MusicSurvivor All Star I Büyük Final Sonuçları

Kimlerin oy kullandığını da bilmiyorum ki
yorum yapamıyorum

@DoğuEşrefoğlu aa çok teşekkür ederim eyvallah hoşgeldin foruma
sıla seven kişi dostumdur

china_shangai nin oyları ekleme gibi görünmüş,göremeyenler için :

5-Rihanna
0-Sıla

@destere nin puanları :

her iki şarkıcıda harika, her ikiside muhteşem, şarkılarıda kendileride güzel..... ama tabiki herkesin gönlünde yatan bir ceylan vardır
bu açıdan baktığımızda rihanna bacak farkıyla sollayıp geçmiş sılayı? yani oyum ve gönlüm vede kalbim rihoştan yana
her iki yarışmacıyıda buraya kadar geldikleri için kutluyor rihannayı ayrıca öpüyorum
) kazananıda şimdiden kutluyorum....

5-Rihanna
0-Sıla

Aaa yine ekleme gibi göründü

@destere nin oyları :

5-Rihanna
0-Sıla

her iki şarkıcıda harika, her ikiside muhteşem, şarkılarıda kendileride güzel..... ama tabiki herkesin gönlünde yatan bir ceylan vardır
bu açıdan baktığımızda rihanna bacak farkıyla sollayıp geçmiş sılayı? yani oyum ve gönlüm vede kalbim rihoştan yana
her iki yarışmacıyıda buraya kadar geldikleri için kutluyor rihannayı ayrıca öpüyorum

@destere nin oyları :

5-Rihanna
0-Sıla

@Sabahat in oyları :

5-Sıla
0-Rihanna

(i like the first one ♡... which says
It doesn't kill even if it hurts)

Thank you again @Sabahat .