+1 (@sokak sanati kısmına katılıyorum)
Hayır, katıl sen. Seni ilk olarak elemek için sabırsızlanıyorum şahsen...
+1 (@sokak sanati kısmına katılıyorum)
Zaten.Yarışmacılar oy verecek.Bence öyle herkes ittifak kurmaz.3-4 yarışma aynı puan verilirse o zaman gerekeni yaparız.+1 (@sokak sanati kısmına katılıyorum)
Özel mesajdan.Şu ana kadar 2 kişi söyledi.@Cengo, şarkımı belirlediğim zaman nereden yollayabilirim?
hayırrr cnm 4 kalıcı 1 tanede haftalık konuk o 5 juri karar versin başka türlü bu iş olmazZaten.Yarışmacılar oy verecek.Bence öyle herkes ittifak kurmaz.3-4 yarışma aynı puan verilirse o zaman gerekeni yaparız.
Ben ittifak kurmam zaten, yazdıklarım da şakaydı...Zaten.Yarışmacılar oy verecek.Bence öyle herkes ittifak kurmaz.3-4 yarışma aynı puan verilirse o zaman gerekeni yaparız.
Of, mızıkçılık yapma sen de. Gerçi ilk sen eleneceğin için sonra jüri olabilirsin...hayırrr cnm 4 kalıcı 1 tanede haftalık konuk o 5 juri karar versin başka türlü bu iş olmaz
eğer yarışanlar yapıcak dersen ben çıkarım yarışmadan 🙂🙂🙂
Eğer birinin adil olmayacağından şüphen varsa söyle.hayırrr cnm 4 kalıcı 1 tanede haftalık konuk o 5 juri karar versin başka türlü bu iş olmaz
eğer yarışanlar yapıcak dersen ben çıkarım yarışmadan 🙂🙂🙂
Sen de güzide forumumuzun Admin'i olarak kalıcı jüri olabilirsin...Formatın çok iyi olduğunu söylemiştim yarışma şimdiden rekor kırdı herhalde.
@OzaN sen bilirsin cnm cengo yarışanlar belirlesin şarkı puanlarını diyor olurmu öyle şeyyFormatın çok iyi olduğunu söylemiştim yarışma şimdiden rekor kırdı herhalde.
Format sahibine kalmış bir şey bence iki türlü de olabilir.@OzaN sen bilirsin cnm cengo yarışanlar belirlesin şarkı puanlarını diyor olurmu öyle şeyy
4 kalıcı juri üyesi bulunmalı diyorum bende onlar değerlendirmesi alzım mesala birisi sen olursun benim dediğim daha mantıklı değilmi 🙂🙂🙂
Teklif gelirse neden olmasın.Sen de güzide forumumuzun Admin'i olarak kalıcı jüri olabilirsin...
O zaman @Cengo, sıra sende...Format sahibine kalmış bir şey bence iki türlü de olabilir.
Teklif gelirse neden olmasın.
@Cengo OzaN jüri üyesi olsun benceFormat sahibine kalmış bir şey bence iki türlü de olabilir.
Teklif gelirse neden olmasın.
İşin gerçekten zor, @Çiğdem- taktı bir kere...Tamam jüri sayısını arttırırız.Ama yarışmacılar oy verecek.
İşte onun için recap yapacağım ya.Her şarkının 30 saniyesini alacağız.Toplam 8 dakika ediyor.Onu da dinlerler herhaldeJüri daha mantıklı gibi, herkesin 16 şarkı üst üste dinleyeceğini pek sanmıyorum?
ozan juri olru ben diyor 3 tane daha bulalım onlar oy versinler yarışmacılar verirse ben katılamam kusura bakma cnm boşuna kendimi yoramam 🙂🙂🙂Tamam jüri sayısını arttırırız.Ama yarışmacılar oy verecek.
Bence jüride @OzaN ile birlikte 2 kişi ve konuk jüri olmalı. Yarışmalarda standart jüri sayısı 4 oluyor genellikle...ozan juri olru ben diyor 3 tane daha bulalım onlar oy versinler yarışmacılar verirse ben katılamam kusura bakma cnm boşuna kendimi yoramam 🙂🙂🙂
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?