eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) - 10. Sezon Çeyrek Final [2'li Eleme]

@kerem Son 6 turu, bence şarkılar azaldıkça insanlar daha kolay dinleyip oy verir.. Neticede ana sayfa listesinde düzenli oy vermeyen çok isim var.
Ben yarışmacı olarak kabul ediyorum ilk kez oy verecekleri.
Diğerleri ne der bilmem ama?
@Tolstoyevski @Ahmed @Çiğdem @Özgür @slhttnmtl @Emre Ozansoy
İsim vermek istemiyorum ama özellikle yarışmacılarımızdan gelen şikayet doğrultusunda hareket ettiğimi belirtmek isterim. Yarışmacılarımız bu durumu etik görmedikçe bu durumu kabul etmemiz mümkün değil.

• Beğendim
Reactions: slhttnmtl
Bu arada @kerem sen bana 4 Temmuz'da özelden yazmışsın. Ben sana kibarca teşekkür edip düşünmediğimi söylemişim :A
Aradan 10 gün geçmiş ve bana liste atmışsın. Sonrasında sevgili @Emre Ozansoy da bana 19 Ağustos'a kadar 3 kez recap listesini atmış. Yaniiii 2 hafta öncesine kadar oy vermemde sakınca yoktu şimdi mi sakınca oldu? Takdiri siz yarışmacılara bırakıyorum.

Mantıklı bir açıklama yapıldığı sürece sunucularımızın kararına uymayı daha uygun buluyorum, çünkü onlar enine boyuna düşünürken maalesef ben bunu bir yarışmacı gözüyle yapamıyorum. kerem'in yaptığı açıklama da şimdilik mantıklı duruyor.
Bunu sanırım @xdragxx ve @Yakamoz-Asi 'den dolayı diyorsun ancak ikisi de Dum Tek Tek'i çok seven ve buna yüksek puan verecek potansiyelde kişilerdi. Yani biz olayın kime yüksek kime düşük puan verilmesinde değildik halbuki, geçen hafta yeni bir isim oy kullanmışsa, bu hafta da kullanılmasında sakınca olmaması gerekiyor. Etik dışı olan şey oyları saymamak olur bu noktada...
------

Bu arada @kerem sen bana 4 Temmuz'da özelden yazmışsın. Ben sana kibarca teşekkür edip düşünmediğimi söylemişim :A
Aradan 10 gün geçmiş ve bana liste atmışsın. Sonrasında sevgili @Emre Ozansoy da bana 19 Ağustos'a kadar 3 kez recap listesini atmış. Yaniiii 2 hafta öncesine kadar oy vermemde sakınca yoktu şimdi mi sakınca oldu? Takdiri siz yarışmacılara bırakıyorum.
Sezon başından beri kadrolu olanların oyları kabul ediliyorsa bu durumda sezon başında yer alan isimlerin oy kullanmasında sakınca olmamalı... @kerem

İlk haftadan itibaren sana da etiket ve özelden liste geliyordur diye düşünüyorum ki ben sunduğum her hafta göndermiştim. Çünkü Yiğitt'in ve MEnes'in adı gibi senin de adın sezon başından beri jüri üyeleri arasında yer alıyor.

Çeyrek final haftasına gelmişken yeni kişilerin oy gönderip/gönderememesine bir şey diyemem. Yarışmacılardan şikayet almış bir durum şu an. :bilmem:

Sorun da bu ya. Birden çeyrek finalde fikrini değiştirmen sadece bizim değil yarışmacıların da dikkatini çekmiş. Şu ana kadar oy kullansaydın bu durumu yadırgamazdım ama yarışmacılarımız bu duruma itiraz ettiği için seni jüri üyeliğine almam etik olmaz.

• Olmamış
Reactions: Angelica
İlk haftadan itibaren sana da etiket ve özelden liste geliyordur diye düşünüyorum ki ben sunduğum her hafta göndermiştim. Çünkü Yiğitt'in ve MEnes'in adı gibi senin de adın sezon başından beri jüri üyeleri arasında yer alıyor.

