kokoş meryem haberleri bulucam diye başka şeylerle ilgilenemiyor.senin oyların olmasa eleniyordu ayoll @xemrexxx i ipten aldın vllla elenmediğine bende sevindim ama emrede çok boşladı buraları biraz sahip çıksın
Çok mu heyecanlandın final puanı alınca5. Hafta sözde gece başlayacaktı.:ss
@GunesinOglu forum çökecek.
Çok mu heyecanlandın final puanı alınca
Bu hafta zirveye aday bir şarkıyla geliyorum sözün bittiği senin sevdiğin yerdeyim tabi senden çok iyi puan alacağımı umduğum bir şarkıEtkisi geçti onun. Ben önümüzdekimaçlara bakıyorum.
Hiç 1. Olamayanlar düşünsün.
Bu hafta zirveye aday bir şarkıyla geliyorum sözün bittiği senin sevdiğin yerdeyim tabi senden çok iyi puan alacağımı umduğum bir şarkı
Diğer şarkılar hmm bundan sonra boş şarkı yok dediğim gibi her hafta zirveye oynayacak şarkılar var elimde. İlk sezonu düşünüyorum da ne kadar yanlış stratejiyle gitmişim. ikinci haftadan Vaziyetler'i kullanmışım meselaDiğer şarkılara bağlı 10+ alırsın.
Diğer şarkılar hmm bundan sonra boş şarkı yok dediğim gibi her hafta zirveye oynayacak şarkılar var elimde. İlk sezonu düşünüyorum da ne kadar yanlış stratejiyle gitmişim. ikinci haftadan Vaziyetler'i kullanmışım mesela
Sen Sıla'yı pek sevmediğin için içindeki tınıları görmek istemediğinden aynı geliyor sana. Gerçek bir Sılacı ve gerçek bir müzik adamı olarak şarkıların foyalarını çok iyi biliyorum benValla bana göre tüm Sıla şarkıları aynı. O sebeple stratejini anlayamıyorum
Sen Sıla'yı pek sevmediğin için içindeki tınıları görmek istemediğinden aynı geliyor sana. Gerçek bir Sılacı ve gerçek bir müzik adamı olarak şarkıların foyalarını çok iyi biliyorum ben
Sen dün dedin ya Sıla'nın havası söndü diye işte o cümleyi hiç kullanmayacaktınİşte bana danışma dedim orada. Haa Vaziyetler haa aslan gibi. Aynı geliyor bana. Stratejini yorunlayamiyorum o sebeple.
Sen dün dedin ya Sıla'nın havası söndü diye işte o cümleyi hiç kullanmayacaktın
Ben ilk 4 hafta sabrettim hatta Kenar Süsü ile bile final puanı beklemezken 3 final puanı alarak bayağı şaşırmıştım Artık bundan böyle ayaklarımız yere sıkı sıkı basarak ilerleyeceğiz.Hep @Billy Kane şey etti.
Bende zaten Sıla Rihanna rekabetini özlemişim. 2. Sezon.ve 3. Sezona artık yol verelim.
Ben ilk 4 hafta sabrettim hatta Kenar Süsü ile bile final puanı beklemezken 3 final puanı alarak bayağı şaşırmıştım Artık bundan böyle ayaklarımız yere sıkı sıkı basarak ilerleyeceğiz.
Göreceğiz bakalım senin beğendiğin 3 şarkı vardı Sıladan bakalım hangisini devreye sokacağım akşamı bekleSabrın sonu selamet. Bakalım en çok selamete kim erecek.
Göreceğiz bakalım senin beğendiğin 3 şarkı vardı Sıladan bakalım hangisini devreye sokacağım akşamı bekle
Hiç şaşırmamBelki soğuma gelmiş olabilir. Bakalım.
Hiç şaşırmam
Güle güleHemen de alınırmış. Neyse aksama görüşürüz.