eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) - 10. Sezon Çeyrek Final [2'li Eleme]

@Yiğitt bu arada yanlış anlamanı asla istemem seni dün 1-2 yerde örnek gösterdim ama niye örnek gösterdiğimi zaten anlamışsındır.
Senin de oyların kabul edilmeye devam edecek tabii ki nasıl benim ve diğer arkadaşların edeeceği gibi. Eski yöne yeni adet durumu kabul edilemez.

Yanlış anlayacağım bir durum yok, tüm mesajları okudum ve ne demek istediğinizi anladım. Yukarıda ben de düşüncemi paylaştım ama dediğim gibi ben yarışmacı değilim, yarışmacı arkadaşlar ne derse o olmalı. Yoksa oyum sayılsın sayılmasın düşüncesine de bağlı değilim, ben vaktimi ayırıp recap izleyip yarışmaya katkı olsun diye oy kullanıyorsam öpüp baş üstüne koyulmalı diye düşünüyorum. Dediğim gibi beni bağlayan bir durum yok, oyumu kullanmıştım zaten sayılıp sayılmayacağı yarışmacı ve sunucu arkadaşlara bağlı.

Yarışmacı arkadaşların 6'sı birden yok sayılmasın dese ben de tamam o zaman derim de durum 3-3

Ayrıca 9 sezondur devam eden bir yarışma ve herkes ortasında, sonunda girip oy veriyordu bu yarışmada sonuç olarak. @kerem'in dediğine göre itiraz edenlerden bir tanesi Çiğdem ama o da beni sonradan almıştı nasıl bir işin içine düştük anlamadım

@Çiğdem Ben net olarak bu konuda fikrini beyan edeceğine inanıyorum.

SON OY GÖNDERME TARİHİ: 7 EYLÜL SALI (YARIN) 20.00

Sonuçları açıklama tarihimiz bir gün öne çekildi, daha doğrusu olması gereken gün oldu. Yarın 20.00'a kadar oylarınızı bekliyorum.

Bildirimlerden rahatsızlık vermemek için dün konuda olup oyların yarın açıklanacağını bilenleri ve oylarını gönderenleri de ayrıca etiketlemedim.

@Aserat @BARON男爵 @Dosi @Özgür @Sherlock @Turkuazz @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Alos @bazinga @Silinmiş Üye @Maskeli Fedai @MEnes @serhatt @xemrexxx @tolgab @-potterhead- @XanTier @eskici @Çiğdem

Ben çoktaaan gönderdim bakalım heyecanla bekliyoruz çeyrek finali

Ben de biliyordum ama beni etiketlemişsin

Reactions: Emre Ozansoy
Sonunda geldin bir oku
Okuyorum

------

Benim En İyi Ben Seçerim yarışmam vardı. Hatta MS ile aynı anda yayınlanmıştı. Gayette iyi gitti. Üstelik ben sadece 10 yarışmacı ile ilerlemiştim. Onun müzik kısmıda vardı. Müzik kısmını yoğunlaştırıp yarışmacılara o alternatifi sunarız
hatta geçen sene benim formatımı başkaları benzeri ufak değişiklik ile yayınlanmıştı kabul görmüştü.
burada yenileri istemedikleri gibi 'kadrolu jüri' @Cervantes sunucunun desteklediği isme puanı az diye sen oylama dedi
sözde herkese kapı açık. Beni çıkarmasını demiyorum bile.
Biz herkese kapıyı açarız.
@kerem Bende yarışmacın olarak oy kullanmalarını istiyorum!
Senin eksikliğin kerem'in tarafında olmaman ve doğru bildiğini söylemen maalesef.

Son düzenleme:
Her türlü alternatif bulunur yav. Kimse bir kişinin her hafta kafasına göre karar almasını çekecek değil sonuç olarak
Benim bir gecede aklıma bomba bir proje geldi bile

Her türlü alternatif bulunur yav. Kimse bir kişinin her hafta kafasına göre karar almasını çekecek değil sonuç olarak
Benim bir gecede aklıma bomba bir proje geldi bile
@Tolstoyevski ile aylardır üzerinden titizce çalışıyorduk. Yaza başlayacaktık MS duyurusu önden olunca onla çakışmasın eğlence bölünmesin diye ileride yaparız demiştik
iyi mi ettik kötü mü bilemedim

Kötü etmiş gibisiniz de neyse artık bir sonraki bahara

Reactions: Dosi
Vmym ile telafi ettik gibi

Bu arada bildirileri bitireyim yorumum olacak Elbet olanlara.
Gibisi fazla da işte insanların canı sıkıldı kaç haftadır durduk yere VMYM başka bir yarışma burası başka bir yarışma sonuçta

Reactions: Dosi