+1 (@sokak sanati kısmına katılıyorum)
Hayır, katıl sen. Seni ilk olarak elemek için sabırsızlanıyorum şahsen...
+1 (@sokak sanati kısmına katılıyorum)
Hayır, katıl sen. Seni ilk olarak elemek için sabırsızlanıyorum şahsen...
Zaten.Yarışmacılar oy verecek.Bence öyle herkes ittifak kurmaz.3-4 yarışma aynı puan verilirse o zaman gerekeni yaparız.+1 (@sokak sanati kısmına katılıyorum)
Hayır, katıl sen. Seni ilk olarak elemek için sabırsızlanıyorum şahsen...![]()
Özel mesajdan.Şu ana kadar 2 kişi söyledi.@Cengo, şarkımı belirlediğim zaman nereden yollayabilirim?![]()
hayırrr cnm 4 kalıcı 1 tanede haftalık konuk o 5 juri karar versin başka türlü bu iş olmazZaten.Yarışmacılar oy verecek.Bence öyle herkes ittifak kurmaz.3-4 yarışma aynı puan verilirse o zaman gerekeni yaparız.
Ben ittifak kurmam zaten, yazdıklarım da şakaydı...Zaten.Yarışmacılar oy verecek.Bence öyle herkes ittifak kurmaz.3-4 yarışma aynı puan verilirse o zaman gerekeni yaparız.
Of, mızıkçılık yapma sen de. Gerçi ilk sen eleneceğin için sonra jüri olabilirsin...hayırrr cnm 4 kalıcı 1 tanede haftalık konuk o 5 juri karar versin başka türlü bu iş olmaz
eğer yarışanlar yapıcak dersen ben çıkarım yarışmadan 🙂🙂🙂
Eğer birinin adil olmayacağından şüphen varsa söyle.hayırrr cnm 4 kalıcı 1 tanede haftalık konuk o 5 juri karar versin başka türlü bu iş olmaz
eğer yarışanlar yapıcak dersen ben çıkarım yarışmadan 🙂🙂🙂
Sen de güzide forumumuzun Admin'i olarak kalıcı jüri olabilirsin...Formatın çok iyi olduğunu söylemiştim yarışma şimdiden rekor kırdı herhalde.![]()
@OzaN sen bilirsin cnm cengo yarışanlar belirlesin şarkı puanlarını diyor olurmu öyle şeyyFormatın çok iyi olduğunu söylemiştim yarışma şimdiden rekor kırdı herhalde.![]()
Format sahibine kalmış bir şey bence iki türlü de olabilir.@OzaN sen bilirsin cnm cengo yarışanlar belirlesin şarkı puanlarını diyor olurmu öyle şeyy
4 kalıcı juri üyesi bulunmalı diyorum bende onlar değerlendirmesi alzım mesala birisi sen olursun benim dediğim daha mantıklı değilmi 🙂🙂🙂
Teklif gelirse neden olmasın.Sen de güzide forumumuzun Admin'i olarak kalıcı jüri olabilirsin...![]()
O zaman @Cengo, sıra sende...Format sahibine kalmış bir şey bence iki türlü de olabilir.
Teklif gelirse neden olmasın.![]()
@Cengo OzaN jüri üyesi olsun benceFormat sahibine kalmış bir şey bence iki türlü de olabilir.
Teklif gelirse neden olmasın.![]()
İşin gerçekten zor, @Çiğdem- taktı bir kere...Tamam jüri sayısını arttırırız.Ama yarışmacılar oy verecek.
İşte onun için recap yapacağım ya.Her şarkının 30 saniyesini alacağız.Toplam 8 dakika ediyor.Onu da dinlerler herhaldeJüri daha mantıklı gibi, herkesin 16 şarkı üst üste dinleyeceğini pek sanmıyorum?![]()
ozan juri olru ben diyor 3 tane daha bulalım onlar oy versinler yarışmacılar verirse ben katılamam kusura bakma cnm boşuna kendimi yoramam 🙂🙂🙂Tamam jüri sayısını arttırırız.Ama yarışmacılar oy verecek.
Bence jüride @OzaN ile birlikte 2 kişi ve konuk jüri olmalı. Yarışmalarda standart jüri sayısı 4 oluyor genellikle...ozan juri olru ben diyor 3 tane daha bulalım onlar oy versinler yarışmacılar verirse ben katılamam kusura bakma cnm boşuna kendimi yoramam 🙂🙂🙂