İstatistiği de bu belirlerHer şey final puanı değil.
İstatistiği de bu belirlerHer şey final puanı değil.
İstatistiği de bu belirlerbu hafta da final puanı alamayacaksın meselave benim gerimde kalacaksın
İlk sezon bu şarkımla 2.olmuştum bakalım bu sefer neler olacakBakalım görücez.
Geçen hafta 6. Oldum o rezil recap ile bu hafta daha iyisi ile geldim.
İlk sezon bu şarkımla 2.olmuştum bakalım bu sefer neler olacak
Bu haftaki şarkına o kadar güveniyon yaniAyy ben ilk sezon 8. Olduğum şarkı ole 1. Oluyorum. 4. Olduğum şarkı ile ilk 4 rahat olur.
Bu haftaki şarkına o kadar güveniyon yanihadi bakalım
Çok hızlı gidiyoruz bence.Bugün geçti gitti tebrikler yarın başlayacak ve ekstra 1 gün fazladan beklemiş olacağız çok güzel.
Daha Kötü şarkı bulamadın miOf ne demek gelmez admin buna el atsınBırak eleminde boğulsun sevimsizYalnız o haber doğru değil galiba, doğru olsa süper olur da
Bu hafta;
@sokak sanati @denizz19 @Ahmad @tolgab @Bully @Harunnn60 @mrt-06 @Maskeli Fedai @Yiğitt @ozgur2113 @xemrexxx @EFE UYSAL @adımutlulukk @Tolstoyevski @cookies @Almila @Tzira @HarzeM @apoyta @eskici @Reytinger @GunesinOglu @BesaleT @destere @berkann @soo @yatutarsa @vadikızı @Amoureux @Titanium @DarkLeqenD @Castei @cevaa @beyazsoy @primavera @gözlemci @turkuazz @Çiğdem- @OzaN @EnveR @hayret bi şey @Aserat @sürgünüm @batuhankaralar @HachiKo @ABAY_06 @eros @Billy Kane @S.G.A.T. @*YıldırıM*
Ben sana atabilirim demiştim zaten şarkının pek bir farklılık yeri yok bu kalbin üzülmesine izin vermeyecem kısmından alıp giderli şarkılar kısmına kadar nakaratı da alabilirdik ama yok illa uzayacak bu günler.@sokak sanati demet in şarkısı yok.22 ye kadar beklerim dedim yollamadı
@sokak sanati demet in şarkısı yok.22 ye kadar beklerim dedim yollamadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?