eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 1. Hafta

Biliyorum bu düeti.
Şarkı da harika ve yine gizli alt metinlerle dolu bir şarkı zaten. Klibini ve klipteki simgeleri bilmiyordum ama.

Bence Türkçe oluşunu da hesaba katarsak zamanında güzel bir derece de aldı. Ama bir yandan daha Eurovision'a göre bir şarkı ile mi yarışsalardı diye düşünmüyor da değilim.

Reactions: Araf
Reactions: Doğan and cehennet
Almayı düşünüyordum ama eski hevesim olmadığı için sonradan vazgeçtim.
Pek bir iddiam yok bu sezon.
Nerede hayırlı olsunum? 2 gündür neredesin sen?

Mustafa Ceceli ile iddiamı izleyin. Lütfen insanların ne yaptıklarıyla değil müzikleriyle ilgilenin diyerek kamu spotumuzu şimdiden oluşturalım.
Sunucu olarak sana bu konuda hak veriyorum gerçekten, müzik kazansın gerisi önemli değil.

Şimdilik hiçbir şey haftaya jüri olarak düzenli oy vereceksiniz. Ben o zaman özel mesaj yoluyla sizinle iletişime geçerim zaten. Şimdilik yarışmacıları tanıyacağız.

Müzik dinlemeyi seviyorum. Zevkle jüri olurum. Kolay gelsin.

Reactions: kerem
Tarkan ve Hadise zorlar, diğerleri kolay lokma gibi
Nickini de @batuhankaralar olarak değiştirsen çok güzel olacak.

------

Yarın ya da Perşembe de iddialı isimler gelecek. Ben bu sezon zayıf halka bulamıyorum, strateji kazanacak kesinlikle.

Harun Tekin'in sesi çok karizmatik, o artı. Backvokal olarak Burak Güven'in sesi de çok duygusal. İkisi birleşince çok iyi şarkı çıkıyor ortaya. Kerem Özyeğen çılgınca çalıyor gitarı, Kerem Kabadayı ise çılgınca çalıyor bateriyi. ve Harun Tekin ile Burak Güven de tabii yine gitarla. Gitar ağırlıklı bir grup. Harun Tekin'in sesi yabancı şarkılara da yatkın, ki o şekilde katılmış olsaydı eğer şu anda en az ilk üçteydik.

Reactions: phoebebuffay
Bütün olarak hepsi de çok çok iyiler.
İzlemediysen şu performansı izlemeni tavsiye ederim. Kerem Kabadayı inanılmaz bir baterist gerçekten.

Bütün olarak hepsi de çok çok iyiler.
İzlemediysen şu performansı izlemeni tavsiye ederim. Kerem Kabadayı inanılmaz bir baterist gerçekten.

Aynen, iyi performasn sergiliyor Kerem Kabadayı.

Sen de bu performansı izle. Arada açıp açıp izlerim, pozitif enerji veriyor. Harun Tekin'in seyirciyle olan enerjisi çok iyi.

Öyle de diyebiliriz ve bu örneği muhtemelen @kerem bile beğenir; çünkü kendisi Sertab Erener hayranı. Gerçi maNga ile Mor ve Ötesi karşılaştırmalarına katılmayabilir ayrı konu.
Kendisi aynı zamanda Manga hayranı. Gerçekleri kabullenmeyip saydırmaya başlayacaktır birazdan bu yüzden.
Neden maNga ile MvÖ'yü karşılaştırma gereksiniminde bulunuyorsunuz ki? Hem Türkiye, hem Avrupa, hem Eurovision, hem sosyal medya çoktan kararını vermiş zaten. 10-15 yıl geriden migeliyorsunuz acaba?

Reactions: 12.Adam and Araf
Bu saçmalığı neye dayanarak söylüyorsun? Ben senden büyüğüm mesela etti 1-0.

Neden maNga ile MvÖ'yü karşılaştırma gereksiniminde bulunuyorsunuz ki? Hem Türkiye, hem Avrupa, hem Eurovision, hem sosyal medya çoktan kararını vermiş zaten. 10-15 yıl geriden migeliyorsunuz acaba?
O kadar tartıştık, yeni dahil oldu konuya. Esas sen geriden geliyorsun.

Aynen, iyi performasn sergiliyor Kerem Kabadayı.

Sen de bu performansı izle. Arada açıp açıp izlerim, pozitif enerji veriyor. Harun Tekin'in seyirciyle olan enerjisi çok iyi.
İzlemiştim zaten ama yine izledim biraz.

Böyle saçma bir savunma yapacağını biliyordum. Eurovision'dan başka üstün başarısı yok dememe rağmen her defasında bundan bahsediyorsun. Bu da benim ne kadar haklı olduğumu gösteriyor.

Reactions: Araf
O kadar tartıştık, yeni dahil oldu konuya. Esas sen geriden geliyorsun.
@phoebebuffay'ın kendi iç dünyasında manipüle olmamanı tercih ederim. Ziya daha 1 yıl önce Bu Şarkı Benim'in rock haftasında maNga'yı ve MVÖ'yü listelediği sırasını şuracıkta ifşa edebilirim.

Bu saçmalığı neye dayanarak söylüyorsun? Ben senden büyüğüm mesela etti 1-0.
Aynı konuları yine tartışmayalım lütfen.

Keşke hiç açmasaydım, şimdi sinirlenip bana en düşük puanları Manga'ya en yüksek puanları verirsin.