Damien Duff
Süper Favori Üye
Güneşin kızları fragmanının işinin içinde fanları kanal d yi mi bastıSinirin geçer pompy çıkar fragman![]()
lideri @GunesinOglu mu
Güneşin kızları fragmanının işinin içinde fanları kanal d yi mi bastıSinirin geçer pompy çıkar fragman![]()
İsminden çıkarmadığım şarkılarından, dinleyince anlarım.We Found Love ile aran nasıl.![]()
Yalın'ın şarkısı açıklandı mı?Şöyle hesaplıyorum sen Yalın'ın bu haftaki şarkısını oldukça seviyorsun yani öyle biliyorum ama söylemiyeyim bir rihanna kalıyor onu seviyor musun bilmediğimden 2 puana da sıcak bakabiliyorum
Acısa da Öldürmez![]()
ama güneşin kızlarının fragmanı ne alaka daha dün yayınlandı sen mi bastın kanal d yi@pompy reis çıkar merak etme![]()
Ama kullanacağı şarkıyı biliyorum kendisi açıklayınca görürsün yüzde doksan beş 3 puanın onaİsminden çıkarmadığım şarkılarından, dinleyince anlarım.
Yalın'ın şarkısı açıklandı mı?![]()
bir foxu arasana bir daha önemli bölümlerde 4 saat dizi yayınlamasınlar ah be beyaz yaktın
Bir farklılık olsun dedim ya güzelse tam puanı yapıştır be reyiz@denizz19 bence bu sarki daha güzel ama o da güzel yani![]()
Adamınsın@denizz19 bu sarkiya tam vermemek ayip olur zaten tam puanin hazir merak etme![]()
Acısa da Öldürmeze de tam puanını beklerim finale kalırsam her şey sıla için@denizz19 rica ederim canim ne demek![]()