eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) - 10. Sezon Çeyrek Final [2'li Eleme]

Bu arada bilmeyen arkadaşlar için diyorum bu format Kerem'in formatı değil. Üyelik tarihine bakarsanız zaten 2017 sonlarında üye olduğunu göreceksiniz ve bu format 2015'te başlayan bir format. Yani o forumda yokken ben burada oy veriyordum :A
Bu format tamamen GüneşinOğlu'nun formatı. O gittikten sonra zamanın yönetimi Çiğdem'in devam ettirmesine karar veriyor tolgab de başvuruyor ama Çiğdem seçiliyor. Sonrasında Çiğdem de Kerem'e veriyor.

Yani kısacası bu format Fav10'a mal olmuş bir format. Kimse kendi keyfine göre at koşturamaz. Kerem kendisi bir format bulup kafasına göre bir şeyler deneyebilir ama 10 sezonluk bir yarışmada yaptırmazlar işte.

Bu arada bilmeyen arkadaşlar için diyorum bu format Kerem'in formatı değil. Üyelik tarihine bakarsanız zaten 2017 sonlarında üye olduğunu göreceksiniz ve bu format 2015'te başlayan bir format. Yani o forumda yokken ben burada oy veriyordum :A
Bu format tamamen GüneşinOğlu'nun formatı. O gittikten sonra zamanın yönetimi Çiğdem'in devam ettirmesine karar veriyor tolgab de başvuruyor ama Çiğdem seçiliyor. Sonrasında Çiğdem de Kerem'e veriyor.

Yani kısacası bu format Fav10'a mal olmuş bir format. Kimse kendi keyfine göre at koşturamaz. Kerem kendisi bir format bulup kafasına göre bir şeyler deneyebilir ama 10 sezonluk bir yarışmada yaptırmazlar işte.
@xemrexxx nindi en azından mantıklı hamle yapıp @Çiğdem e verdi ben pardon yıldızlar yarışıyorla karıştırdım

Ha ben de merak ediyordum sunucu nasıl değişiyor diye biri aydınlattı sonunda
------

Hayret, gece sorunu çözmüşsünüz. :A
Çözüldüğü falan yok daha :A

• Beğendim
Reactions: xdragxx
kerem sanırım oldu, umarım Sertab'ı seviyorsundur falan yazmış. 😱 Kafam allak bullak :A
2018'de Çiğdem sunarken ben yine çeyrek finalde jüri olmuştum :A

Bu konudan bakabilirsin. İşte buna itiraz ediyoruz slhtmtl. Benim ve Yakamoz'un sonradan jüri olmamıza bozulup Kerem'e şikayet etmene açıkçası şaşırdım. Foruma 2019'da üye olmuşsun. Bu format 2015'ten beri var. Her zaman birileri sonradan gelip jüri oluyor. Sana soruyorum niye geçen hafta Yiğit sonradan gelmişken daha öncesinde Dark ve Menes gelmişken tepki göstermedin de ben gelince tepki gösterdin?

2018'de Çiğdem sunarken ben yine çeyrek finalde jüri olmuştum :A

Bu konudan bakabilirsin. İşte buna itiraz ediyoruz slhtmtl. Benim ve Yakamoz'un sonradan jüri olmamıza bozulup Kerem'e şikayet etmene açıkçası şaşırdım. Foruma 2019'da üye olmuşsun. Bu format 2015'ten beri var. Her zaman birileri sonradan gelip jüri oluyor. Sana soruyorum niye geçen hafta Yiğit sonradan gelmişken daha öncesinde Dark ve Menes gelmişken tepki göstermedin de ben gelince tepki gösterdin?
Ben ne olayları biliyorum, ne de tepki gösterdim. Sırf kerem'in gece yazdığı mesajlardan yola çıkarak onun fikri benim fikrimdir diyorum. Hem gece yazdığım gibi o bakış açısıyla bakamayacağımdan dolayı hem de ani tempoya girdiğim için zaten yorgun oluyorum.
------

O eski konu eski konulara kadar gitti olay :A Üşenmezsen oku :A
Yok anam bir şey okuyacak vaktimin olduğunu sanmıyorum, gece işlerim bitince bir kısmını anca. :A

Ben ne olayları biliyorum, ne de tepki gösterdim. Sırf kerem'in gece yazdığı mesajlardan yola çıkarak onun fikri benim fikrimdir diyorum. Hem gece yazdığım gibi o bakış açısıyla bakamayacağımdan dolayı hem de ani tempoya girdiğim için zaten yorgun oluyorum.
Eeee benim kafam karıştı @kerem'e kim şikayet etti o zaman özelden bana şikayet eden yarışmacılar var diyor.
Ama bence bu kadar şeyden sonra sen de ikna olmuşsundur. 2015 ve 2018'de ben son 3-4 hafta oy veren biriydim sence şimdi bir sakıncası var mı?
Ya da dark, yiğit ve menes oy veriyor sonradan gelip ben ilk 5 hafta jüri listesindeysem niye oy vermeyim öyle değil mi?

