Herkes şarkıyı bana bildirecek.Ardından ben recap yapacağım.Sonra konu açarak oylamayı başlatacağım.Ardından herkes bana özelden oy yollayacak.Nasıl yani? Şarkı seçtikten sonra nasıl özelden oy verilecek? Orayı tam anlayamadım...
Kişi azaldıktan sonra herkes kullanabilir ama 16 kişide sadece yarışanlar ve konuk jüri kullanacak.Ayrıca oylama tabi ki özelden olacak.Diğer türlü heyecanı mı kalır
Oylar özelden olacakOylamayı gizli tutabiliyorsunuz bildiğim kadarı ile hani şu en favori üye anketlerinde olduğu gibi. @darksaal bizde o özelliği kullanabiliyormuyuz yani gizlemeyi.
Oylar özelden olacak
Diğer türlü gerçekten saçma olur.Şimdi herkes buraya yazsa
1-Rihanna diye heyecan mı kalır?
Çok soru soruyor gibi olacağım, ama "recap" ne demek? Ayrıca en beğendiğimize 11, sonrakine 10, sonrakine 9 vere vere mi oy vereceğiz?Herkes şarkıyı bana bildirecek.Ardından ben recap yapacağım.Sonra konu açarak oylamayı başlatacağım.Ardından herkes bana özelden oy yollayacak.
İlk elenen sen olursun herhalde. İlk olmasa da kesin elenirsin ama...Neyse bekliyoruz.
Çok soru soruyor gibi olacağım, ama "recap" ne demek? Ayrıca en beğendiğimize 11, sonrakine 10, sonrakine 9 vere vere mi oy vereceğiz?
İlk elenen sen olursun herhalde. İlk olmasa da kesin elenirsin ama...
16 kişi olursa puanlama 15'ten başlayacak.Çok soru soruyor gibi olacağım, ama "recap" ne demek? Ayrıca en beğendiğimize 11, sonrakine 10, sonrakine 9 vere vere mi oy vereceğiz?
İlk elenen sen olursun herhalde. İlk olmasa da kesin elenirsin ama...
Sen beni ben seni birinci yapak.Hangi konuda ?
@Cengo İddialı derken ?Forumda yabancı müzik dinleyen hadi onu da geçtim bu tarz dinleyen fazla yoktur diye düşünüyorum maksat farklı renkler olsun yarışmada.
@aserat54 İrem bence favori olması en az olanlardan.
Sen de get. Rihanna ile şansın yerlerde...De get. İrem Derici kimmiş yaa.
1 tane 1. çıkmıyor muydu ya ?Sen beni ben seni birinci yapak.
Sen puan verirken en çok puanı bana yani.1 tane 1. çıkmıyor muydu ya ?
Diyor ki sen beni 1. yap ben seni sondan 1. yapayım1 tane 1. çıkmıyor muydu ya ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?