12 Temmuz’da başlayan 2 aylık maratonumuz son buldu ve bir MusicSurvivor sezonunun daha sonuna geldik. MusicSurvivor öyle bir yarışma ki bu format sayesinde forum üzerindeki ölü toprağı atmakla kalmıyor, forumda aktif olmayan üyelerimiz bile bu format sayesinde foruma geri dönüyorlar. Gösterdiğiniz ilgi takdire şayan. Bu yüzden teşekkür ederek sadede geliyorum.
Tarkan bu sezonun en joker ismiydi belki de. Sezon başlanmadan birçok yarışmacı tarafından temsil etmek istendi ama kısmet @Tolstoyevski'nin oldu. Daha önce iki kez yarışılmasına rağmen hiçbir derece elde edememişti ama Tolstoyevski’nin doğru stratejisi sayesinde finale kadar geldi ve şampiyon olmayı başardı. Kendisini tebrik ediyoruz. Ödülünü @bazinga takdim edecektir.
@Ahmed ise yarışmalarda son sezonların değişmeyen ikincisi olarak başarılı bir performans gösterdi. Özellikle yarışmanın başlarında çok sıradan ilerlemesine rağmen son haftalarda iddiasını gösterdi ve finalist olmayı başardı. Daha önce yine MusicSurvivor’da yarışan maNga’ya en iyi derecesini kazandırdı. Kendisini de tebrik ediyoruz.
Bu sezonun kurtarıcılarından olan @Emre Ozansoy ’a çok teşekkür ederim. Bu denli zahmetli ve emek isteyen bir programda bana desteğini hiçbir zaman esirgememesi günden güne ona olan minnettarlığımı arttırdı. Oylarını esirgemeyen jüri üyelerimiz ve yarışmaya renk katan yarışmacılarımız yanı sıra temel amacımızın müzik ve eğlence olduğu bir yarışmada her zaman bunu düşünerek yarışmanın tadını çıkaran herkese teşekkür ederiz.
Yoğun istek üzerine gelecek sezon ‘’Bu Şarkı Benim’’in yanı sıra ‘’All Star’’ formatıyla da geri dönmeyi düşünüyoruz. Bunun için belirlenen bir kadro ve oluşan mevcut bir planımızın olduğunu söylemek isteriz. Fakat önce tatlı yorgunluğumuzu üstümüzden atıp bu sezonu kapatalım. Geceye Tarkan’ın slow bir şarkısıyla veda edelim.
- Özetle MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon -
Şampiyon: Tarkan
Finalist: maNga
Yarı Finalistler: Candan Erçetin | Pinhani
Çeyrek Finalistler: Serdar Ortaç | Hadise
------
- Büyük Final Puan Durumu -
123 | Tarkan
73 | maNga
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @dreamy @Maskeli Fedai @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @eskici @Yiğitt @Çiğdem @xdragxx @S.G.A.T. @Cervantes @Yakamoz-Asi
Son düzenleme: