MusicSurvivor All Star | 8.Hafta

öncelikle yine kendi zevkime göre oyladım 3 şarkı dışında geriye kalan 12 şarkıyıda beğendim
final puanına adaylar haftanın iyileri idare edenleri ve elenme riski olanları diye 4 gruba ayırıcam karışık şekilde yazıcam şarkıcıları🙂🙂🙂

final puanı adaylarım karışık şekilde sezen, katy, yalın sertab
@Harunnn60 @adımutlulukk @Bully @mrt-06

haftanın iyileri karışık şekilde ceceli, yıldız, tarkan, rihanna
@sokak sanati @EFE UYSAL @xemrexxx @Maskeli Fedai

haftanın idare edenleri karışık şekilde barış, sıla, seksendört, ahmet
@denizz19 @Yiğitt @ozgur2113 @-potterhead-

haftanın elenme adayları karışık şekilde göksel, şebnem, demet
@Ahmad @batuhankaralar @tolgab

Sana kalsa ilk haftadan elenmeliydim :D

Dinler dinlemez yorum yapıyorum, taze taze. Sonradan pişman olduğum oluyo ama böyle daha güzel. :D

Bu kadar açık olumlu yorum yaptığımı hatırlamıyorum. Ama bu mesajda da sonunda mutluluktan ağladığını varsayıyorum. Yani, Sezen'in sesinin harika olduğunu kast ederek üzülmemişsindir. :T:
Benden başka böyle duygular uyandıran yoktur sende sanırım. 🙄
Yok yok yapmıştın 13+ verdiğin hafta bu hafta fena değil beğendim demiştim ama tabii bu herhalde açıklık anlamında şimdikinden bir tık geride olabilir karar vermedim. :A

Ya ben zaten değişik bir insanım ruh halim dengesiz böyle duygu geçişlerim sık sık olur. :A

Bu da hoşuma gitti :D
Müzik güzel olmuş, sözler de idare eder. Melodiyi de beğendim. O kadar beklettikten sonra böyle bir şey demeyi istemezdim ama maalesef daha güzelleri vardı. Ortalarda olur...
Öyle bir yorum yapıyor ki sanki en Yüksek puanı verecek gibi sonra ortalarda olur diyor :F neyse sağlık olsun :D

Yok yok yapmıştın 13+ verdiğin hafta bu hafta fena değil beğendim demiştim ama tabii bu herhalde açıklık anlamında şimdikinden bir tık geride olabilir karar vermedim. :A

Ya ben zaten değişik bir insanım ruh halim dengesiz böyle duygu geçişlerim sık sık olur. :A
O hafta genel olarak beğenmemişimdir ve baktım da öyle. En kötü 3. haftaymış. (Biliyosun, çok uslu bir jüri olduğum için puan tutuyorum :A)
Bu hafta verdiğim puan şu ana kadar aldıklarının en yükseği, mutlu olabilrsin :A

Öyle bir yorum yapıyor ki sanki en Yüksek puanı verecek gibi sonra ortalarda olur diyor :F neyse sağlık olsun :D
Başka hafta olsaydı olma ihtimali vardı, ama bu haftayı beğendim ben. :D

Komik çocuk seni. :A

İşi zor yorumunu sonradan eklemenin sebebi nedir :A
Sanırım yöneticilik şeylerini kullandın :T:
Seninki ikinci şarkıydı, sonradan diğerlerini dinleyince ekleyim dedim, sonra iyi bi şey bekler falan :A

O hafta genel olarak beğenmemişimdir ve baktım da öyle. En kötü 3. haftaymış. (Biliyosun, çok uslu bir jüri olduğum için puan tutuyorum :A)
Bu hafta verdiğim puan şu ana kadar aldıklarının en yükseği, mutlu olabilrsin :A

Başka hafta olsaydı olma ihtimali vardı, ama bu haftayı beğendim ben. :D

Sanırım yöneticilik şeylerini kullandın :T:
Seninki ikinci şarkıydı, sonradan diğerlerini dinleyince ekleyim dedim, sonra iyi bi şey bekler falan :A

@mrt-06 bu dalga mı geçiyo :A 3.hafta 21 vermiş :F

@mrt-06 bu dalga mı geçiyo :A 3.hafta 21 vermiş :F
Puandan kastım 10 üzerinden puan :T::T:

Tarkan'a yakıştıramadığım şarkılardan. Maalesef iyi puan vermek zorunda kalabilirim. :D

AHMET KAYA BU HAFTA YİNE ÇOK İDDİALI !!

AHMET KAYA'NIN EN HİT ŞARKILARINDAN BİRİSİ OLAN ''KUM GİBİ'' BU HAFTA SİZLERLE...

Acımasız olma şimdi bu kadar
Dün gibi dün gibi çekip gitme
Bırak da sarılayım ayaklarına
Kum gibi kum gibi ezip geçme

@GunesinOglu @adımutlulukk @sürgünüm @Billy Kane @mrt-06 @xemrexxx @-potterhead- @Amoureux @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @Ahmad @hayret bi şey @Tolstoyevski @EFE UYSAL @EnveR @tolgab @gözlemci @vadikızı @denizz19 @turkuazz @cookies @batuhankaralar @Çiğdem- @ABAY_06 @primavera @S.G.A.T. @Castei @Maskeli Fedai @beyazsoy @Felon @Almila @HarzeM @BesaleT @soo @DarkLeqenD @eskici @Reytinger ve unuttuğum herkes...
Ne desem boş..

Son düzenleme: