İnşallah foruma sevdirirsin Atacan, çok farklı bir seçim. Seni tebrik ediyorum bu yüzden.4.kez kanser hastalığına yakalanarak beni çok üzen, yıllardan beri dinlediğim biriyle katılacağım.Allah şifa versin güzel yürekli kadın...
İnşallah foruma sevdirirsin Atacan, çok farklı bir seçim. Seni tebrik ediyorum bu yüzden.4.kez kanser hastalığına yakalanarak beni çok üzen, yıllardan beri dinlediğim biriyle katılacağım.Allah şifa versin güzel yürekli kadın...
Ben bu yarışmadaki en masum, en iyi kalpli yarışmacıyım... @kerem kaos çıkar yoksa seni yarışmada barındırmam dediği için biraz zoraki böyle mesajlar yazıyorum maalesef.Aa sen mi masumsun, şimdi baygınlık geçiriyorum.Buradaki herkesin içinde var fenalık.
İlk haftalarda eleneceğin için bu görevi verdim, her şey senin şampiyonluğun için @slhttnmtl.Ben bu yarışmadaki en masum, en iyi kalpli yarışmacıyım... @kerem kaos çıkar yoksa seni yarışmada barındırmam dediği için biraz zoraki böyle mesajlar yazıyorum maalesef.
Teşekkür ederim Keramettin'im.İnşallah foruma sevdirirsin Atacan, çok farklı bir seçim. Seni tebrik ediyorum bu yüzden.
Resmen sunucuyu provoke ediyorlar, öye bir derdim olsa @sokak sanati @Harunnn60 ve @Çiğdem'i getirtirdim. Manipüle olmayın, oldurtmayın.
İyi bir strajeji izlemen gerecek, sonuçta jüri forum üyelerinden oluşuyor. Onlara göre bir liste hazırlamanı tavsiye ederim.Bende Candan Erçetinin neredeyse tüm KASET leri duruyor...Kaset diyorum dikkatini çekerim.
İlk girişim çok eski olacak ama sonra ilerlersek zaten bashettiklerinde muhakkak olacak.
Şaka bir yana...çok yeni üyelerin olması daha farklı kılacak gibi keyifli bir etkinlik olmasını temenni ediyorum.Resmen sunucuyu provoke ediyorlar, öye bir derdim olsa @sokak sanati @Harunnn60 ve @Çiğdem'i getirtirdim. Manipüle olmayın, oldurtmayın.
Kerem seni barındırmayacak olsa @sokak sanati'yla yediği haltları ortaya çıkardığında barındırmazdı. Sen buz gibi de böylesin.Ben bu yarışmadaki en masum, en iyi kalpli yarışmacıyım... @kerem kaos çıkar yoksa seni yarışmada barındırmam dediği için biraz zoraki böyle mesajlar yazıyorum maalesef.
Yaa işte sunucu gibi sunucu.İlk haftalarda eleneceğin için bu görevi verdim, her şey senin şampiyonluğun için @slhttnmtl.
Halkımız mağdurları sever çünkü.
@Emre Ozansoy daimi jüri üyelerimizden zaten, @Zeyno'yu da etiketlemiştim. Yeni sezonda jüri üyelerimizden biri olacak inşallah.Şaka bir yana...çok yeni üyelerin olması daha farklı kılacak gibi keyifli bir etkinlik olmasını temenni ediyorum.
Gene ansiklobedi gibi yorumlarımı hazırlarım
Bu arada @Zeyno ve @Emre Ozansoy da jüriye alalım.
Kerem seni barındırmayacak olsa @sokak sanati'yla yediği haltları ortaya çıkardığında barındırmazdı. Sen buz gibi de böylesin.
Asıl şoku maNga'dan önce elenmesiyle alacak bu sezon, intikam soğuk yenen bir yemektir sonuçta.Kerem seni barındırmayacak olsa @sokak sanati'yla yediği haltları ortaya çıkardığında barındırmazdı. Sen buz gibi de böylesin.
------
Yaa işte sunucu gibi sunucu.
Ve işte bu.
Harika, ilk ahmed, phoebe'yi sonra da ben, ahmed'i.Asıl şoku maNga'dan önce elenmesiyle alacak bu sezon, intikam soğuk yenen bir yemektir sonuçta.@Ahmed'in stratejisine güveniyorum.@phoebebuffay
@Ahmed şimdiden seni gözüne kestiren biri var, ilk 5 hafta elenmesen iyidir kanka.Ve işte bu.
Cevriye Hanım'ı da atarak kendini ispatlamış oldun.
------
Harika, ilk ahmed, phoebe'yi sonra da ben, ahmed'i.
Daimi jüri üyelerimizden birisin, sorman bile hata. Hoşgeldin bu arada.@kerem Hayırlı olsun. Foruma renk katan keyifli bir yarışma MS. Senin el atıp geri döndürmen güzel olmuş. Ben de jüri olmak isterim eğer uygunsa
Hoşbuldum birazdan bakacağım hepsine teek tekkkBu arada yeni jüri üyelerimiz olan @Cervantes @BARON男爵 @Alos @Doğan @Gerekli24 @EmreCan'a şarkıcıları nasıl bulduklarını soralım. Tekrardan hoşgeldiniz arkadaşlar.
Sussana, gizli gizli yapmam gerekiyordu.@Ahmed şimdiden seni gözüne kestiren biri var, ilk 5 hafta elenmesen iyidir kanka.
------
Daimi jüri üyelerimizden birisin, sorman bile hata. Hoşgeldin bu arada.
Geçen Veteran kim diyordum ben de. İyi aydınlandım.
Yeni nickini hiç beğenmedim bende, çok uncool duruyor. Batuş en güzeliydi.Şarkılarım hazır bile ona güvenip seçtim
------
Hatırlattığın için thanks, geçen sene nick değiştirdiğimi bilmeyenler bu kim falan diyor
@Ahmed'e bakma sen, yılan gibidir. Gizli gizli rakibini sokar.Sussana, gizli gizli yapmam gerekiyordu.
Selocum sende biliyorsun Sertab Erener'i sevdiğim kadar hiç bir sanatçıyı sevmemÖyle olsun be Alos'cum...
Sertab'çıların günden güne çoğalması göğsümü kabartıyor gerçekten.@12.Adam @slhttnmtl @Alos
@cehennet de Sertab'çıdır belki.
Susuyorum sadece. Buyrun kaosa.Sesi güzel ama fanı değilim. Sezen Aksu vesilesiyle ayakta durdu. Eşinden de ayrılınca çöktü kadın.
Tek kalınca vapurda şarkı söyler sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?