Çiğdem bize söyleyecek tabiki.ben yollanan şarkıalrı göremiyorsam nasıl oy vericem sana yollucaksak biz nasıl görücez
Ay Çiğdem güldürdün.
Çiğdem bize söyleyecek tabiki.ben yollanan şarkıalrı göremiyorsam nasıl oy vericem sana yollucaksak biz nasıl görücez
@Çiğdem- ben kaç saattir recap yapacağım diyorum.Biraz okusaydın anlardın!ben yollanan şarkıalrı göremiyorsam nasıl oy vericem sana yollucaksak biz nasıl görücez
ayoll gelir gelmez yazmaya basladım konuyu incelemeye vakit bulamadımkı henüz@Çiğdem- ben kaç saattir recap yapacağım diyorum.Biraz okusaydın anlardın!
Oylamayı şarkılar olamadan nasıl başlatabilirim?
Onu da demiştimayoll gelir gelmez yazmaya basladım konuyu incelemeye vakit bulamadımkı henüz
bizim dediğimiz kısımları racap yapsan olurmu acaba yanı videonun benim dediğim süre aralığını alsan 🙂🙂🙂
Ay, vallahi bunalttın çocuğu, yeter! İnsan sabır taşı olsa çatlar...ayoll gelir gelmez yazmaya basladım konuyu incelemeye vakit bulamadımkı henüz
bizim dediğimiz kısımları racap yapsan olurmu acaba yanı videonun benim dediğim süre aralığını alsan 🙂🙂🙂
ben geçmiş mesalrınıza bakamdım henüz cnmOnu da demiştimZaten öyle yapacağım.
Her şarkı için 30 saniye.ben geçmiş mesalrınıza bakamdım henüz cnm
tamam ben akşama videmo hazırlar sanada kesiceğin kısmı söylerim
kaç dakika ayarlıcaksın videoyu 1 dakikamı yapıcaksın 🙂🙂🙂
ilk 5 haftayı kötü şarkılarla idare etmek lazım sanırım strateji çok önemli olucak eğer ben diğerlerinin iyi şarkı yolladığı haftaları braz kötü şarkıalrla elenmeden ataltırsam 10.haftadn sonra diğerlerinin kötü şarkıları kalıcak bende en iyi şarkıalrımla bitiricem işi aahahhaHer şarkı için 30 saniye.
Çok da kötü şarkılar yollamailk 5 haftayı kötü şarkılarla idare etmek lazım sanırım strateji çok önemli olucak eğer ben diğerlerinin iyi şarkı yolladığı haftaları braz kötü şarkıalrla elenmeden ataltırsam 10.haftadn sonra diğerlerinin kötü şarkıları kalıcak bence en iyi şarkıalrımla bitiricem işi aahahha
şu her şarkı için 30 saniye olayını anlamadımilk 5 haftayı kötü şarkılarla idare etmek lazım sanırım strateji çok önemli olucak eğer ben diğerlerinin iyi şarkı yolladığı haftaları braz kötü şarkıalrla elenmeden ataltırsam 10.haftadn sonra diğerlerinin kötü şarkıları kalıcak bence en iyi şarkıalrımla bitiricem işi aahahha
senin seçtiğin videonnu sadece 30 saniyesini kesip alıcakmıs @Cengo bence çok kısa bir süre bu yaaaşu her şarkı için 30 saniye olayını anlamadım
30 saniye çok kısa değil mi, en az 1 dakika olmalı birkaç şarkı için denedim de anlaşılmıyor.Her şarkı için 30 saniye.
Aynen benimde öyle ya.30 saniye çok kısa değil mi, en az 1 dakika olmalı birkaç şarkı için denedim de anlaşılmıyor.
Şimdilik 30 saniye.Zaten yeterince katılımcı var.İnsanlar dinlerken bıkmasın.Ama yarışmacı azaldıktan sonra 1 dakika yaparız.30 saniye çok kısa değil mi, en az 1 dakika olmalı birkaç şarkı için denedim de anlaşılmıyor.
sıkılmayız 1 dakıkanın enresinde sıkılıcaz cnm 1 dakıka olsunŞimdilik 30 saniye.Zaten yeterince katılımcı var.İnsanlar dinlerken bıkmasın.Ama yarışmacı azaldıktan sonra 1 dakika yaparız.
Ben buradaki herkesin 16 dakikayı dinleyeceğini düşünmüyorum şahsen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?