eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) - 10. Sezon Çeyrek Final [2'li Eleme] Sonuçları

Haftanın Şarkılarını Nasıl Buldunu?

• İyi

Oy: 18 94.7%
  • Orta

Oy: 1 5.3%
  • Kötü

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    19
  • Anket kapatılmış .

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,692
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
kya7r07.jpg

Music Survivor'da finale yaklaşıyoruz! Büyük finale çok az bir zaman kalmışken, 18 kişilik çıktığımız yolculuktan kalan 6 kişiden ikisine daha bu hafta veda ettik.

Çeyrek final haftasında genel puan durumu ise şöyle:

Tarkan - Şımarık | 172

Candan Erçetin - Yalan | 168
Pinhani - Hele Bi Gel | 160
maNga - Bir Kadın Çizeceksin | 134

Hadise - Düm Tek Tek | 130
Serdar Ortaç - Dansöz | 112

-- FİNAL PUANI DAĞILIMI --
@Tolstoyevski (+3)
@The_Erinch (+2)
@Özgür (+1)

-- ELENEN YARIŞMACILAR --
@Çiğdem
@slhttnmtl

Son düzenleme:
@Emre Ozansoy ilk önce sana kolay gelsin sonra bütün yarışmacılara bol şans ve herkese iyi eğlenceler diliyorum.
@Emre Ozansoy Kolay gelsin abim.

Herkerse başarılar dilerim.
Yarışmacılara başarılar diliyorum @Emre Ozansoy kolay gelsin ablacım:D
Teşekkürler. :bhr: :Z
Hayırlı ve Hadise'li bir gece olsun. :A Ben maalesef gecede bulunamayacağım ama sonlara doğru gelirim. :A
Sensiz olmaz ama idare edeceğiz artık bir şekilde. :T

Çok adil oylar kullandım :A
------

ayyy yemek söyledim 65 dk diyor sanki hataydan uçakla gelecek yemek.ss neyse yemek gelene ka yorumlarım burada :A bu müzik eşliğinde kullandım oylarımı ki ortalığı karıştırsın oyceğizlerim :A

------

kız konuda niye kimse yok hepsi elenip geberdi mi yoksa:A

Son düzenleme:
  • Güldürdün
Reactions: Angelica
Kolay gelsin @Emre Ozansoy. O kadar yorgunum ki sen sonuçları açıklarken uykuya dalabilirim. :A

Çok adil oylar kullandım :A
------

ayyy yemek söyledim 65 dk diyor sanki hataydan uçakla gelecek yemek.ss neyse yemek gelene ka yorumlarım burada :A bu müzik eşliğinde kullandım oylarımı ki ortalığı karıştırsın oyceğizlerim :A

------

kız konuda niye kimse yok hepsi elenip geberdi mi yoksa:A
Yine oylarını geç göndermişsin, uğraştırdın beni. İlk 3 ve son 2'ye etki etmemiş neyse ki. :A

Geçen sefer de yanlış oylama yapmıştın. Peşinden koştuk. :A @Emre Ozansoy

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx and kerem
Sunucumuz @kerem'in oyları ile çeyrek final haftasında gelen oyları açıklamaya başlıyoruz! Herkese bol şans. :bhr:

Sadece bir tane şarkıyı beğenmemiştim ama onun da recabını dinledikten sonra fikrim değişti. Bu haftaki bütün şarkılar çok iyiydi. Geçen sezonlarda @Çiğdem çok kullanırdı. Mavi boncuk zamanı. :A

6p) Candan Erçetin - Yalan (Açık ara haftanın şarkısı...)
6p) Hadise - Düm Tek Tek
6p) maNga - Bir Kadın Çizeceksin
6p) Tarkan - Şımarık
6p) Serdar Ortaç - Dansöz
6p) Pinhani - Hele Bi Gel

@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @dreamy @Maskeli Fedai @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @eskici @Yiğitt @Çiğdem @xdragxx @S.G.A.T. @Cervantes @Yakamoz-Asi

Sunucumuz @kerem'in oyları ile çeyrek final haftasında gelen oyları açıklamaya başlıyoruz! Herkese bol şans. :bhr:

Sadece bir tane şarkıyı beğenmemiştim ama onun da recabını dinledikten sonra fikrim değişti. Bu haftaki bütün şarkılar çok iyiydi. Geçen sezonlarda @Çiğdem çok kullanırdı. Mavi boncuk zamanı. :A

6p) Hadise - Düm Tek Tek
6p) Tarkan - Şımarık

@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @dreamy @Maskeli Fedai @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @eskici @Yiğitt @Çiğdem @xdragxx @S.G.A.T. @Cervantes @Yakamoz-Asi
Tşkler @kerem :F:F:F

6p) Hadise - Düm Tek Tek
6p) Tarkan - Şımarık

Kolay gelsin ablacım

• Harika
Reactions: Emre Ozansoy