MusicSurvivor Geliyor

Zaten.Yarışmacılar oy verecek.Bence öyle herkes ittifak kurmaz.3-4 yarışma aynı puan verilirse o zaman gerekeni yaparız.
hayırrr cnm 4 kalıcı 1 tanede haftalık konuk o 5 juri karar versin başka türlü bu iş olmaz
eğer yarışanlar yapıcak dersen ben çıkarım yarışmadan 🙂🙂🙂

Zaten.Yarışmacılar oy verecek.Bence öyle herkes ittifak kurmaz.3-4 yarışma aynı puan verilirse o zaman gerekeni yaparız.
Ben ittifak kurmam zaten, yazdıklarım da şakaydı...

hayırrr cnm 4 kalıcı 1 tanede haftalık konuk o 5 juri karar versin başka türlü bu iş olmaz
eğer yarışanlar yapıcak dersen ben çıkarım yarışmadan 🙂🙂🙂
Of, mızıkçılık yapma sen de. Gerçi ilk sen eleneceğin için sonra jüri olabilirsin...

Formatın çok iyi olduğunu söylemiştim yarışma şimdiden rekor kırdı herhalde.
@OzaN sen bilirsin cnm cengo yarışanlar belirlesin şarkı puanlarını diyor olurmu öyle şeyy
4 kalıcı juri üyesi bulunmalı diyorum bende onlar değerlendirmesi alzım mesala birisi sen olursun benim dediğim daha mantıklı değilmi 🙂🙂🙂

@OzaN ile birlikte 2 kişi + konuk jüri bulunarak 4'e tamamlanabilir. En fazla 4 olmalı yani...

Format sahibine kalmış bir şey bence iki türlü de olabilir.

Sen de güzide forumumuzun Admin'i olarak kalıcı jüri olabilirsin...
Teklif gelirse neden olmasın.

Tamam jüri sayısını arttırırız.Ama yarışmacılar oy verecek.

Tamam jüri sayısını arttırırız.Ama yarışmacılar oy verecek.
ozan juri olru ben diyor 3 tane daha bulalım onlar oy versinler yarışmacılar verirse ben katılamam kusura bakma cnm boşuna kendimi yoramam 🙂🙂🙂

Ayrıca bunu anket olarak açabilirsin @Cengo, ayrı bir konuya falan jüri veya yarışmacıların mı oy vermesi gerektiği böylece belirlenmiş olur. Böyle bir şey olabilir mi @OzaN?

ozan juri olru ben diyor 3 tane daha bulalım onlar oy versinler yarışmacılar verirse ben katılamam kusura bakma cnm boşuna kendimi yoramam 🙂🙂🙂
Bence jüride @OzaN ile birlikte 2 kişi ve konuk jüri olmalı. Yarışmalarda standart jüri sayısı 4 oluyor genellikle...