Eksi bir dönüşü mü olur yoksa.Bu kadar stalkladığını belli etmesen keşke.
Yok ilk sayfada tarihçeye bakarsan aralarında nasıl bir kaos çıktığını kendin düşünebilirsin.
Eksi bir dönüşü mü olur yoksa.Bu kadar stalkladığını belli etmesen keşke.
Yok ilk sayfada tarihçeye bakarsan aralarında nasıl bir kaos çıktığını kendin düşünebilirsin.
Yok adın forumda stalker'a çıkar. Genelde forumdaki meraklılar her şeyi stalklarlar ama belli etmeden tabii ki.Eksi bir dönüşü mü olur yoksa.Gerçi neyden korkuyorsam
Aman ben de bir şey var sandım.Yok adın forumda stalker'a çıkar. Genelde forumdaki meraklılar her şeyi stalklarlar ama belli etmeden tabii ki.
@slhttnmtl şimdiden oy topluyor işte. İddialıyım iddialıyım deyip oy toplaya toplaya finale kadar ilerleyecek sanırım.
Aklındaki favori kim peki?
Sunucumuzun tüm amaçları ortada zaten, hem merak etme benim kavga etmem gereken kişiler yarışmacılar ama ortalıkta olsalar bi
Aa kuru iftiraya bak, tabiki de iddialıyım şüphen mi var 🥰
------
İşte ben deneyimsiz olduğumdan kendime önden yer edindim, onlar anca böyle arkamda kalırlar işte
E tabi öyle, bunların hepsini topla bi Hadise etmiyor sonuçtaSöyledim aslında o kişiye. @Tolstoyevski biliyor. 3-4 tane var. Hem 1, 2, ve 3. Sırada olur onlar.
Karşına çıkmaya cesaret edemiyorlar demek
Sadece Bir Derdim Var, Sertab'ın son 10 yılda çıkan bütün şarkıların toplamından -Olsun hariç- çok dinlenmiştir. Bu yeterli bir cevap.Sertab'ı nasıl satarsın, 3-4 şarkısı tutan bir grup için. 😳
Benim kimseden korkum yok.Ama bazı rakiplerim -19'la biten- belli ki Hadise'den çok korkmuş, Hadise ne ya güçlü görmen garip falan diyor.
------
Aaa, 2 tane şarkı var aklımda. İddialı bir başlangıç yapıcam.
Ortak, pofidik ile beraber tavaf ediyorlar.Sen ne ara tüm forumu stalkladın acaba?@phoebebuffay ile beraber forumu beraber mi karış karış geziyorsunuz? Haberinizin olmadığı bir şey kaldı mı?
Şarkıcıların çoğunu tanıyorum ama pek müzikle aram olmadığı için pek dinlemedim şarkılarını bu yarışmada aynı zamanda bu şarkıcıları iyi de tanımış olacağım. Bu juri üyesi olarak tuhaf ama önyargılı yaklaşmamı engelleyecektir diye düşünüyorumBu arada yeni jüri üyelerimiz olan @Cervantes @BARON男爵 @Alos @Doğan @Gerekli24 @EmreCan'a şarkıcıları nasıl bulduklarını soralım. Tekrardan hoşgeldiniz arkadaşlar.
@seyfullXh sana özelden mesaj atma yetkim yok ama eğer istersen sende jüri üyesi olabilirsin.
------
Dolara bile razıyım ama kanal sahibi @Aserat çok cimri, zaten ayakta duran tek programı olmamıza rağmen hala göz burun kıvırıyor. Eğer bana yardımcı olursan parayı bölüşeceğiz.
Başka kimse fikrini belirtmedi ama hatta pozitif geri dönüşler de geldi ama @Araf'ın fikri onun için büyük önem taşıyor demek ki.
Belki çok kalabalık istemezsin diye sorayım dedim yine de@Ahmed şimdiden seni gözüne kestiren biri var, ilk 5 hafta elenmesen iyidir kanka.
------
Daimi jüri üyelerimizden birisin, sorman bile hata. Hoşgeldin bu arada.
@mrt-06 ilk hafta elenmeli@12.Adam @xBUGRAx @mrt-06 @mesmeso ve @Silinmiş Üye'a da yarışmamızda yarışmacı olacaklar. 5'ine de yarışacakları süre boyunca başarılar diliyoruz. Hoşgeldiniz. Böylece yarışmacı kadromuz tamamlandı diyebiliriz, sadece 1 üyemizle daha görüşme aşamasında olduğumuzu belirtelim.
