Yarışmacı değildi sonuçta, geçerli sayılmalıydı...Çok fazla geç yolladı sonuca eklersem çok büyük bir haksızlık olur gönlüm el vermedi ama açıklayayım dedim.@Sherlock
Destekleyen yerlerin tutulsunİptal edilmesi doğru karar destekliyorum
Zevkli ve güzel bir kapanış yapılması için olabilir, evet.Son oy bnm oyum olmalı çünkü
Sonuca etkisi çok büyük olacaktı vicdanım el vermez.Yarışmacı değildi sonuçta, geçerli sayılmalıydı...
Namusumla yarışıyorum.
En yüksek puanlarımı iptal etmeni vicdanın el veriyor demek.Sonuca etkisi çok büyük olacaktı vicdanım el vermez.
Bekliyordum bu iftirayı.Namusunu teklif ettiğini yazmış zaten.
@kerem yanlış puanlarımı açıklamışsın bu arada, şu an fark ediyorum. 😱@phoebebuffay
17 Candan Erçetin - Umrumda Değil (Recap kötü olmuş, moda giremedim ama yine de puanıma yansıtmadım. Haftanın net bir şekilde en iyi şarkısıydı çünkü. Erken kullanılmış.)
16 Ebru Gündeş - Aynı Aşklar
15 Toygar Işıklı - Tebessüm (Yaprak Dökümü'nde ayda yılda bir mutlu sahne olduğunda çalardı, hoş bir parça ama keşke dizideki versiyonu kullanılsaymış.)
14 Model - Kuğunun Ağıtı
13 MFÖ - Diday Diday Day
12 Tuğba Yurt - Söyle
11 Tarkan - Yolla
10 Hadise - Olsun
9 Demi Lovato - Body Say
8 İzel - Özledim (Yarışmacı İzel ama recapte Gülben ve Ercan söylüyor?)
7 Pinhani - Kefen Giydim
6 Edis - Nirvana
5 Teoman - Uçurtmalar (Teoman severim, yanlış bir şarkı seçimi olmuş)
4 Merve Özbey - Yağmur
3 Manga - Kandırma Kendini (Manga'nın sevmediğim şarkılarından biri)
2 Yeni Türkü - Eyvallah (Bana Bir Masal Anlat Baba ile zirveyi alacakken bu şarkıyla dibi boyladı, sevemedim)
1 Serdar Ortaç - Gram
Bana sanki pek bildirim gelmedi teşekkür oyları yani. Tek @phoebebuffay farkettimOylamamız sona ermiştir, takip eden herkese teşekkürler. Sonuçlar birazdan ana sayfada olacaktır.
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @offensive @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @xdragxx @Gerekli24 @seyfullXh @MasacRE @Veteran @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @hayret bi şey @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Burak97 @umuttanyel @Cervantes @ömer karataş @Klaus @A. Poyraz Bilgin @781Ens @pompy @EnveR @AteşBöceği @bazinga @Gizmen @Silinmiş Üye @emreemreu @cehennet @dreamy @HeisenBerg @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @The Barberson @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem
@Zeyno Aynı havayı soluyoruzBaşlıyoruz.
@Zeyno
18 puan Candan Erçetin - Umrumda Değil
17 puan Toygar Işıklı - Tebessüm
16 puan Ebru Gündeş - Aynı Aşklar
15 puan Tarkan - Yolla
14 puan Yeni Türkü - Eyvallah
13 puan Merve Özbey - Yağmur
12 puan Teoman - Uçurtmalar
11 puan maNga - Kandırma Kendini
10 puan MFÖ - Diday Diday Day
9 puan Serdar Ortaç - Gram
8 puan Model - Kuğunun Ağıtı
7 puan İzel & Gülben Ergen & Ercan - Özledim
6 puan Tuğba Yurt - Söyle
5 puan Demi Lovato - Body Say
4 puan Pinhani - Kefen Giydim
3 puan Hadise - Olsun
2 puan Mor ve Ötesi - Uyan
1 puan Edis & Gülşen - Nirvana
EtiketlersinOylamamız sona ermiştir, takip eden herkese teşekkürler. Sonuçlar birazdan ana sayfada olacaktır.
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @offensive @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @xdragxx @Gerekli24 @seyfullXh @MasacRE @Veteran @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @hayret bi şey @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Burak97 @umuttanyel @Cervantes @ömer karataş @Klaus @A. Poyraz Bilgin @781Ens @pompy @EnveR @AteşBöceği @bazinga @Gizmen @Silinmiş Üye @emreemreu @cehennet @dreamy @HeisenBerg @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @The Barberson @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem
@bazinga hep beni es geçsin. Keyfi bilir. Kırarız puanSonuçları açıkalrken mesajların birleşmesi beni kışkırtıyor.
------
@Dosi
2 gün ara ara dinledim ve son günde bir anda 5 sıra yükselen, 3 sıra düşen şarkılar oldu. maNga'ya bu kadar düşük vermeme şaşırdım.
15. Hadise - Olsun (fazla iddialı ilk hafta için)
18. Tuğba Yurt - Söyle (ben öneriler ile gelmek istemiyorum ve bana fikir danışılmasınıda istemiyorum ama ilk ve son kez yapmış bulundum. Bu şarkı bende dolayı seçildi ve hem güzel olduğu için hem de benden dolayı olduğundan zirvemde)
8. Pinahni - Kefen Giydim
6. Serdar Ortaç - Gram
17. Ebru Gündeş - Aynı Aşklar
4. Demi Lovato - Body Say
12. MFÖ - Diday Diday Day
13. Candan Erçetin - Umrumda Değil
1. Teoman - Uçurtmalar (hiç tarzım değil, umarım ilerde seveceğim şarkıları çıkar)
2. Mor ve Ötesi - Uyan (dayanamadım dinlerken, anlaşılmıyor ve baş ağrısı
)
16. Toygar Işıklı - Tebessüm (çok erken harcanmış gibi)
10. Tarkan - Yolla (fazla aşırı kötüler vardı, bundan dolayı iyi puan kaptın
)
3. İzel & Gülben Ergen & Ercan - Özledim (recap kısmı çok kötü, normal şartlarda 10 üstü puanı hakediyor)
5. maNga - Kandırma Kendini (en sevdiğim gruplardan biri ama beğenemedim)
7. Yeni Türkü - Eyvallah
14. Merve Özbey - Yağmur
9. Model - Kuğunun Ağıtı (dün 4 puan vermiştim ama tekrar dinleyince 5 sıra yükseldi)
11. Edis & Gülşen -
En düşük puan verenlerden biri oldun yine de hatta galiba en düşük puan yanlışım yoksa@bazinga hep beni es geçsin. Keyfi bilir. Kırarız puan
@Tolstoyevski şanslıydın
@slhttnmtl @denizz19 size +1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?