MusicSurvivor All Star | 8.Hafta

Sana kalsa ilk haftadan elenmeliydim

Yok yok yapmıştın 13+ verdiğin hafta bu hafta fena değil beğendim demiştim ama tabii bu herhalde açıklık anlamında şimdikinden bir tık geride olabilir karar vermedim.

Ya ben zaten değişik bir insanım ruh halim dengesiz böyle duygu geçişlerim sık sık olur.

Sıra Sıla'da ama biraz bekleticeğim seni @denizz19
5 dk+şarkı, 10 dk'ya yazarım.

Oylarımı kullandım.Kullanırken çok zorlandım çünkü sizin gibi kullanmaya çalıştım.Oylar geliyor @sokak sanati

Bu da hoşuma gitti

Müzik güzel olmuş, sözler de idare eder. Melodiyi de beğendim. O kadar beklettikten sonra böyle bir şey demeyi istemezdim ama maalesef daha güzelleri vardı. Ortalarda olur...
Öyle bir yorum yapıyor ki sanki en Yüksek puanı verecek gibi sonra ortalarda olur diyor
neyse sağlık olsun

O hafta genel olarak beğenmemişimdir ve baktım da öyle. En kötü 3. haftaymış. (Biliyosun, çok uslu bir jüri olduğum için puan tutuyorum
)
Bu hafta verdiğim puan şu ana kadar aldıklarının en yükseği, mutlu olabilrsin

Öyle bir yorum yapıyor ki sanki en Yüksek puanı verecek gibi sonra ortalarda olur diyor
neyse sağlık olsun
Başka hafta olsaydı olma ihtimali vardı, ama bu haftayı beğendim ben.

Komik çocuk seni.

İşi zor yorumunu sonradan eklemenin sebebi nedir
Sanırım yöneticilik şeylerini kullandın

Seninki ikinci şarkıydı, sonradan diğerlerini dinleyince ekleyim dedim, sonra iyi bi şey bekler falan

@mrt-06 bu dalga mı geçiyo
3.hafta 21 vermiş

@mrt-06 bu dalga mı geçiyo
3.hafta 21 vermiş
Puandan kastım 10 üzerinden puan

Tarkan'a yakıştıramadığım şarkılardan. Maalesef iyi puan vermek zorunda kalabilirim.

Ne desem boş..

Son düzenleme:
Oylarımı kullandım, herkese başarılar diliyorum.