- Reaksiyon puanı
- 22,467
- Puanı
- 860
aaa hadi oradan @sokak sanati benim avril lavignem bunların hepsini çok rahat geçer 40 yılın başı bir kadın ünlüyle iş birliği yapıyorum destek veriyorum boşuna değil yanı finali garanti görüyorum ve kazanmayıda
Yedinci yarışmacımız @sokak sanati oluyor.Seçtiği şarkıcı ise Rihanna oluyor.
@sokak sanati @Çiğdem- 'in sonuncu olması gerektiğini söyledi
Yok ben güzellik yarışması için söyledim onu@*Dream* ı kızdırma bence cnm tubanın kara para aşkta söylediği italyanca şarkıyla gelip katılır sende görürsün hahaha
aaa hadi oradan @sokak sanati benim avril lavignem bunların hepsini çok rahat geçer 40 yılın başı bir kadın ünlüyle iş birliği yapıyorum destek veriyorum boşuna değil yanı finali garanti görüyorum ve kazanmayıda
ben daha güzelimYok ben güzellik yarışması için söyledim onu
Asla bir Taylor değilsinDünyanın en prestijli şarkıcısının karşısında hiçsiniz.Shakira ile olan düeti ve Eminem ile olan şarkıları ile yıkacağız ortalığı.
ikinizinde saçınızı başınızı yolucaz levignemle beraber görürsünüz sizDünyanın en prestijli şarkıcısının karşısında hiçsiniz.Shakira ile olan düeti ve Eminem ile olan şarkıları ile yıkacağız ortalığı.
Destekçilerim çok. Hem @xBUGRAx 'ide anacağız.ikinizinde saçınızı başınızı yolucaz levignemle beraber görürsünüz siz
Eğer 16 kişi olursak 15 şarkı yollaman gerekecek.
ben anlamadımkiii kaç eleme oynayacaz öyle tam açıklasan şunu çünkü ben tam anlayamadım halaEğer 16 kişi olursak 15 şarkı yollaman gerekecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?