eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) - 10. Sezon Çeyrek Final [2'li Eleme]

Aslında iyi şarkıydı ama rakiplerin daha iyileriyle gelmiş olabilir. Bu şarkının konser kaydını daha çok seviyorum, enerjisi konser kaydında daha iyi çıkıyor.
Benim dönemimde rakipler ayrı zordu.

Reactions: phoebebuffay
Aslında iyi şarkıydı ama rakiplerin daha iyileriyle gelmiş olabilir. Bu şarkının konser kaydını daha çok seviyorum, enerjisi konser kaydında daha iyi çıkıyor.
Benim dönemimde rakipler ayrı zordu.
İkili eleme haftası olduğu için herkes büyük kozlarını oynadı evet. Ben strateji hatası yaptım, Araf veya Oyunbozan'ı bıraksaydım elenmezdim muhtemelen.

@Araf hazır buralara gelmişin Candan Erçetin hakkında ne düşünüyorsun, bu kadar genç neslin arasından son 6 ya getirebildik 🙏🙏🙏

Reactions: Araf
@Araf hazır buralara gelmişin Candan Erçetin hakkında ne düşünüyorsun, bu kadar genç neslin arasından son 6 ya getirebildik 🙏🙏🙏
Çok fazla dinlediğim bir şarkıcı değil ama zihnimde isim olarak iki şarkısı canlanıyor, Gamsız Hayat ve Melek. İyi bir ses rengi var.

MusicSurvivor'da çeyrek final oylaması an itibariyle başladı! Oylarınızı Çarşamba 20.00'a kadar özel mesaj yolu ile gönderebilirsiniz. Herkese bol şans.

1. Serdar Ortaç - Dansöz
2. Candan Erçetin - Yalan
3. Pinhani - Hele Bi Gel
4. Hadise - Düm Tek Tek
5. Tarkan - Şımarık
6. maNga - Bir Kadın Çizeceksin

Şarkıların recaplarını buradan dinleyebilirsiniz: https://www.youtube.com/playlist?list=PL9keBDk4hD-Mp3mFL05k9xnjTadVIPJvs

@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @dreamy @Maskeli Fedai @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @eskici @Yiğitt @Çiğdem @xdragxx @S.G.A.T. @Cervantes

İşte bu beni zor durumda bıraktı

Reactions: slhttnmtl
Kafamda bir liste oluştu gibi. Recapları dinleyince tam karar veririm.