eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) - 10. Sezon Çeyrek Final [2'li Eleme]

Geçen hafta Yiğit oy kullanmışsa, bu hafta bir başkalarının oy kullanması da mantıklı ve adil değil mi ama?
Kendisi geçen haftaki sonuç konusunda ne zamandır MS'yi beklediğini ama tatilde olduğundan dolayı katılım gerçekleştiremediğini belirtmişti.
Ayrıca sanırım başından beri de jürideymiş.

Reactions: Emre Ozansoy
@Yiğitt en baştan kadrolu jüri üyemizdi. Ama eğer @Yiğitt'in oy kullanması istenmiyorsa o zaman bundan sonra kendisinin de oylarını kabul edemeyeceğiz. Bunun da açıklanmasını yapalım.
Yahu korkmayın benden o kadar arkadaşım benim oylarım gayet objektif Emre Ozansoy'dan iste atsın da gör

Ben diyorum ki sen forumda değilken ben bu yarışmada oy veriyordum zaten. Son 6'da varım yarışmanın ortasında oy kullanan bilmem kaç tane üye var niye ben kullanınca bu kadar olay oluyor ki? 19 Ağustos'ta liste gelmiş bana o zaman oy versem de mi kabul etmeyecektin

Bu yarışmadan bana kaç hafta boyunca etiket geldi. Son 6 yarışmacı kalınca canım oy vermek istedi bu kadar basit sen kendinin başlatmadığı bir formatta kendine göre nasıl kural koyabilirsin böyle.

Bu arada maalesef yarın çok erken kalkmam lazım, şimdilik kararımı belirttim zaten ki ben gelene kadar bir sonuca varılacağını da düşünmüyorum.

Reactions: Yakamoz-Asi
Kendisi geçen haftaki sonuç konusunda ne zamandır MS'yi beklediğini ama tatilde olduğundan dolayı katılım gerçekleştiremediğini belirtmişti.
Ayrıca sanırım başından beri de jürideymiş.
Ben de listedeydim reis istiyorsanız ss atarım

Reactions: Angelica
@Yiğitt en baştan kadrolu jüri üyemizdi. Ama eğer @Yiğitt'in oy kullanması istenmiyorsa o zaman bundan sonra kendisinin de oylarını kabul edemeyeceğiz. Bunun da açıklanmasını yapalım.
Geçen hafta kabul edildi bir kere, yani iş işten geçtikten sonra bundan sonra olmak demek de adil olmaz gelin kabul edelim.. Yapılması gereken, o kabul edildiyse diğerlerinin de edilmesi. Edilmeseydi haklısın diyecektim ama daha geçen hafta kabul edilmiş, kadroda olmasının önemi yok kaldı ki sezon başında kadroda yer alan isimler arasında @xdragxx ve @DarkLegenD de vardı yanlışım yoksa. İkisi de sonradan çıktılar ve daha sonradan tekrar dahil olmak istediler. Yiğit ve Dark'ı kabul edip (ki kabul edilmesi gerekiyor sanırım) diğerini kabul etmemek etik kaçmaz gibi. Ama dediğim gibi gerekirse referanduma gidelim, jürilerin çoğunluğu ne derse öyle hareket edilsin en azından kimse zorda kalmaz.

Son düzenleme:
Bu yarışmada önceki yıllarda sonradan oy kullanmak isteyenler her türlü oylarını kullandı. O zaman sorun olmadı da neden şimdi böyle bir sorun çıktı ortaya anlamadım. Madem etik olmayacağını düşünüyorsun o zaman finalde halk oylaması da yapılmasın. Sonuçta o da sonuca doğrudan etki edecek bir olay
@kerem

Çok teşekkürler eğlendiğimiz yarışmayı mahvettin sırf sonuçları etkilemesin diye bu kararı veriyosun ya

Reactions: Dosi
Hadi ordan
İlla sana alternatif yarışma mı çıkaralım ne istiyorsun sen bu konu burada kapanmaz bunu da böyle bil.
15 puanı ye mantıklı bir açıklama bile yapama. Sonra kafana göre iş yap yok öyle dünya yoooook.

Anlaması zor olmasa gerek sonuca etki edeceği adı gibi biliyor o yüzden yapıyor ya

Reactions: Cervantes and Dosi

"Ben dedim oldu bitti." diktatörce bir düşüncedir, etikten bahsediyorsun ama asıl etik dışı olan bu değil mi? Madem ki ortada böyle bir problem var ve bir taraf karşı çıkıyor, diğer taraf destekliyor, o halde oylama yapılsın. Ankette sonuç ne çıkarsa ona göre hareket edelim.

Şunuda hatırlatalım Kereme Dosiyi pat diye jürilikten çıkarması etikmiydi

Yarına iş var bende yatıyorum, ben kim istiyorsa oy versin tarafındayım. Konuda kararım nettir. Fikrim değişmez. Kulak zevki olan, vakit ayıran herkes oy vermeli.. Ben çok sevindim @Yiğitt @Yakamoz-Asi @MEnes @DarkLegenD @xdragxx @AteşBöceği @S.G.A.T gibi isimler oy kullanmaya başladığında.. Çünkü her ses farklı bir yorum demektir.
Herneyse her hafta tansiyonum fırlıyor bu yarışmada banada acıyın 🥺🥺🥺

@kerem @Tolstoyevski @Özgür @Ahmed @Çiğdem @slhttnmtl @Emre Ozansoy

Abi yarışma sunucusu adam tutmayacak adam. Sırf kendi arkadaşlarından birisi oy vermiyor ve kendi destekledikelrine düşük puan gelebilir diye kafasına göre iş yapmayacak yok öyle bir dünya.

Anlaması zor olmasa gerek sonuca etki edeceği adı gibi biliyor o yüzden yapıyor ya
Bu durum sadece yarışmacıları ilglendirdiği için buna yarışmacılar karar verir ve eğer tek bir yarışmacı bile bundan şikayetçiyse konunun daha fazla tartışılmasına gerek yoktur. Kaldı ki buna üç yarışmacının itiraz ettiğini düşünürsek ortada oylanacak herhangi bir durum yoktur. Dediğim gibi itiraz sonucu @Yiğitt'in de oyları geçersiz sayılabilir. Fakat diğer iki üyenin oyları geçersiz sayılacaktır.

Reactions: Angelica