MusicSurvivor All Star I 4.Hafta Sonuçları

yıldızı kimse sevmiyor mu ya.bence kötü şarkısı yok neredeyse kadının.ağrılı divam benim:X:love1:.çok çok kaliteli bir sanatçı @xemrexxx
senin oyların olmasa eleniyordu ayoll @xemrexxx i ipten aldın vllla elenmediğine bende sevindim ama emrede çok boşladı buraları biraz sahip çıksın :F:F:F

Diğer şarkılar hmm bundan sonra boş şarkı yok dediğim gibi her hafta zirveye oynayacak şarkılar var elimde. İlk sezonu düşünüyorum da ne kadar yanlış stratejiyle gitmişim. :D ikinci haftadan Vaziyetler'i kullanmışım mesela :F

Valla bana göre tüm Sıla şarkıları aynı. O sebeple stratejini anlayamıyorum :F

Sen Sıla'yı pek sevmediğin için içindeki tınıları görmek istemediğinden aynı geliyor sana. Gerçek bir Sılacı ve gerçek bir müzik adamı olarak şarkıların foyalarını çok iyi biliyorum ben :A

İşte bana danışma dedim orada.:F Haa Vaziyetler haa aslan gibi. Aynı geliyor bana.:D Stratejini yorunlayamiyorum o sebeple.:X

Hep @Billy Kane şey etti.:A
Bende zaten Sıla Rihanna rekabetini özlemişim.:Z 2. Sezon.ve 3. Sezona artık yol verelim.:A
Ben ilk 4 hafta sabrettim hatta Kenar Süsü ile bile final puanı beklemezken 3 final puanı alarak bayağı şaşırmıştım :D Artık bundan böyle ayaklarımız yere sıkı sıkı basarak ilerleyeceğiz. :A

Ben ilk 4 hafta sabrettim hatta Kenar Süsü ile bile final puanı beklemezken 3 final puanı alarak bayağı şaşırmıştım :D Artık bundan böyle ayaklarımız yere sıkı sıkı basarak ilerleyeceğiz. :A

Sabrın sonu selamet.:Z Bakalım en çok selamete kim erecek.:A