eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) - 10. Sezon Çeyrek Final [2'li Eleme]

Hadise'nin gerçekten o kötü sesle Merve'den sonraya kalması forum tarihi için büyük bir leke

Reactions: The_Erinch
Hadise'nin gerçekten o kötü sesle Merve'den sonraya kalması forum tarihi için büyük bir leke
15 şarkısı bile olmayan; bu yüzden programlarda, sahnelerde söylediği saçma canlı performanslar ile yarışan Merve'nin Teoman, MFÖ, Model gibi isimleri elemesi asıl büyük leke.

Reactions: slhttnmtl
Aaa evet çeyrek finale kadar gelebilen @Ahmed @Tolstoyevski @slhttnmtl @Özgür @The_Erinch öncelikle yarışmacı arkadaşlarıma tebrikler çok zor süreçlerden geçtik çokta güçlü şarkılarla geldiniz buraya eskiden zayıf 1 şarkıda olsa olurdu şimdi herkes denk görünüyor çok iyi hamleleriniz bulunuyor elinizde kimseye kafadan elenir diyemiyorum bizleri çok güçlü bir çeyrek final bekliyor jurilerimize kolaylıklar diliyorum ve bizlerede başarılar şu noktadan sonra üzülücek aşamayı bitirdik hepimiz elimizden geleni yaptık arkamıza yaslanıp bu mücadelenin tadını çıkaralım

2:57-4:48

@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @dreamy @Maskeli Fedai @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @eskici @Yiğitt @Çiğdem @xdragxx @S.G.A.T.

15 şarkısı bile olmayan; bu yüzden programlarda, sahnelerde söylediği saçma canlı performanslar ile yarışan Merve'nin Teoman, MFÖ, Model gibi isimleri elemesi asıl büyük leke.
Cidden Hadise kötü bir sese sahip olsaydı zaten bugün ne kendi hayatında bu bulunduğu konumda ne de MS'de yarı finalde olurdu, cidden bu komik mesajların amacını anlayamıyorum.

Reactions: phoebebuffay
Cidden Hadise kötü bir sese sahip olsaydı zaten bugün ne kendi hayatında bu bulunduğu konumda ne de MS'de yarı finalde olurdu, cidden bu komik mesajların amacını anlayamıyorum.
Dün kendisinin değil Hadise'nin elenmesini bekliyordu muhtemelen, bundan dolayı @denizz19 sana takmış sanırım.

Reactions: slhttnmtl
İngilterede eski kadrosuyla sihirli annemi çekebilirmiydiniz

Tarkan'ı seviyor musun o da İskoçya'da konser vermek istemişti sanırım. Üstelik Sihirli Annem'deki bir karakter yani Dudu peri, bizzat Tarkan'ın şarkısından esinlenme.
Seviyorum sihirli annemle ilgili yaptım oyları verirken remake diyip sevmedinde oyüzden kötü puanlar verdim

Reactions: Tolstoyevski
Seviyorum sihirli annemle ilgili yaptım oyları verirken remake diyip sevmedinde
Son zamanlarda hep 1-2 verdiğin için acaba sevmiyor mu diye bir sorayım demiştim ama sevdiğin şarkıları sırada neyse ki
Sihirli annemle direkt alakası var o karakter pelin bile itiraz etmeyecektir tarkancı olmana dublin üstelik söz konusu olan ve sevilen bir isim Türk olduğunu söyleyince hemen akla tarkan getiriyorlar.

Tartıştığım ev arkadaşımı hatırlatıyor @Tolstoyevski

Reactions: Tolstoyevski
Tartıştığım ev arkadaşımı hatırlatıyor @Tolstoyevski
Boşver ev arkadaşını ona inat senin akla sadece sihirli annem gelsin. dizinin dudu karakteri bile tarkan'ın şarkısından dolayı yazılmış sonuçta. senarist o şarkıyı çok sevdiği için o karaktere dudu adını vermişti, öyle okumuştum bir yerde.

Reactions: Gerekli24
Beklediğim şarkı gelmiş sonunda

Herkese Merhaba Canlarım ❣️❣️
Çeyrek Finallere emin adımlarla ulaşabildik, kaldık bir avuç... Değerli rakiplerim @Tolstoyevski @Özgür @Ahmed @Çiğdem @Ahmed ve @slhttnmtl gönülden başarılar diliyorum.

Bu hafta karşınıza Candan Erçetinin yüreğe dokunan, derinden sarsan... Klibi ile kalbinizi yakacak, efsane, '' YALAN " adlı şarkımızla geliyoruz.

" "Zaman kendine benzetmez herkesi

Hesapsız açar baharlar pembeyi
Açmadığın dalda sözün geçer mi?
Dünyada ölümden başkası yalan
Açmadığın dalda sözün geçer mi?
Yalan, başkası yalan
Yalan, başkası yalan
Dünyada ölümden başkası yalan"""

R: 1:34 - 3:05

Harika seçim... Dünyada ölümden başkası yalan!

Reactions: The_Erinch