Kaçın kaçı![]()
hadi seç işte işimiz gücümüz var![]()
her biri ayrı bir şarkıcı seçin sizNe demek istedin yine?![]()
seç birini meelunNeyin 1'i 2'si 3'ü melun.![]()
Kaçın kaçı![]()
hadi seç işte işimiz gücümüz var![]()
her biri ayrı bir şarkıcı seçin sizNe demek istedin yine?![]()
seç birini meelunNeyin 1'i 2'si 3'ü melun.![]()
İlk haftadaki konuk jürimiz @HachiKoJüri müri yokmu nerde kimi tavlasam kime pasta börek ısmarlasam ?![]()
Seni beni, ben seni birinci yapabiliriz.Olabilir her zaman ikili ittifaklara açığımdır![]()
Oldu canım, senin keyfine göre şarkıcı seçelim. Neyse, seçsen bile hemen elenirsin zaten...her biri ayrı bir şarkıcı seçin siz
seç birini meelun![]()
her biri ayrı bir şarkıcı seçin siz
seç birini meelun![]()
Hımm neler seviyor valla pastalar böreklerİlk haftadaki konuk jürimiz @HachiKo![]()
Uğurlu sayım 7her biri ayrı bir şarkıcı seçin siz
seç birini meelun![]()
Oldu canım, senin keyfine göre şarkıcı seçelim. Neyse, seçsen bile hemen elenirsin zaten...![]()
hadi panpalar cevapları bekliyorum2 olsun.![]()
1-2-3 den seç,cen melun .ssHımm neler seviyor valla pastalar böreklerherşey bizde
Uğurlu sayım 7![]()
Şimdi nasıl olacak orası? Biz birimizi oylayacağız, sonra o da hepimizi mi oylayacak?İlk haftadaki konuk jürimiz @HachiKo![]()
seçsene panpa birin
Aritmetik ortalamasını alıverirsek 2.33 çıkıyor 2 ye yuvarla gitsin1-2-3 den seç,cen melun .ss
Siz puanlamaya 15 ten başlayacaksınız o 16 dan başlayacak.Fark burada.Şimdi nasıl olacak orası? Biz birimizi oylayacağız, sonra o da hepimizi mi oylayacak?![]()
Ben de 2 diyeyim bari. Umarım aralarından en iyisini söylemiş olmam...hadi panpalar cevapları bekliyorum![]()
Aritmetik ortalamasını alıverirsek 2.33 çıkıyor 2 ye yuvarla gitsin![]()
2 yi ilk sokak sanati dedi 1,3,4 olsun siz de farklı birer tane seçin@xemrexxx 2 dedim yaa.![]()
herkes niye 2 diyiBen de 2 diyeyim bari. Umarım aralarından en iyisini söylemiş olmam...![]()
Neyse, ben şimdiden @HachiKo için şöyle güzel bir börek açayım...Siz puanlamaya 15 ten başlayacaksınız o 16 dan başlayacak.Fark burada.
12 yi ilk sokak sanati dedi 1,3,4 olsun siz de farklı birer tane seçin
herkes niye 2 diyi![]()