@Alos güzel puan, teşekkürler.
@Alos güzel puan, teşekkürler.
Anlamadım nasıl yani.Bunu ilk dile getirebilen sensin.@Aserat
Neyini beğeneyimSen kimle yarışıyordun
------
Candan Erçetin’in daha güzel şarkıları var
------
Kendim gittim kendim geldimne oldu beğenemedin mi
Şaşırtmadı @xBUGRAxNamusunu teklif ettiğini yazmış zaten.
Özlemedin mi beni melun
Yıllar geçti hala Pinhani yazmayı öğrenememiş rezil.ss @Çiğdem@Çiğdem
Birkaç kişi dışında kim kimdir bilmiyorum ilk bakışta 17.sıra ve 1.sıra belliydi arasını dinleyerek müzik zevkime göre oyladım başarılar
17 Tarkan
16 Yeni
15 maNga
14 Demi
13 Candan
12 Pihanni
11 Ebru
10 Tuğba
9 Model
8 Merve
7 Mfö
6 Teo
5 Mor
4 Toygar
3 Hadise
2 Edis
1 Gülben (İzel ismini duyunca buğramı demiştimAyy hadi gönder şu gülbenini 2.hafta izeli getirde şampiyon yapalım ayoll)
6 puan kötü değil, hemen başlama söylenmeyeGerçekten @MasacRE gibilere oy kullanmak yasaklanmalı
Seni özledik de MS performansını hiç özlememiştimÖzlemişsin beni belli.@MasacRE
Benden çok yüksek beklentin olmasın yoldaşım, iyi puan vereceğim zamanlar da olur ama çok dinlediğim bir şarkıcı değil seninki...@MasacRE paramparçayım...
Niye kırgınsın be. 😱@Özgür arkadan arkadan emoji atma. Hala kırgınım sana.
Birkaç gün dinle eğer hâlâ fikrin değişmezse amenna...6 puan kötü değil, hemen başlama söylenmeyeŞarkıcın da fena değil zaten, daha iyi puanlar alacağın zamanlar olacaktır
Seni özledik de MS performansını hiç özlememiştimSeni son sırada görünce bir an sevindim ama format değişmiş anlaşılan, kurtulamadık maalesefKesin haftaya sen kurtarıp devam edersin yarışmaya
Benden çok yüksek beklentin olmasın yoldaşım, iyi puan vereceğim zamanlar da olur ama çok dinlediğim bir şarkıcı değil seninki...
Ah be Sherlock beyciğim gitti 15 puanım.Maalesef oyu iptal edildi!
@Sherlock
18 Tarkan - Yolla
17 MFÖ - Diday Diday Day
16 Teoman - Uçurtmalar
15 Pinahni - Kefen Giydim
14 Mor ve Ötesi - Uyan
13 maNga - Kandırma Kendini
12Demi Lovato - Body Say
11 Candan Erçetin - Umrumda Değil
10 Ebru Gündeş - Aynı Aşklar
9 Merve Özbey - Yağmur
8 Toygar Işıklı - Tebessüm
7 Model - Kuğunun Ağıtı
6 Serdar Ortaç - Gram
5 Yeni Türkü - Eyvallah
4 Tuğba Yurt - Söyle
3Hadise - Olsun
2 Edis & Gülşen - Nirvana
1 İzel & Gülben Ergen & Ercan - Özledim
Sen güzel şarkılar gönder, beğenirsem iyi puanlar alırsın işteBirkaç gün dinle eğer hâlâ fikrin değişmezse amenna...
Neyse sen, @serhatt @Dosi @Angelica ve sanırım @Zeyno da dişi sizleri çatlayacak video ile günü kapatıyorumAma işe yaramamış. Yine sonuncu
Evet aynen öyle olacak. İlk hafta eleme olmamasının nedeni bu zaten. %50 bitti, %50 kaldı hesabı.@kerem ilk 2 hafta tek bir hafta gibi mi ele alınacak? Yani bu haftanın ilk 3'ü final puanı almadı mı mesela?
Çok iyi bir başlangıç yaptık, bütün oy kullananlara tek tek teşekkür ediyorum.
İlk haftadan elenme yok fakat final puanı var sanıyordum yine de 2.hafta için önemli bir avantaj oldu. @The_Erinch ve @mesmeso ve sunucu @kerem sizleri de tebrik ediyorum
İnanılmaz derecede yoruldum ama değdi. Teşekkür ederim arkadaşlar ban eşlik ettiğiniz için.
Ah be Sherlock beyciğim gitti 15 puanım.Daha erken yollasaydın keşke… @Sherlock
@Maskeli Fedai de vardı yorumlarda bir de @DarkLegenD gelirse konuya yarışma sıva yükünden çöker. Ss @kerem in programı iptalSen güzel şarkılar gönder, beğenirsem iyi puanlar alırsın işte
Benim dışımda herkes oluyor.Almanya aşı durumunda nasıl
Neredesin sen?Sen kimle yarışıyordun
------
Candan Erçetin’in daha güzel şarkıları var
------
Kendim gittim kendim geldimne oldu beğenemedin mi
Aaa yok ben bu çift ile ilgilenmiyorum Allah mesut etsinNeyse sen, @serhatt @Dosi @Angelica ve sanırım @Zeyno da dişi sizleri çatlayacak video ile günü kapatıyorum
https://twitter.com/x/status/1416148496277807106
Üsttekiler tebrik etmemişsin gözümden kaçmadı.İlk başlarda ne kadar iyi düşünmesem de (sebepleri belli) sonradan kendimi çoğu listede 10 puan üstünde gördüm. Ayrıca iddiasız girdiğim yarışmanın ilk haftasından da fena olmayan bir puanla ayrılıyorum (gerçi diğer düşündüklerim de foruma hitap etmez gibi ama) 10 üstü veren herkese çok teşekkürler.
Verdiğiniz karar yüzünden yine şarkı değiştireceğim o zaman, final puanı alabilecek bir şarkıyla yarışacaktım ama vazgeçtim bu bilgiden sonra.Evet aynen öyle olacak. İlk hafta eleme olmamasının nedeni bu zaten. %50 bitti, %50 kaldı hesabı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?