Bir Derdim Var'ı yarı finalde kullanıp Tarkan'ı elemeyi düşünüyordum, planım elimde patladı.Bir Derdim Var ile gelsen iyi puan verirdik..
Bir Derdim Var'ı yarı finalde kullanıp Tarkan'ı elemeyi düşünüyordum, planım elimde patladı.Bir Derdim Var ile gelsen iyi puan verirdik..
Ahahahhaha, Tarkan planları boşa çıkarmayı severBir Derdim Var'ı yarı finalde kullanıp Tarkan'ı elemeyi düşünüyordum, planım elimde patladı.
Sondan 3. olmayı çok istiyorum.Ben öyle dersem öyle olur
Neyse @Tolstoyevski şampiyon olursa senin başarısızlığın kanıtlanmış olacak en azından. Senin şampiyon yapamadığın adamı @Tolstoyevski şampiyon yapmış olacak.Ahahahhaha, Tarkan planları boşa çıkarmayı severTam tersine kendin elendin
@Emre Ozansoy dünkü konuda da yazdım. Bundan sonraki oylamalarda olacağım bu haftaki listeyi atarsın bana özelden.
Ekliyorum şimdi.@xdragxx tekrardan hoş geldin jüri olarak @Emre Ozansoy DM olarak halleder şarkılar açıklandıktan sonra recaplar adına
Tam puan vereceğim şarkı belli olduBu hafta çeyrek final şarkımız Helal Ettim olacak ama bana düşük puan (bilerek) verenlere hakkım zıkkım olsun
Bak bak bak @Tolstoyevski ile nasıl da aramda nifak tohumları ekiliyor.. Onun yarıştığı sene ile benim yarıştığım sene bir değilNeyse @Tolstoyevski şampiyon olursa senin başarısızlığın kanıtlanmış olacak en azından. Senin şampiyon yapamadığın adamı @Tolstoyevski şampiyon yapmış olacak.
Erkin’le kupayı aldım, Selda Bağcan ile finalde bir puanla kaybetmiştim onları da söyle bakalımBak bak bak @Tolstoyevski ile nasıl da aramda nifak tohumları ekiliyor.. Onun yarıştığı sene ile benim yarıştığım sene bir değilSıla, Sezen Aksu, Rihanna, Yalın ile kapışıyordumTols bulmuş kolay grupları istatistik kasıyor
İlk katılmana göre cidden çok iyi.Ciddi ciddi çeyrek finaldeyim. 😱
Kolay gruplar dediğin Türkiye'nin en iyi grupları.Bak bak bak @Tolstoyevski ile nasıl da aramda nifak tohumları ekiliyor.. Onun yarıştığı sene ile benim yarıştığım sene bir değilSıla, Sezen Aksu, Rihanna, Yalın ile kapışıyordumTols bulmuş kolay grupları istatistik kasıyor
Erkin Koray ile kazanman çok hoşuma gitti demek ki eskilerle alınabiliyormuşErkin’le kupayı aldım, Selda Bağcan ile finalde bir puanla kaybetmiştim onları da söyle bakalım
Ben de şaşırdım, bir de Hadise'yi açıkçası 2-3 konu gezdikten sonra tanıdık diye görüp seçmiştim de meğerse çok kötü gitmiş 2 kere.İlk katılmana göre cidden çok iyi.
O zaman da rakipler kolaydıErkin’le kupayı aldım, Selda Bağcan ile finalde bir puanla kaybetmiştim onları da söyle bakalım
Bu sezon ben onla katılacaktım. Neyseki katılmadımErkin Koray ile kazanman çok hoşuma gitti demek ki eskilerle alınabiliyormuş
Yahu kolay derken her şarkıları hit değil sonuçta onu diyorum. Ha birde Sıla, Sezen Aksu falan bunlar çok daha zor sonuçtaKolay gruplar dediğin Türkiye'nin en iyi grupları.Neyse başarısızlığa bahane üretmek kolay nasıl olsa.
Niye katılmadın başta şimdiki durum yokmuş gibi konuşuyorum çünkü başta yoktu. Bir tane eski şarkıcı görmek isterdim.Bu sezon ben onla katılacaktım. Neyseki katılmadım@Tolstoyevski
Onu ki Tarkan@Tolstoyevski @Maskeli Fedai Ne oluyorrrr buradaaaaa 😁😁😁😁
------
@xdragxx Duydum ki Candan Erçetin Fun Clup kartın varmış 😁😁😁😁😁😁🤪🤪🤪 @Dosi @Tolstoyevski
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?