eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) - 10. Sezon Çeyrek Final [2'li Eleme]

Neyse @Tolstoyevski şampiyon olursa senin başarısızlığın kanıtlanmış olacak en azından. Senin şampiyon yapamadığın adamı @Tolstoyevski şampiyon yapmış olacak. :A:Z
Bak bak bak @Tolstoyevski ile nasıl da aramda nifak tohumları ekiliyor.. Onun yarıştığı sene ile benim yarıştığım sene bir değil :A Sıla, Sezen Aksu, Rihanna, Yalın ile kapışıyordum :A Tols bulmuş kolay grupları istatistik kasıyor :A

Bak bak bak @Tolstoyevski ile nasıl da aramda nifak tohumları ekiliyor.. Onun yarıştığı sene ile benim yarıştığım sene bir değil :A Sıla, Sezen Aksu, Rihanna, Yalın ile kapışıyordum :A Tols bulmuş kolay grupları istatistik kasıyor :A
Erkin’le kupayı aldım, Selda Bağcan ile finalde bir puanla kaybetmiştim onları da söyle bakalım :A

Kolay gruplar dediğin Türkiye'nin en iyi grupları. :A Neyse başarısızlığa bahane üretmek kolay nasıl olsa. :A

Erkin’le kupayı aldım, Selda Bağcan ile finalde bir puanla kaybetmiştim onları da söyle bakalım :A
O zaman da rakipler kolaydı :A Güçlü yarışmacıların olmadığı sezonlarda istatistik kasmak kolay :A

Yalınla, Tarkanla iki çeyrek bir final yaptım.. Rakiplerin hepsi zorluydu.. Kıyas kabul etmez :A

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Kolay gruplar dediğin Türkiye'nin en iyi grupları. :A Neyse başarısızlığa bahane üretmek kolay nasıl olsa. :A
Yahu kolay derken her şarkıları hit değil sonuçta onu diyorum. Ha birde Sıla, Sezen Aksu falan bunlar çok daha zor sonuçta :A Tarkan'ın her şarkısı hit ee bi zahmet şovunu yapsın :A Kaldı ki Manga son düzlükte modu açmış bir şekilde geliyor :A Tols'un işi zor :A

Yeni haftadan herkese hellolar. :A
Şarkım üzerinde düşünüyorum, akşama paylaşırım konuda. :Z