Çeyrek final haftasına gelmişken yeni kişilerin oy gönderip/gönderememesine bir şey diyemem. Yarışmacılardan şikayet almış bir durum şu an. :bilmem:
Haaaa bak bunu bilmiyordum :A
@kerem o zaman benim @Yiğitt'ten farkım olmuyor ben de listedeymişim :A Doğru değil mi @Tolstoyevski

Gamze Özer 12.Bölümde oynadı Exxende

Sorun da bu ya. Birden çeyrek finalde fikrini değiştirmen sadece bizim değil yarışmacıların da dikkatini çekmiş. Şu ana kadar oy kullansaydın bu durumu yadırgamazdım ama yarışmacılarımız bu duruma itiraz ettiği için seni jüri üyeliğine almam etik olmaz.
Yiğit de geçen hafta döndü 2-3 yarışmacı da ondan rahatsız olsun :A
Merak etmesinler objektif bir şekilde oy veririm. Son 6 şarkı kaldı ve canım oy vermek istiyor. Yiğit'in durumuyla hiçbir farkım yok benim benim oylarım da geçerli olacak öyle kafanıza göre etik değil diyemezsiniz.

@Ahmed @Özgür @Çiğdem fikirlerinide alalım, şuan anladığım @Tolstoyevski ve ben sıkıntı görmedik, @slhttnmtl uygun görmüyor. Herkesin fikrinin alınmasını talep ediyorum tekrardan @kerem @Emre Ozansoy
Eğer bu durumda da beraberlik olursa, "kadrolu" jürilerin oy kullanabileceği bir referandum anketi açılmalı bu konuda diye düşünüyorum, eğer anket sonucunda hayır çıkarsa da evet çıkarsa da her türlü sonuca saygı duyar konuyu kapatırız...

Bunu sanırım @xdragxx ve @Yakamoz-Asi 'den dolayı diyorsun ancak ikisi de Dum Tek Tek'i çok seven ve buna yüksek puan verecek potansiyelde kişilerdi. Yani biz olayın kime yüksek kime düşük puan verilmesinde değildik halbuki, geçen hafta yeni bir isim oy kullanmışsa, bu hafta da kullanılmasında sakınca olmaması gerekiyor. Etik dışı olan şey oyları saymamak olur bu noktada...
Yakamoz-Asi'den haberim bile şimdi oldu. Öte yandan zaten benim kaderim belli olduğu için bu gelişmelerin benle alakası olacağını düşünüyorum.

Dediğim gibi gelen açıklamayı mantıklı bulduğum için bu karara vardım.

Yakamoz-Asi'den haberim bile şimdi oldu. Öte yandan zaten benim kaderim belli olduğu için bu gelişmelerin benle alakası olacağını düşünüyorum.

Dediğim gibi gelen açıklamayı mantıklı bulduğum için bu karara vardım.
Geçen hafta Yiğit oy kullanmışsa, bu hafta bir başkalarının oy kullanması da mantıklı ve adil değil mi ama? (b)

• Beğendim
Reactions: Cervantes

Ya sen etikliğinden bahsediyosun Allah aşkına resmen sonuçlara etkisi olmasını istemediğin için bunu yapıyosun Kerem

Geçen hafta Yiğit oy kullanmışsa, bu hafta bir başkalarının oy kullanması da mantıklı ve adil değil mi ama? (b)
Benim ismim de Yiğitt gibi jüri listesindeymiş @Emre Ozansoy dedi :A Eeee o zaman farkımız yok ki zaten konu tartışılmamalı bile :A
Ya Yiğitt de olmayacak ya da ben de olacağım.

Yiğit de geçen hafta döndü 2-3 yarışmacı da ondan rahatsız olsun :A
Merak etmesinler objektif bir şekilde oy veririm. Son 6 şarkı kaldı ve canım oy vermek istiyor. Yiğit'in durumuyla hiçbir farkım yok benim benim oylarım da geçerli olacak öyle kafanıza göre etik değil diyemezsiniz.
@Yiğitt en baştan kadrolu jüri üyemizdi. Ama eğer @Yiğitt'in oy kullanması istenmiyorsa o zaman bundan sonra kendisinin de oylarını kabul edemeyeceğiz. Bunun da açıklanmasını yapalım.

Haaaa bu arada millet @xdragxx yada @Yakamoz-Asi Candana yüksek verir beklentim yok.. Şimdi başka kurgulara girilmesin... Belkide rakiplerime yüksek verdiler.. Ben son turlarda ne kadar katılım okadar heyecan demekdir. O kafadayım. Yoksa küçük hesaplar peşinde değilim.. Küçük şeyler Mide bulandırır! @Çiğdem @Ahmed @slhttnmtl @kerem @Emre Ozansoy @Tolstoyevski