Abi yarışma sunucusu adam tutmayacak adam. Sırf kendi arkadaşlarından birisi oy vermiyor ve kendi destekledikelrine düşük puan gelebilir diye kafasına göre iş yapmayacak yok öyle bir dünya.
Bende aynısını dedim Aykut yaptığı yanlış
Abi yarışma sunucusu adam tutmayacak adam. Sırf kendi arkadaşlarından birisi oy vermiyor ve kendi destekledikelrine düşük puan gelebilir diye kafasına göre iş yapmayacak yok öyle bir dünya.
+1Mantıklı bir açıklama yapıldığı sürece sunucularımızın kararına uymayı daha uygun buluyorum, çünkü onlar enine boyuna düşünürken maalesef ben bunu bir yarışmacı gözüyle yapamıyorum. kerem'in yaptığı açıklama da şimdilik mantıklı duruyor.
Bu durum sadece yarışmacıları ilglendirdiği için buna yarışmacılar karar verir ve eğer tek bir yarışmacı bile bundan şikayetçiyse konunun daha fazla tartışılmasına gerek yoktur. Kaldı ki buna üç yarışmacının itiraz ettiğini düşünürsek ortada oylanacak herhangi bir durum yoktur. Dediğim gibi itiraz sonucu @Yiğitt'in de oyları geçersiz sayılabilir. Fakat diğer iki üyenin oyları geçersiz sayılacaktır.
Bu sunduğun son MS olacak bunu unutmaBu durum sadece yarışmacıları ilglendirdiği için buna yarışmacılar karar verir ve eğer tek bir yarışmacı bile bundan şikayetçiyse konunun daha fazla tartışılmasına gerek yoktur. Kaldı ki buna üç yarışmacının itiraz ettiğini düşünürsek ortada oylanacak herhangi bir durum yoktur. Dediğim gibi itiraz sonucu @Yiğitt'in de oyları geçersiz sayılabilir. Fakat diğer iki üyenin oyları geçersiz sayılacaktır.
Şimdiye kadar hangi sezonda çeyrekte oylamaya katılanların oyu sayılmadı? Ya da hangi finalde halk oyu sayılmadı?Bu durum sadece yarışmacıları ilglendirdiği için buna yarışmacılar karar verir ve eğer tek bir yarışmacı bile bundan şikayetçiyse konunun daha fazla tartışılmasına gerek yoktur. Kaldı ki buna üç yarışmacının itiraz ettiğini düşünürsek ortada oylanacak herhangi bir durum yoktur. Dediğim gibi itiraz sonucu @Yiğitt'in de oyları geçersiz sayılabilir. Fakat diğer iki üyenin oyları geçersiz sayılacaktır.
Şimdiye kadar hangi sezonda çeyrekte oylamaya katılanların oyu sayılmadı? Ya da hangi finalde halk oyu sayılmadı?
Eğer yarışmacılar rahatsızsa halk oylaması da yapılmasınBu durum sadece yarışmacıları ilglendirdiği için buna yarışmacılar karar verir ve eğer tek bir yarışmacı bile bundan şikayetçiyse konunun daha fazla tartışılmasına gerek yoktur. Kaldı ki buna üç yarışmacının itiraz ettiğini düşünürsek ortada oylanacak herhangi bir durum yoktur. Dediğim gibi itiraz sonucu @Yiğitt'in de oyları geçersiz sayılabilir. Fakat diğer iki üyenin oyları geçersiz sayılacaktır.
Şimdiye kadar hiçkimse ilk kez çeyrek finalde oy kullanacağını belirtmedi. Kullansalar dahi buna yarışmacılar itiraz göstermedi. Bu durum yarışmacılarımızı ilgilendirir ve de kendilerinin fikirlerini tabii ki dikkate almak zorundayız.Şimdiye kadar hangi sezonda çeyrekte oylamaya katılanların oyu sayılmadı? Ya da hangi finalde halk oyu sayılmadı?
Bu durum halkı değil yarışmacıları ilgilendiriyor. Burada halkı ilgilendiren bir durum yok, onlar sadece oy kullanıyor.Eğer yarışmacılar rahatsızsa halk oylaması da yapılmasınO da haksızlık sonuçta.
Çeyrek finalle bir hafta öncesi arasına ne fark var kafana göre kural koyamazsın arkadaşım. Formatı sen yapsan neyse haaa bu senenin başından beri herkese aynı muameleyi göstersen neyse. Sen bana böyle muamale yapamazsın yedirmem ben hakkımı. Sen yokken oy kullandığım bir yarışmada ne haddine yani?Şimdiye kadar hiçkimse ilk kez çeyrek finalde oy kullanacağını belirtmedi. Kullansalar dahi buna yarışmacılar itiraz göstermedi. Bu durum yarışmacılarımızı ilgilendirir ve de kendilerinin fikirlerini tabii ki dikkate almak zorundayız.
