eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) - 10. Sezon Çeyrek Final [2'li Eleme]

@slhttnmtl Sana tek söyleyeceğim şey 2018'de ben yine çeyrek finalde oy kullanmaya başlıyorum sana link de attım
Sonrasında Çiğdem beni doğal olarak kabul ediyor çünkü format bu
Sonrasında şimdi etik değil diyen kerem de o dönem yarışmacı ve bana diyor ki hoşgeldin umarım Sertab'ı seviyorsundur

Eeeee hangisi gerçek MS hangisi gerçek kerem anlamadım ben...

Bu arada @Tolstoyevski ve konuda dün olan diğer arkadaşlar. Kerem dün bana özelden 2-3 yarışmacı şikayet etti bu durumu demedi mi? Slhtmtl yok öyle bir şey diyor. Çiğdem foruma girmeyelim 2 gün olmuş kim bu 2-3 yarışmacı. @Özgür @The_Erinch yoksa siz mi?

Sophie 🤭🤭🤭🤭🤭🤭

@Emre Ozansoy Kerem'den haberin var mı bu kadar kişi bir açıklamayı hak ediyoruz bence. Yarışması için 1 gündür konuşup canlı tutuyoruz bir zahmet oyumuzu sayar herhalde.

@Emre Ozansoy Kerem'den haberin var mı bu kadar kişi bir açıklamayı hak ediyoruz bence. Yarışması için 1 gündür konuşup canlı tutuyoruz bir zahmet oyumuzu sayar herhalde.
Gün içerisinde gelir, konu ile ilgili cevap yazar. Kendisi ile iletişimim olmadı bugün.

Reactions: xdragxx

Cidden @kerem bizlere "yarışmacılar özelden şikayet etti" dememiş miydi? Eğer @slhttnmtl etmediyse o halde sadece @Ahmed etmiş olmalı ancak @kerem neden çoğul kullandı? @Çiğdem zaten günlerdir yok ve şikayet edeceğini de sanmıyorum onun, bu durumda @kerem kişisel tutumunu yine yeni yeniden yarışmaya karıştırıp tıpkı geçen haftaki gibi yine ortalığı karıştıran isim olmuş olmuyor mu? Yani mesela @xdragxx değil de örneğin atıyorum Ömer Karataş 13. haftada ilk kez oy kullanmak istemiş olsaydı da tüm bu olayları çıkarır ve yarışmacıları "şikayet etmeleri" yönünde örgütler miydi?

Yani anladığım kadarıyla yarışmayı kişisel tutumları ve tavırlarına göre yönetiyor, yön vermek istiyor. Filanca kişiyle arası kötü diye jürilikte istemiyor ya da jürilikten çıksın istiyor, falanca kişiyle arası iyi diye 12. hafta da olsa 10.haftada da olsa ilk defa oy kullanmasını "ama onlar kadrolu" bahanesiyle açıklıyor...

Gelin görün ki MS'nin formatı ve yayın hakları Kerem'a ait değildir. GüneşinOğlu'nun formatı olmasına rağmen yayın hakları foruma ait ve sunucular da yönetim tarafından belirleniyor, şimdiki sunucu da yönetim tarafından belirlendi, devraldı zira. Bu yüzden kişisel tutumları yarışmaya karıştırmasına ve yön vermesine kesinlikle müsaade edilemez, kimse keyfi olarak at koşturamaz.

@The_Erinch @Dosi @Gerekli24 @Maskeli Fedai

Gün içerisinde gelir, konu ile ilgili cevap yazar. Kendisi ile iletişimim olmadı bugün.
Sunucu ile irtibat hâlinde olmak ✖️
Pandemi verilerini doğru şekilde forum üyelerine aktarmak ✖️
@drfahrettinkoca hocamızı zor durumda bırakmak ✅

@Sherlock bu adam hakkında ne düşünüyorsun?

Reactions: Gerekli24
Sunucular yönetim tarafından belirlenmiyor yalnız, format GunesinOglu'na ait o forumdan ayrılınca o dönem kendi aramızda konuşurken GunesinOglu yok diye niye yarışmadan mahrum kalıyoruz birisi yönetsin dedik, Çiğdem de bu konuları beceriyor diye onun alması iyi olur diye düşündük. O dönem ben yönetimdeydim, Bully ve mrt-06 da yönetimde hatta admindi ama bu yönetim kararı değildi. Kendi aramızda konuşup Çiğdem yönetir misin dedik, o da sağ olsun kabul etti ve öylece kaldı.
Hatta ben de durum atmıştım MS'ye kayyum olarak Çiğdem atanmıştır gibi.

Kanal d 24 bölüm yayınlanmayan bir yarışmaya sabredermi @Dosi @Tolstoyevski @Emre Ozansoy

Bir konuyu eksik hatırlıyorsun, bir ara @GunesinOglu da bu programı kaldırmayı düşündüğünü söylemişti ancak yönetim ve bizzat @bazinga tarafından engel olunmuştu bu program artık foruma ait bir parça haline geldiği için. Bu yüzden Yönetim kararı değildi diyor olmana rağmen saydığın tüm isimlerin yönetimde olduğunu belirttin, Tolgab yerine Çiğdem'i de seçtiğinize göre demek ki yönetim kararı olmuş oluyordu.

Kaldırmayı düşündü ama sen kaldırsan bile başkası yapar dendi, yönetime kalmış bir program değil yani. Yönetim kararı alınması çok ayrı bir şey, benim arkadaşlarımla özelden konuşup ricada bulunmamız çok ayrı bir şey. O dönem program yayınlanmıyordu ve epey zaman oldu, GunesinOglu gelir başlatır diye bekliyorduk ama o da gelmeyince birisi başlatsa da eğlensek diye kendi aramızda konuşurken Çiğdem böyle recap, video ayarlama işlerini falan halledebiliyor diye ona sormuştuk o da kabul etmişti. Yoksa kimse seçilmedi yani.
Fav10 yönetiminin işi gücü yok yarışmaya sunucu mu arayacak, komik olur yani.

Reactions: Tolstoyevski
Aseratın kanalında onun karar vermesi daha mantıklı @Tolstoyevski

Kaldırmayı düşündü ama sen kaldırsan bile başkası yapar dendi

işte bunu diyen yönetimden kişilerdi ve öyle de oldu, GunesinOglu, Çiğdem'e buyur sen sun demedi, yönetimdeki kişiler seçti sunucuyu yani aynı olaya gelindi aslında

Ayrıca Tolgab da istekliydi ve sunmak istiyordu, yani tek bir aday yoktu. Ama siz birini seçtiğinize göre buna yönetim kararıyla karar vermiş oldunuz, belki resmi değil ama aynı yola çıkıyor olay. Bir bakıma son cümleni 4-5 sene önce bizzat siz yapmış oldunuz kısacası

Yani bence de ortada 2 aday varsa ve yönetim olarak x değil y yapsın deniyorsa ortada seçim vardır ki bu bana göre çooook doğal seçim olur yani

------

Neyse beni şaşırtan şey kendisi de sunarken hepimizden daha iyi bilmesine rağmen nasıl bu duruma itiraz eder
Haa belki etmemiştir ama kerem'in yalancısıyım ben de...