@12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @offensive @The_Erinch @kerem @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @xdragxx @Gerekli24 @Stran @seyfullXh @soo @MasacRE @Veteran @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @hayret bi şey @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @YıldırıM @Burak97 @conino @Abdülhey @umuttanyel @Cervantes @Atlass @ömer karataş @thekinqlord @Ege Bartu @Klaus @A. Poyraz Bilgin @Bussy @781Ens @BesaleT @pompy @elvissman @EnveR @Emin Özaltun @Fks14 @armandos @AteşBöceği @bazinga @Gizmen @Silinmiş Üye @emreemreu @Burak97 @cehennet @dreamy @HeisenBerg @Jonsnow @S.G.A.T. @kerim yavuz @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Mr.At @Nikos litas @ömer karataş @Emre Ozansoy @Polat Şaşmaz @Sylvester @serhatt @xemrexxx @takas @Mircan Saye @The Barberson @tolgab @Yakamoz-Asi @yigit_00 @-potterhead- @XanTier ve ilgili herkes
Utku beyciğim, yoldaşın finale değil mi?Belki çok kalabalık istemezsin diye sorayım dedim yine deHoşbulduk
------
@mrt-06 ilk hafta elenmeli
Senin adam da finallik değilUtku beyciğim, yoldaşın finale değil mi?Desteklerini esirgemezsin.
Sen kimle yarışıyorsun?Senin adam da finallik değil5-6 hafta yarışıp elen sonra
Ben jüriyimSen kimle yarışıyorsun?
Görelim bakalımBenim işim gücüm şaka beYalnız Hadise'yi fazla küçümsüyorsun seninkini geçeceğinden eminim
Beni muazzam tanıyan bir adet kanka.Yeni nickini hiç beğenmedim bende, çok uncool duruyor. Batuş en güzeliydi.
------
@Ahmed'e bakma sen, yılan gibidir. Gizli gizli rakibini sokar.
Ben jüriyim
Yarışmacı da olabilirsin ama. Zamanında iyi bir strateji ile Feridun Düzağaç'ı finale kadar götürmüşsün sonuçta.Sen kimle yarışıyorsun?
Sende mi iftiralara başladın, asıl yılan senmişsin. 😱 Resmen sunucuyla dalga geçiyorsunuz, oylama zamanı hepinizden öcümü alacağım.Aman ben de bir şey var sandım.Forumda 1 yıl bile duran bir kişi aktifliği gözükmeyen ama bol bol stalk yapan kişileri tanır bence.
Bu arada arkadaşlar kerem bana para vermek için bunları dedirtiyor, kaos çıkar dediği gibi. Tek fark bunu özelden yazdı.
Bir Derdim Var 16 yıllık bir şarkı. Neden sadece son 10 yılki şarkılarıyla karşılaştırdın ki?Sadece Bir Derdim Var, Sertab'ın son 10 yılda çıkan bütün şarkıların toplamından -Olsun hariç- çok dinlenmiştir. Bu yeterli bir cevap.
İşte 17 yıllık bir şarkı olmasına rağmen yani dijital çağda yayınlanan bir şarkı olmamasına rağmen bu sonuçlar.Bir Derdim Var 16 yıllık bir şarkı. Neden sadece son 10 yılki şarkılarıyla karşılaştırdın ki?
MvÖ'nün eski şarkılarıyla Sertab'ın yeni şarkılarını karşılaştırma yapıp böyle bir bahane sunman akla yatılır gibi değil. Sertab en azından üretken bir sanatçı, MvÖ'nun son yıllarda tek bir single'ını dahi göremedik. Madem 2004'e geri döneceksek Eurovision'u İstanbul'a taşıyan ve İngilizce albüm çıkaran Sertab'ın başarısından da bahsetmeliyiz oysa ki.İşte 17 yıllık bir şarkı olmasına rağmen yani dijital çağda yayınlanan bir şarkı olmamasına rağmen bu sonuçlar.
İyi dediklerim şarkıcılarını değiştirdiler ama 8. ve 9. sezonlarda kullanılamayacaklar listesini ele alınca hiçde fena bir liste olmadı. En azından farklı şarkılar dinleyeceğiz, benim amacım oydu kesinlikle. 1-2 tane ismin seçilmemesi benimde gözümden kaçmadı değil ama herkes taa öncelerden şarkıcılarını belirlemişti. Ben olsam dah iddialı bir isimle yarışırdım.@kerem okadar 'çok iyi isimler' dedin bana pek öyle gelmedi
Şu bu birinci olur diyemem henüz ama kimlerin erken gideceği belli. Bazı isimler çok iyiyken bazıları çok kötü. Şu açıklananlar arasında net bir favorim yok ama en fazla 4-5 isim iddialı gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?