Ben @The_Erinch ve @Özgür yarışmacı değil de bostan korkuluğu muyuz? Madem bu kadar adil bir anlayışın var o halde çoğunluğun kararına saygı gösterelim. Neden jürilere bu konuyu ankete açmaktan bu kadar çekiniyorsun? Diktatörce bir anlayış değil mi bu ben dedim oldu anlayışı? Bırakalım çoğunluk karar versin ve sonuçlarda gölge olmasın.Şimdiye kadar hiçkimse ilk kez çeyrek finalde oy kullanacağını belirtmedi. Kullansalar dahi buna yarışmacılar itiraz göstermedi. Bu durum yarışmacılarımızı ilgilendirir ve de kendilerinin fikirlerini tabii ki dikkate almak zorundayız.
Halk oylaması neEğer yarışmacılar rahatsızsa halk oylaması da yapılmasınO da haksızlık sonuçta.
Finalde tüm forum oy kullanıyorHalk oylaması ne![]()
İyi de o zaman şimdi kim kullanırsa kullansınFinalde tüm forum oy kullanıyor![]()
Çeyrek finalle bir hafta öncesi arasına ne fark var kafana göre kural koyamazsın arkadaşım. Formatı sen yapsan neyse haaa bu senenin başından beri herkese aynı muameleyi göstersen neyse. Sen bana böyle muamale yapamazsın yedirmem ben hakkımı. Sen yokken oy kullandığım bir yarışmada ne haddine yani?
Madem sonradan gelme yoktu niye bana sürekli etiket geliyordu bu konuda?
Ben @The_Erinch ve @Özgür yarışmacı değil de bostan korkuluğu muyuz? Madem bu kadar adil bir anlayışın var o halde çoğunluğun kararına saygı gösterelim. Neden jürilere bu konuyu ankete açmaktan bu kadar çekiniyorsun? Diktatörce bir anlayış değil mi bu ben dedim oldu anlayışı? Bırakalım çoğunluk karar versin ve sonuçlarda gölge olmasın.
Kendileri kadrolu jüri üyelerimiz olmadıklarından ve daha önce oy kullanmadıklarından sonucu etkileyeceklerini düşündükleri için yarışmacılarımız buna itiraz etmiştir. Eğer bütün yarışmacılarımız durumu kabul ederlerse kendilerinin oylarını geçerli saymamızda hiçbir sakınca yoktur. Ben hatta @Yakamoz-Asi'nin oy kullanacak olmasına çok sevindim. Ama böyle bir durum sadece yarışmacılarımızı ilgilendirdiği için sadece yarışmacılarımız fikirlerini dikkate alacağız. Ve dediğim gibi bu durumdan rahatsız birden fazla yarışmacılarımız olduğu bu durumu kabul etmemiz mümkün değil.@Ahmed ve @slhttnmtl dışında @Özgür ve @Çiğdem fikri ne yönde oldu? 3 kişi demişinde @kerem ? @Tolstoyevski @Emre Ozansoy
@338'e bak bakalımKendileri kadrolu jüri üyelerimiz olmadıklarından ve daha önce oy kullanmadıklarından sonucu etkileyeceklerini düşündükleri için yarışmacılarımız buna itiraz etmiştir. Eğer bütün yarışmacılarımız durumu kabul ederlerse kendilerinin oylarını geçerli saymamızda hiçbir sakınca yoktur. Ben hatta @Yakamoz-Asi'nin oy kullanacak olmasına çok sevindim. Ama böyle bir durum sadece yarışmacılarımızı ilgilendirdiği için sadece yarışmacılarımız fikirlerini dikkate alacağız. Ve dediğim gibi bu durumdan rahatsız birden fazla yarışmacılarımız olduğu bu durumu kabul etmemiz mümkün değil.
Kendileri kadrolu jüri üyelerimiz olmadıklarından ve daha önce oy kullanmadıklarından sonucu etkileyeceklerini düşündükleri için yarışmacılarımız buna itiraz etmiştir. Eğer bütün yarışmacılarımız durumu kabul ederlerse kendilerinin oylarını geçerli saymamızda hiçbir sakınca yoktur. Ben hatta @Yakamoz-Asi'nin oy kullanacak olmasına çok sevindim. Ama böyle bir durum sadece yarışmacılarımızı ilgilendirdiği için sadece yarışmacılarımız fikirlerini dikkate alacağız. Ve dediğim gibi bu durumdan rahatsız birden fazla yarışmacılarımız olduğu bu durumu kabul etmemiz mümkün değil.
Madem yarışmacıların fikri önemli sadece Manga ve Hadise yarışmıyor bu yarışmada....