şarkılarından
Yok kendisini sen ikna etmiştin jüri üyesi olması için.
Teşekkürler Melekcim, yarışmaya ilk kez katıldığım için Candanın İlk şarkılarından birini seçtim.
Şarkı çıktığında 13 yaşındaymışım
Merve Özbey'i pek bilmiyorum yani eski şarkılarını. Bu vesile ile öğrenirim. Sesi çok iyiymiş bu şarkıda da.İlk hafta herkes adına hayırlı olsun öncelikle. Slow bir şarkıyla giriş yapıp bu sıcak günlerde içimizi serinletecek "YAĞMUR" isimli şarkımızla sizlerleyiz. Umarım beğenirsiniz.
@12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @offensive @The_Erinch @kerem @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @xdragxx @Gerekli24 @seyfullXh @MasacRE @Veteran @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @hayret bi şey @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Burak97 @umuttanyel @Cervantes @ömer karataş @Klaus @A. Poyraz Bilgin @781Ens @pompy @EnveR @AteşBöceği @bazinga @Gizmen @Silinmiş Üye @emreemreu @Burak97 @cehennet @dreamy @HeisenBerg @S.G.A.T. @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @The Barberson @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf
Sana sevdiririm güzel şarkıları varMerve Özbey'i pek bilmiyorum yani eski şarkılarını. Bu vesile ile öğrenirim. Sesi çok iyiymiş bu şarkıda da.
Güzelmiş şarkıda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?