MusicSurvivor Dönüyor / 5.Sezon Başvuru Başladı

Ben vücut olarak kast ettim destere anladı.
kivirma zerrin özer göruntu olarak etkilemezse ses olarak ben öndeyim diyorsun. neyi kaskettigin apacik ortada

ilk yorumun tamamda ikincisi olmamis.
neyse göruntuye degilde ses ve sarkiya puan vereceginden eminim. hele bi puanlari görelim ona göre dusunurum emanet edip etmeyecegimi. bak baskalari gibi en yuksek zerrine ver demiyorum. kadinin hakkini ver diyorum sadece 😉

Destere için görüntü demek bu yarışmada ses demek. Mecaz var orada
ama ses konusunda da çok rahat kapışır genç kızımız. 5.5 Oktav sesi var ve çok yüksek notlara çıkıyor.

@sokak sanati sen sarkicina guvenmiyorsun belli. sesine guvensen kizin vucudunu sermezsin ortaya göz boyamak icin. yazik bak simdi acidim sana

Destere için görüntü demek bu yarışmada ses demek. Mecaz var orada
ama ses konusunda da çok rahat kapışır genç kızımız. 5.5 Oktav sesi var ve çok yüksek notlara çıkıyor.
sen anca ona buna rusvet tehtit daha ne diyeyim bu sekilde kazanmaya cabala. böyleleri sonra pat diye duser. neyse ya senin zaten kazanamayacagini biliyorum ugrasmaya degmez
bir kac hafta ilerle yeter sonra yanimda olursun 😛

Yemin ediyorum konuya girip seni etiketleyecektim şimdi.
Çok sevindim senden iyi puanlar almak güzel

Sevdiğim şarkılara güzel puanlar veririm ben merak etme sen irem derici hayranıym
sevmediğim şarkısı hiç yok hepsini çok seviyorum o yüzden puanlarıma sevineceksin

Sevdiğim şarkılara güzel puanlar veririm ben merak etme sen irem derici hayranıym
sevmediğim şarkısı hiç yok hepsini çok seviyorum o yüzden puanlarıma sevineceksin

İlk hafta klipsiz geliyorum o yüzden biraz endişeliyim ama diğer haftalar herkesin seveceği şarkılar var

@Çiğdem- yarışma için kaç şarkı seçmemiz lazım yani kaç hafta olacak ona göre şarkıları seçmeye başlayayım?
yaziyor en basta. 15 sarki ve duruma göre 16 da olabilirmis

@Çiğdem- konuya şarkımı sen paylaşırsın ben sınava çalışmaya devam ediyorum mobildende şarkı yollayamam.

1:43-2:45

@sokak sanati @dosimosi nasıl buldunuz
Begendim. O sesden beri begendigim birisi.

@Çiğdem- yarışma için kaç şarkı seçmemiz lazım yani kaç hafta olacak ona göre şarkıları seçmeye başlayayım?
normal formatını bozmucam yine 15 hafta olucak tabi 2 elemede yapılıck birazdan konuyu açacam toplam sayımızı yarışmacıları 2 elemeler ne zaman hepsinin bilgisini vericem ona göre sıralamanızı yaparsınız zaten ilk gün 3 gün süresi olucak ayarlamanıza yeter herhalde sayımızda az fazla ayy şimdi etiketlere bakamıcam @destere batırmış burayı ayoll yeni konuda görüşürüz

@Çiğdem- konuya şarkımı sen paylaşırsın ben sınava çalışmaya devam ediyorum mobildende şarkı yollayamam.

1:43-2:45

@sokak sanati @dosimosi nasıl buldunuz

İlk önce senin Boys Like You yorumunu alayım.
Ama İrem iyidir severiz.

Yılan seni.s.s
Ayrıca destere için konuştuk biz orada yoksa dediğim gibi 5.5 oktavlık ses getirim karşıma öyle konuşalım.

İlk önce senin Boys Like You yorumunu alayım.
Ama İrem iyidir severiz.

Yılan seni.s.s
Ayrıca destere için konuştuk biz orada yoksa dediğim gibi 5.5 oktavlık ses getirim karşıma öyle konuşalım.
yilan lafi biraz agir olmus ama. Daha seviyeli tartismaya davet ediyorum seni 😉

Yine ciddileşti
ben tartıştığımı düşünmüyordum. Sadece atışıyorduk bence.

Yine ciddileşti
ben tartıştığımı düşünmüyordum. Sadece atışıyorduk bence.
senle atismayi seviyorum ben sadece usluplara az dikkat etsek iyi olur 😉
ben deger verdiklerime kirilir alinirim yoksa neler neler diyenler var guluyorum sadece. burda cok az kisiyi önemserim ve onlardan biride sensin

senle atismayi seviyorum ben sadece usluplara az dikkat etsek iyi olur 😉
ben deger verdiklerime kirilir alinirim yoksa neler neler diyenler var guluyorum sadece. burda cok az kisiyi önemserim ve onlardan biride sensin

İyi dikkat ederiz ama bende değer verdiklerim bana düşük puan verdiğinde kırılıyorum. Bil istedim.