• Beğendim
Reactions: Doğan
------

Yok anam bir şey okuyacak vaktimin olduğunu sanmıyorum, gece işlerim bitince bir kısmını anca. :A
Birazını okusan anlarsın bence ya da biri özet geçsin sana ben geçemem şimdi var mı öyle bir babayiğit :A

Evet şimdi kısaca yorumumu yapayım bende (umarım kısa olur ki sanmıyorum :A tüm olanların kısa özeti diyelim.). Tüm yorumları okudum.
Herşey bu spoi kutusuna aldığım mesaj ile başlamıştı ve rengini belli ediyorsun dediğim lafımı defalarca doğruladı @kerem
İşte bu mesajıma sert bir cevap almıştım. Derhal özür dile demişti. Ben de özür dilemeyince jürilikten çıkardı. Onun ardından hakaretler yedim ama rapor etmedim yinede. İlk bahanesi: yarışmada olmak istemediğini düşündüğüm için çıkardım oldu ama sonra bir sonraki mesajında: objektif olmadığımı söylediğin için bu tavrı aldım demişti. Yani burda bile çelişkili konuştu.
Her neyse @Tolstoyevski ve @denizz19 bu harekete kayıtsız kalmadı ve geri çekildi. @Cervantes 'de kerem'i haksız bulduğu için o ve bir kaç jüri bizde olmayız ozaman dedi bu olaylar çözülmezse. Sonrasında yarışmacılar mağdur olmasın diye konuda 'özür' diledi ve geri döndük. Sonrada büyüklük yaptım yazmıştı. Her neyse ben Tols ve Deniz geri dönünce Cervantes'te geri döndü ve oylarını kullandı. Oyu beğenmeyen 'tarafsız' @kerem sen oy kullanma deyip konuda da laf attı. Yani 'kadrolu jüriler herzaman oy kullanır' diyen kişi kadroluyu çıkarmaya çalışıyor.

Gel gelelim dünkü olaylara o konu hakkında @Tolstoyevski @xdragxx @Özgür ve @The_Erinch baya bi kerem'in sözlerini anlamsızlaştıran örnek ve yorumlarla gelmiş zaten. Ben sadece bir mevzuya geleceğim.

Geçen sezon olan bir yarışmada BŞB yani kural değişikliği yapıp haftalarca sürmesine rağmen yeni yarışmacılar katılsın demişti. Nerdeyse tüm yarışmacılar itiraz etti. Kabul etmedi ama @kerem nedense o an yarışmacıların düşünmedi ve katılacak 4 kişi olmasına rağmen sadece Çiğdem'i etlket edip 'Çiğdem bunlar seni istemiyor' diyerek ara bozmaya çalıştı. Sanki o zamanın yarışmacıları ki biri @Özgür 'dü bir kişi için hayır demiş gibi.
'ben çok iyiyim, kalbim temiz' vurgusu yapan kerem ve bize 'art niyetlisin' diyen kerem zaten o yarışmada yeni yarışmacı istemeyen yarışmacılarının düşüncelerini önemsemedi ve kötü göstermişti. Bu dönem ne hikmetse ilk başta 2 kişi rahatsız oldu kabul etmiyoruz dedi
. Peki BŞB zamanı burdaki yarışmacıların 2 -3 katı itiraz edip 'yarışma baya ilerledi yeni yarışmacılar olmasın' demelerine rağmen neden yarışmacılarını dinlemedi dediğini yaptırdı? Çünkü kankalarına göre şekil veren Taraflı bir sunucu.
Her geçen gün yeni bir flyasko sergileniyor. Sevdiği isimlerin kazanamama korkusu neler yaptırıyor insana.
@Gerekli24 @Angelica @Turkuazz @AteşBöceği @BARON男爵 @DarkLegenD @HeisenBerg @Yiğitt @Yakamoz-Asi @xdragxx @Zeyno @Aserat @12.Adam @EmreCan @bazinga @MEnes @mesmeso

------

Alıntımda Kırmızı yeri oku yeter :A
Sen dün kerem'in yazdıkları mantıklı dedin ama kerem geçen sene aksi hateket etmişti. Kırmızı yere bak :A
Ve sen geçmiş kaosu seversin. Al bu da geçen sene kerem yarışmacılara bile haber vermeden emri vaki yapıp 8. Haftada yarışmacı katmıştı hem de 5 tane.

• Güldürdün
Reactions: slhttnmtl

Forum İstatistikleri

Konular
173,108
Üyeler
8,483
Son Üye
justking