Damien Duff
Favori Üye
Güneşin kızları fragmanının işinin içinde fanları kanal d yi mi bastıSinirin geçer pompy çıkar fragman
lideri @GunesinOglu mu
Güneşin kızları fragmanının işinin içinde fanları kanal d yi mi bastıSinirin geçer pompy çıkar fragman
İsminden çıkarmadığım şarkılarından, dinleyince anlarım.We Found Love ile aran nasıl.
Yalın'ın şarkısı açıklandı mı?Şöyle hesaplıyorum sen Yalın'ın bu haftaki şarkısını oldukça seviyorsun yani öyle biliyorum ama söylemiyeyim bir rihanna kalıyor onu seviyor musun bilmediğimden 2 puana da sıcak bakabiliyorum
Acısa da Öldürmez
ama güneşin kızlarının fragmanı ne alaka daha dün yayınlandı sen mi bastın kanal d yi@pompy reis çıkar merak etme
Ama kullanacağı şarkıyı biliyorum kendisi açıklayınca görürsün yüzde doksan beş 3 puanın onaİsminden çıkarmadığım şarkılarından, dinleyince anlarım.
Yalın'ın şarkısı açıklandı mı?
bir foxu arasana bir daha önemli bölümlerde 4 saat dizi yayınlamasınlar ah be beyaz yaktın
Bir farklılık olsun dedim ya güzelse tam puanı yapıştır be reyiz@denizz19 bence bu sarki daha güzel ama o da güzel yani
Adamınsın@denizz19 bu sarkiya tam vermemek ayip olur zaten tam puanin hazir merak etme
Acısa da Öldürmeze de tam puanını beklerim finale kalırsam her şey sıla için@denizz19 rica ederim canim ne demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?