Zaten oyu tek bir kişiye vermiyorsun ki.En çok sevdiğine 15 en az sevdiğine 1 vereceksin.Diğerlerini de sıralayacaksın işte.Bu arada Oylamada tek bir kişiye vermeyelim oyu o zaman sana özelden @Cengo . Eurovision sistemi gibi bir şey olsun.
İki kişiye aynı puanı veremiyor muyuz?Zaten oyu tek bir kişiye vermiyorsun ki.En çok sevdiğine 16 en az sevdiğine 1 vereceksin.Diğerlerini de sıralayacaksın işte.
Zaten oyu tek bir kişiye vermiyorsun ki.En çok sevdiğine 16 en az sevdiğine 1 vereceksin.Diğerlerini de sıralayacaksın işte.
Veremiyorsun.Kendine puan veremiyorsun tabi kiİki kişiye aynı puanı veremiyor muyuz?
Kendimize?
Pardon 15 diyecektimOylamayı şimdi sevdim işte.en sevdiğine 16 veriyorsun o zaman.
Bilmezmiyim.
Veremiyorsun.Kendine puan veremiyorsun tabi ki
Pardon 15 diyecektim
Tabii ki adaletli olacam, istersen tum bu saydiklarini yap bana etki etmez, eger sarkiyi begenmezsem 1 verecem maalesef.İstersen b u hafta avatarımı Star yapabilirim. Hem Karagül'de ortak nokta sayılır.
Neyse şaka bir yana adaletine çok güvendiğim bir isim seçmiş Cengiz.
Tarzında biraz sanki Riri'yi seveceğin bir tarz. Neyse etki etmeyeyim ben.[
Benim fanı olduğum bir şarkıcı yoktu, ama sevdiklerim arasında da aklıma o geldi ve onu seçtim...İrem benim olmalıydı .
Ben de senin adaletli olacağını düşünüyorum, iyi bir seçim olmuş yani...Tabii ki adaletli olacam, istersen tum bu saydiklarini yap bana etki etmez, eger sarkiyi begenmezsem 1 verecem maalesef.
Tabii ki adaletli olacam, istersen tum bu saydiklarini yap bana etki etmez, eger sarkiyi begenmezsem 1 verecem maalesef.
Ben fanıydım ama yapılacak birşey yokBenim fanı olduğum bir şarkıcı yoktu, ama sevdiklerim arasında da aklıma o geldi ve onu seçtim...
Ben de senin adaletli olacağını düşünüyorum, iyi bir seçim olmuş yani...
Sagol.Diğerleri geyikti biliyorsun.Neyse kolay gelsin.
Tesekkurler.Ben de senin adaletli olacağını düşünüyorum, iyi bir seçim olmuş yani...
Tamam İrem derici'yi bana ver o da ne alıyorsa alsın@aserat54 'le aranızda anlaşabilirsiniz.O da İrem Derici'yi değiştirmek istiyor.
Hayır foruma gelecek mi? Ona göre vereceğim.var demiştim ya sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?