eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 1. Hafta

Aa sen mi masumsun, şimdi baygınlık geçiriyorum.
Buradaki herkesin içinde var fenalık.
Ben bu yarışmadaki en masum, en iyi kalpli yarışmacıyım... @kerem kaos çıkar yoksa seni yarışmada barındırmam dediği için biraz zoraki böyle mesajlar yazıyorum maalesef.

Ben bu yarışmadaki en masum, en iyi kalpli yarışmacıyım... @kerem kaos çıkar yoksa seni yarışmada barındırmam dediği için biraz zoraki böyle mesajlar yazıyorum maalesef.
İlk haftalarda eleneceğin için bu görevi verdim, her şey senin şampiyonluğun için @slhttnmtl.

Halkımız mağdurları sever çünkü.

@kerem Acun gibi Sedefe kurguyu basmış..rating lazım
Resmen sunucuyu provoke ediyorlar, öye bir derdim olsa @sokak sanati @Harunnn60 ve @Çiğdem'i getirtirdim. Manipüle olmayın, oldurtmayın.

------

Bende Candan Erçetinin neredeyse tüm KASET leri duruyor...Kaset diyorum dikkatini çekerim.
İlk girişim çok eski olacak ama sonra ilerlersek zaten bashettiklerinde muhakkak olacak.
İyi bir strajeji izlemen gerecek, sonuçta jüri forum üyelerinden oluşuyor. Onlara göre bir liste hazırlamanı tavsiye ederim.

Kerem seni barındırmayacak olsa @sokak sanati'yla yediği haltları ortaya çıkardığında barındırmazdı. Sen buz gibi de böylesin.

------

İlk haftalarda eleneceğin için bu görevi verdim, her şey senin şampiyonluğun için @slhttnmtl.

Halkımız mağdurları sever çünkü.
Yaa işte sunucu gibi sunucu.

Ve işte bu.

Cevriye Hanım'ı da atarak kendini ispatlamış oldun.

------

Harika, ilk ahmed, phoebe'yi sonra da ben, ahmed'i.
@Ahmed şimdiden seni gözüne kestiren biri var, ilk 5 hafta elenmesen iyidir kanka.

------

@kerem Hayırlı olsun. Foruma renk katan keyifli bir yarışma MS. Senin el atıp geri döndürmen güzel olmuş. Ben de jüri olmak isterim eğer uygunsa
Daimi jüri üyelerimizden birisin, sorman bile hata. Hoşgeldin bu arada.

Geçen Veteran kim diyordum ben de. İyi aydınlandım.
Şarkılarım hazır bile ona güvenip seçtim

------

Hatırlattığın için thanks, geçen sene nick değiştirdiğimi bilmeyenler bu kim falan diyor
Yeni nickini hiç beğenmedim bende, çok uncool duruyor. Batuş en güzeliydi.

------

Sussana, gizli gizli yapmam gerekiyordu.
@Ahmed'e bakma sen, yılan gibidir. Gizli gizli rakibini sokar.