eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 1. Hafta Sonuçları

@kerem hem geçerli sayılması gereken oyları geçersiz saydın, hem yanlış puanlarımı açıkladın, hem de yarım saattir bir sonuçları açıklayamadın. Bu kadar kötü bir sunuculuk olmaz.

Sonuçlar ana sayfada açıklanmıştır. Herkesin bildiği gibi bu hafta ilk haftaya özel eleme olmadı ama haftaya puanlamaya bu gece elde ettiğimiz puanlarla başlayacağız. Oy kullanana herkese çok teşekkürler. 2. hafta eleme gecesinde görüşürüz.

@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @offensive @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @xdragxx @Gerekli24 @seyfullXh @MasacRE @Veteran @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @hayret bi şey @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Burak97 @umuttanyel @Cervantes @ömer karataş @Klaus @A. Poyraz Bilgin @781Ens @pompy @EnveR @AteşBöceği @bazinga @Gizmen @Silinmiş Üye @emreemreu @cehennet @dreamy @HeisenBerg @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @The Barberson @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem
------

@kerem hem geçerli sayılması gereken oyları geçersiz saydın, hem yanlış puanlarımı açıkladın, hem de yarım saattir bir sonuçları açıklayamadın. Bu kadar kötü bir sunuculuk olmaz.
Hayır hepsini kendi ellerimle %100 doğru hesapladım. İnsanların kafasını karıştırma.

Yüksek ve düşük oy veren herkese teşekkürler. Nirvana'nın eleştirilen bir şarkı olduğunu biliyordum ama ilk 10'a girmek ilerisi için umutlandırdı

İlk başlarda ne kadar iyi düşünmesem de (sebepleri belli) sonradan kendimi çoğu listede 10 puan üstünde gördüm. Ayrıca iddiasız girdiğim yarışmanın ilk haftasından da fena olmayan bir puanla ayrılıyorum (gerçi diğer düşündüklerim de foruma hitap etmez gibi ama
) 10 üstü veren herkese çok teşekkürler.

Reactions: kerem

Herkese Teşekkürler

Gelecek hafta görüşmek üzere.

Reactions: kerem and Doğan
Gelen oylar sonuçta sonuçlar açıklanmadan gelmiş, sayılmalıydı bence de.
Daha önce de hiç eklememiştim ve oylamaya çok büyük etkileri olacaktı. O zaman da vicdanım rahat etmezdi. Hatta bu gece uyuyamazdım üzgünüm.

@kerem ilk 2 hafta tek bir hafta gibi mi ele alınacak? Yani bu haftanın ilk 3'ü final puanı almadı mı mesela?

Reactions: kerem
Sen hep güzelsin
Tebrikler kardeşim
------

Tarkan ve Candan Erçetin istediğim gibi ama diğer şarkılarda çook güzel

Reactions: The_Erinch
Çok iyi bir başlangıç yaptık, bütün oy kullananlara tek tek teşekkür ediyorum.

İlk haftadan elenme yok fakat final puanı var sanıyordum yine de 2.hafta için önemli bir avantaj oldu. @The_Erinch ve @mesmeso ve sunucu @kerem sizleri de tebrik ediyorum