eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) - 10. Sezon Çeyrek Final [2'li Eleme]

Banlı olan üyeler neden yasak? Ben durumu özellikle bizzat admine bildirdim ve kendisi banlanan yarışmacının yarışmaya uzaktan devam edebileceğini söyledi.
Pardon, neye müsaade etmiş oluyorsunuz? Aylardır programa tek bir mesaj bile yazmadınız üstelik.

Sadece işlerine geldiğinde kuralları esnetip işlerine gelmeyeceğini düşündüklerinde kuralcı kesilmeleri bile amaçları ortaya koyuyor aslında.

Sanane arkadaşım şimdi de yazıyorum sana hesap mı vereceğim

İşte @bazinga orda sana büyüklük yapmış
Yoksa normal şartlarda bu tür durumlarda banlanan üyeler bizim haxball etkinliklerimize bile gelemezdi 2011'den beri burdayım bana kural mı öğreteceksin?
Her türlü saçma sapan diktatörlüğüne göz yumdu insanlar. Geçen hafta Tarkan ve Merve bile gitti geldi sırf yarışmanın hatrına. Hala utanmadan kendine göre kararlar veriyorsun. 10.kez diyorum sen yokken ben bu yarışmada jürilik yapıyordum sonradan da katılanlar oluyordu bu sene de olduğu gibi.

Benim düşüncem final oylamasına zaten herkes katılabiliyorsa sonradan girenler de zamanında olmuşsa bence herkes istediği zaman oy kullanabilir bence bu konuda kuralcı olunacak ise ilk baştan bunun seçimi yapılmalıydı.

Daha sunduğu yarışmanın kuralını bilmiyor galiba...

Reactions: Cervantes and Dosi
Arkadaşlar sorun şu ki oy kullanmak isteyen üyeler daha önce hiç oy kullanmadılar ve jüri üyesi dahi değillerdi. Bu durum yarışmacılarımızın yarısının dikkatini çektiği için biz kendilerinden şikayet aldık ve ona göre devam ediyoruz.

Zaten daha önce oy kullanan jüri üyeleri sonuçlara her zaman etki etmişlerdir ve yeni jüri üyeleri bu durumu tersine çevirebilir. 6 yarışmacımızın 3'ü buna itiraz ettikleri için bu durumu kabul etmemiz mümkün değil. Bu durum onların yarışmadaki kaderlerini etkiliyor çünkü.

Reactions: xdragxx
Yani şu anki durum eğer sıkıntılı bir durumsa bu ilk zamandan beri uygulanmalıydı bence şimdi böyle olup finalde herkesin kullanabilmesi de bana mantıklı gelmiyor açıkçası
Başlığa bak kaçıncı sezon 10.sezon öyle değil mi

9 sezonda olan şeyi değiştirmeye çalışıyor arkadaş aklınca ama yedirmezler

------

Sorun şu ki ben 2018'de bile 8 ekimde oy kullanmaya başladım yarışma 18 ekimde bitti yaaa Keremciğim uğraştırma beni kardeşşiiiiiiiiiiiiiim sen de biliyorsun illa delille mi geleyim yapma yorma beni de kendini deeee

Sonunda rezil olan ben değil sen olacaksın yapmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Yarışmacılardan istemeyen olabilir ama keşke bu durum baştan belirlenseydi çünkü önemli bir mesele yarışma başından belirlenmesi daha iyi olurdu.

Kerem sürekli "kadrolu jüriden" bahsediyor, daha geçen haftaya dek yeni jürilerin katılmasında sorun yokken üstelik.

Ama asıl olaya gelelim, @xdragxx ı "kadrolu jüri değil" diye oylarını kabul etmiyor, peki 30 Ekim 2017 tarihinde üye olmuş olmasından dolayı MS'nin "kadrolu jürilerini" tam olarak bilmeyen @kerem 'in 7 Kasım 2015 tarihinden bu yana @xdragxx ın MS'nin kadrolu jürilerinden olmasına hangi mantıksal gerekçelerle karşı çıkabileceğini lütfen söyleyebilir misiniz.

Üstelik 7 Kasım 2015 tarihindeki MS'nin 12.Haftası oylanıyormuş. @xdragxx ilk olarak yarışmaya bir sezonun 12. haftasında dahil olmuş.

Jüri olmayanların birçoğu zaten şarkıcı sayısı azaldıkça oy kullanmaya başlar, bu MS'nin oldum olası geleneğidir.

Bu yüzden @xdragxx ın oylarının kabul edilmemesi de kabul edilemez bir tutum.

Kanıt:

@The_Erinch @Gerekli24 @Maskeli Fedai @Angelica @Özgür @Aserat @Maskeli Fedai @Dosi @slhttnmtl @Yakamoz-Asi @MasacRE

Oyların kabul edilmemesi olayını ben de anlamadım sonuçta burası bir forum yarışması ve forumdaki herkese eşit derecede açık. Yarışmacılar arasında durumla ilgili oylama yapılması makul olabilir ama ben çoğunluğun da bu görüşten yana olacağından eminim. Zaten finale yaklaşırken ne kadar çok üye oy verirse o kadar iyi olur ve daha sağlıklı sonuçlar çıkar. Ayrıca karşı taraf zamanını ayırıp şarkıları dinleyip oy vermeye gönüllüyse başka bir şey demek de düşmez. Şarkısına güvenen de böyle şeylerden endişelenmez.

İşte neden yapıldığını itirafıda geldi kerem ayıp ediyosun ya

Formatın sahibi @GunesinOğlu bile kabul etmiş dağılın

@Emre Ozansoy sen şimdiden benim oyumu ekle Yakamoz'la birlikte kardeşim
Ben delil göstermeyim daha fazla rezillik çıkmasın dedim ama @Tolstoyevski geldi delille..

Sen varken ben kendime kesinlikle artık arşivci diyemem

Tolscum bunu hepimiz biliyoruz Çiğdemde yapıyordu Keremde bunu adı gibi biliyor ya neyi anlatıyoruz biz ona

Eray imzamı atarım bu yoruma 👌

Reactions: Dosi and xdragxx