MusicSurvivor All Star | 9.Hafta

ay recap nerede yoksa cücük acun da büyük acun gibi metres tuttu da gönül mü eğlendiriyor ay pis pis .ss

Anem kırk yılın başı oy vermek için girdim.Oylama başlamamış :(

Bugün geçti gitti tebrikler yarın başlayacak ve ekstra 1 gün fazladan beklemiş olacağız çok güzel.

herkes şarkısını açıkladığı için oyumu dün gönderdim racapta değişiklik olursa tekrar düzenlerim şuan açıklananlardan genel değerlendirme yapıp havaya sokayım sizi:A

te amo çok sevdiğim bir rihanna şarkısı türkiyede yaygın bir şarkıydı yabancı şarkının bilindik olması avantaj sağlar final puanına gidebilir bu haftada rihanna😉 @sokak sanati

katy California Gurls şarkısıda yine çok eğlenceli şirin bir klip şarkıda çok hoş bu tür performanslarla katy başarı sağladı all starda bu haftada bence elenmez orta sırada rahat olur:Z @Harunnn60

sıla 1.sezon bende düşük gidip all star iyi başlamıştı şu haftaya kadar her şarkısını beğendim ilk defa beğenmedim deniz biliyorsun ben slowda bile vurgu ses tonu yüksek istiyorum durgun söylenen slowlar bayıyor sılanın hareketsiz slowlarınıda sevmiyorum vur kadehe usta tamda bugün örnekleri gibi zor sevdiğimde butür bir parça ilk defa kötü aldı bu hafta benden :( @denizz19

ahmet kaya dinlemeyen birisi olarak kafama sıkar giderim şarkısını ben bile biliyorum tek sevdiğim şarkısıdır iyi şarkılarla gidebildiğin kadar final puanı almaya çalısıyorsun bu hafta benimde katkım olur inş😉 @Yiğitt

demet benden çok çekti hiç sevmediğim bir şarkıcı tek ortalama puanını bebekten aldı giderli şarkılarada en azından öncekiler gibi çok kötü vermedim bu ortalama puan çokta fena sayılmaz bence:F @tolgab

84 3.sezon listemde düşük kalıp all stara ilk haftalar iyi başlamıştı ama 4.hafta ile yine düştü hayır olamazıda beğenmedim iyi şarkıları çok erken attın galiba ilk 3 hafta kullandığın şarkıları son 3 hafta koysan daha iyi olabilirdi bence 🙂 @ozgur2113

göksel yaygın yeşilçam şarkılarını seviyorum 3.sezon hareketli olanlara genelde tam puan verdim ama yandı gönlüm tarzı duygusallar göksele bence gitmiyor yinede ortalarda idare eder aldı bence:bhr: @Ahmad

yalın her cornetto şarkısını sevmiyorum biliyorsun aşk diye en sevdiğimdi ama benimkide buna eklendi oda çok hoş bir şarkı olmuş cidden 3 hafta aradan sonra final puanı alırsın inş😉 @Bully

sezen all starada ağırlık şimdiden koydu bu haftada yalnızlık senfonisi final puanı almaya aday😉 @mrt-06

yıldız hareketli parçalarını slowdan daha çok seviyorum forum ilgi göstermesede kop gel final puanına oynamasada rahat bir hafta geçirmesi lazım bence iyi puan verdim😉 @xemrexxx

tarkan yeni şarkılarıyla devam ediyor 2.sezon adını kalbime yaz pek ısınamadığım yeni şarkılardan demiştim ama ortalama iyi puan aldı yine benden ama efsane parçalara artık geçmeli🙂 @Maskeli Fedai

sertab yeni şarkılarını pek sevmiyorum tesadüf aşkıda sevmemiştim ilk defa kötü aldı:( @adımutlulukk

barış manço arkadaşım eşşek iyi şarkı ama domates biber gibi çocuk şarkılarını sevmiyorum pek oyüzden bu haftada geride kaldı :( @-potterhead-

ceceli biliyorsun slowları çok bana hitap etmiyor hüsran gül rengi gibi çok popülerler hariç her slowunu çok sevmiyorum hareketli seviyorum hastalıkta sağlıktada çok sevdiğim slow parçası değil ama iyi şarkı tabi kötü almadı tam ortalarda ortalama puan aldı😉 @EFE UYSAL