Kaçın kaçı
hadi seç işte işimiz gücümüz var
her biri ayrı bir şarkıcı seçin sizNe demek istedin yine?
seç birini meelunNeyin 1'i 2'si 3'ü melun.
Kaçın kaçı
hadi seç işte işimiz gücümüz var
her biri ayrı bir şarkıcı seçin sizNe demek istedin yine?
seç birini meelunNeyin 1'i 2'si 3'ü melun.
İlk haftadaki konuk jürimiz @HachiKoJüri müri yokmu nerde kimi tavlasam kime pasta börek ısmarlasam ?
Seni beni, ben seni birinci yapabiliriz.Olabilir her zaman ikili ittifaklara açığımdır
Oldu canım, senin keyfine göre şarkıcı seçelim. Neyse, seçsen bile hemen elenirsin zaten...her biri ayrı bir şarkıcı seçin siz
seç birini meelun
her biri ayrı bir şarkıcı seçin siz
seç birini meelun
Hımm neler seviyor valla pastalar böreklerİlk haftadaki konuk jürimiz @HachiKo
Uğurlu sayım 7her biri ayrı bir şarkıcı seçin siz
seç birini meelun
Oldu canım, senin keyfine göre şarkıcı seçelim. Neyse, seçsen bile hemen elenirsin zaten...
hadi panpalar cevapları bekliyorum2 olsun.
1-2-3 den seç,cen melun .ssHımm neler seviyor valla pastalar böreklerherşey bizde
Uğurlu sayım 7
Şimdi nasıl olacak orası? Biz birimizi oylayacağız, sonra o da hepimizi mi oylayacak?İlk haftadaki konuk jürimiz @HachiKo
seçsene panpa birin
Aritmetik ortalamasını alıverirsek 2.33 çıkıyor 2 ye yuvarla gitsin1-2-3 den seç,cen melun .ss
Siz puanlamaya 15 ten başlayacaksınız o 16 dan başlayacak.Fark burada.Şimdi nasıl olacak orası? Biz birimizi oylayacağız, sonra o da hepimizi mi oylayacak?
Ben de 2 diyeyim bari. Umarım aralarından en iyisini söylemiş olmam...hadi panpalar cevapları bekliyorum
Aritmetik ortalamasını alıverirsek 2.33 çıkıyor 2 ye yuvarla gitsin
2 yi ilk sokak sanati dedi 1,3,4 olsun siz de farklı birer tane seçin@xemrexxx 2 dedim yaa.
herkes niye 2 diyiBen de 2 diyeyim bari. Umarım aralarından en iyisini söylemiş olmam...
Neyse, ben şimdiden @HachiKo için şöyle güzel bir börek açayım...Siz puanlamaya 15 ten başlayacaksınız o 16 dan başlayacak.Fark burada.
12 yi ilk sokak sanati dedi 1,3,4 olsun siz de farklı birer tane seçin
herkes niye 2 diyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?