MusicSurvivor Geliyor

Nasıl yani? Şarkı seçtikten sonra nasıl özelden oy verilecek? Orayı tam anlayamadım...
Herkes şarkıyı bana bildirecek.Ardından ben recap yapacağım.Sonra konu açarak oylamayı başlatacağım.Ardından herkes bana özelden oy yollayacak.

Kişi azaldıktan sonra herkes kullanabilir ama 16 kişide sadece yarışanlar ve konuk jüri kullanacak.Ayrıca oylama tabi ki özelden olacak.Diğer türlü heyecanı mı kalır

Oylamayı gizli tutabiliyorsunuz bildiğim kadarı ile hani şu en favori üye anketlerinde olduğu gibi. @darksaal bizde o özelliği kullanabiliyormuyuz yani gizlemeyi.

Herkes şarkıyı bana bildirecek.Ardından ben recap yapacağım.Sonra konu açarak oylamayı başlatacağım.Ardından herkes bana özelden oy yollayacak.
Çok soru soruyor gibi olacağım, ama "recap" ne demek? Ayrıca en beğendiğimize 11, sonrakine 10, sonrakine 9 vere vere mi oy vereceğiz?

Neyse bekliyoruz.
İlk elenen sen olursun herhalde. İlk olmasa da kesin elenirsin ama...

On dördüncü yarışmacımız @BesaleT oluyor.Seçtiği şarkıcı da David Guetta oluyor. @BesaleT oldukça iddialı olduğunu belirtti.

Çok soru soruyor gibi olacağım, ama "recap" ne demek? Ayrıca en beğendiğimize 11, sonrakine 10, sonrakine 9 vere vere mi oy vereceğiz?

İlk elenen sen olursun herhalde. İlk olmasa da kesin elenirsin ama...
16 kişi olursa puanlama 15'ten başlayacak.
Recap:Özetleme,tekrarlama anlamına gelir.Şarkıları kısaca özetleyeceğiz.Her şarkının 3 dakikasını dinlemek yerine 30 saniyesini dinleyeceksiniz.

@HachiKo çok sevdiğim bir arkadaşımdır.
Star ve Acun ortak noktamız biliyorsun Hachiko'cuğum.

Biraz Yağ zamanı.