eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 1. Hafta

Bugün açıklama yok mu?

@denizz19 'u biliyorum gibi gibi. Yukarda bazinga demiş. Aklımda 2 isim var. Biri Deniz'in tarzı
bir tanesi abartıldığını düşündüğüm bir isim. Onla gelen var mı acaba

Reactions: kerem
Bugün açıklama yok mu?

@denizz19 'u biliyorum gibi gibi. Yukarda bazinga demiş. Aklımda 2 isim var. Biri Deniz'in tarzı
bir tanesi abartıldığını düşündüğüm bir isim. Onla gelen var mı acaba
17 yarışmacıya tamamlandık, 15 haftalık bir yarışma için bu saatten sonra daha fazla yarışmacı almak pek sağlıklı olmaz gibi.

Kimleri kastettiğini anlayamadım pek.

Reactions: Dosi
Sen sadece sunucusun. Bana dokunamazsın... Bende tüm yarışmaları bitirecek gücün yanında seni bitirecek güç de var.

17 yarışmacıya tamamlandık, 15 haftalık bir yarışma için bu saatten sonra daha fazla yarışmacı almak pek sağlıklı olmaz gibi.

Kimleri kastettiğini anlayamadım pek.
ya M ile başlayan ya da S ile başlayan. Abartıldığını düşündüğüm S ve bazinga pek sever

Sen sadece sunucusun. Bana dokunamazsın... Bende tüm yarışmaları bitirecek gücün yanında seni bitirecek güç de var.
Bana meydan okumayacaktın, eleme geceleri kabusun olacağım. Bekle ve gör.

ya M ile başlayan ya da S ile başlayan. Abartıldığını düşündüğüm S ve bazinga pek sever
Onun toplam 15 şarkısı vardır ama diğerleriyle karşılaşıtırılınca çok güçlü 15 şarkısı yok. Yoksa düşünen birkaç kişi olmuştu.
M ile başlayandan haberin olmuş demek ki, onun şarkıları bir tık daha güçlü diyebiliriz.

Reactions: slhttnmtl and Dosi
Öbür türlü de olacakları biliyorsun açık açık yazdırma şimdi.
Hahahayt bana hiçbir şey yapamazsın.
@phoebebuffay kesin olarak birleşme vakti geldi artık.

S yarışmıştı sanki. Gıcık şarkılarıda vardı.
M yani?
eskiden yarışacağı zaman fikir sormuşluğu vardı @denizz19 'un. O da vardı ve sever.
Ben ondan erkek popçu veya arabesk türkü vari birini beklerdim

S dediğin güzellerde adaylardan biri miydi?
Eğer öyleyse yanlış hatırlamıyorsam daha önce yarışmamıştı.

Zaten aynı tarafta değil miydik? 😳

Kesin dedim ya, gözlerim açıldı artık.

Reactions: slhttnmtl and Dosi
S dediğin güzellerde adaylardan biri miydi?
Eğer öyleyse yanlış hatırlamıyorsam daha önce yarışmamıştı.

Aynen o ama nedense şu garip isimli şarkısının bahsi geçmişti forumda
doğrudur. Belkide BŞB ilk sezon falandı

Aynen o ama nedense şu garip isimli şarkısının bahsi geçmişti forumda
doğrudur. Belkide BŞB ilk sezon falandı
BŞB'de en çok sevilen şarkısı kullanıldı ama o garip isimli değil. Hani Y ile başlayan. (ipucu bırakmadık)

Bence şuanki çoğu şarkıcıdan daha zayıf bir isim. Birkaç tane güçlü şarkısı var sadece, devam edebilmesi için risk alınması lazım.

Zerrin Özer'i alan yok mu acaba. @denizz19 sen al
bi kapan olmadı onu

Reactions: denizz19 and kerem
Bu kadar hafife alma. Aklımda bir isim var ama ilerde belki ben katılıp yarışırım. Kimseye demem
bu sezondan sonra iyice zayıf isimler kalır ve ben zirve olurum
Geçen sene bahsettiğin isim sanırım. İyi bir seçim gerçekten. All Star olmazsa inşallah. O yüzden gel bu sezon dedim.

Geçen sene bahsettiğin isim sanırım. İyi bir seçim gerçekten. All Star olmazsa inşallah. O yüzden gel bu sezon dedim.
O olabilir olmayada bilir. Demek kimse almadı iyi
Bu sene beni zorlayacak isimler olurdu belki. Stresi kaldıracak bünyede değilim şuan

Ay bide bunun All Star'ı mı var
onun kuralını hatırlamıyorum ama sahipleri yine aynı isimleri alma şansları olsun onda

Geçen All Star nasıldı bilmiyorum ama ona göre devam edeceğiz. Araştırmamız lazım.

Tabii ben bir daha ne zaman boş vakit bulabilirim bilmiyorum, Bunun BŞB'si de var.