Knk recabi Cecelinin oldugu yeri yapar misin suan disardayim.Benim de en sevdiğim 5 Yalın şarkısından biridir harika bir şarkı bence.
Sağlık olsun haftaya iyi verirsin artık buralarda olursan.
Knk recabi Cecelinin oldugu yeri yapar misin suan disardayim.Benim de en sevdiğim 5 Yalın şarkısından biridir harika bir şarkı bence.
Sağlık olsun haftaya iyi verirsin artık buralarda olursan.
Aliyim sorun yok normalde atardim.
En iyi seçimi yapmaya çalıştım.Knk recabi Cecelinin oldugu yeri yapar misin suan disardayim.
Aliyim sorun yok normalde atardim.
Anliyorum kardesim artik final puani almaliyim.Biliyorum kardeşim zaten normalde vermezdim ama artık kurallara uyacağım o yüzdenAma şarkı çok iyi etkilemez herhalde
Oha şarkılara bak, hepsi birbirinden iddialı. 😱VE OYLAMA BAŞLIYOR!
01-MUSTAFA CECELİ-ŞEKER
02-YALIN-BİR BAKMIŞSIN
03-SEZEN AKSU-SENİ KİMLER ALDI
04-AHMET KAYA-KUM GİBİ
05-SERTAB ERENER-EVERYWAY THAT I CAN
06-KATY PERRY-PART OF ME
07-TARKAN-FİRUZE
08-SEKSENDÖRT-FAİLİ MEÇHUL
09-RIHANNA-THE MONSTER
10-YILDIZ TILBE-AMA EVLISIN
11-BARIŞ MANÇO-DOMATES BİBER PATLICAN
12-SILA-REVERANS
13-ŞEBNEM FERAH-İSTİKLAL CADDESİ KADAR
14-DEMET AKALIN-KOLTUK
15-GÖKSEL-BAKSANA TALİHE
Not : Son oy yollama tarihi 19.10.2015 Pazrtesi günü saat 18.00'dur!
Not : Jüriler en çok sevdiğine 15,en az sevdiğine 1 verecek.(Diğerlerini de ona göre sıralayacak.)
Not : Yarışmacılar en çok sevdiğine 14 , en az sevdiğine 1 verecek.(Diğerlerini de ona göre sıralayacak.)
Not : Recapı ilk sayfada bulabilirsiniz.
Not : Oylarınızı GunesinOglu'na (bana) özel mesaj yoluyla ileteceksiniz.
Not : Bundan sonra ara verilmeyecektir.
Not : @EFE UYSAL şarkısını geç gönderdiği için -10 ile başlayacaktır!
Herkese başarılar
@sokak sanati @denizz19 @batuhankaralar @tolgab @Bully @Harunnn60 @-potterhead- @Ahmad @mrt-06 @Maskeli Fedai @Yiğitt @ozgur2113 @xemrexxx @EFE UYSAL @adımutlulukk @Felon @cookies @Tzira @HarzeM @eskici @Reytinger @GunesinOglu @BesaleT @berkann @soo @vadikızı @Amoureux @Titanium @DarkLeqenD @Castei @cevaa @sürgünüm @beyazsoy @primavera @gözlemci @turkuazz @Çiğdem- @OzaN @EnveR @hayret bi şey @Aserat @sürgünüm @HachiKo @ABAY_06 @eros @Billy Kane @S.G.A.T. @destere @gizem ak
Oha şarkılara bak, hepsi birbirinden iddialı. 😱
Çok zorlu bir hafta olacak.
Kesinlikle şu ana kadarki en iddialı hafta harika şarkılar var 1 puan verdiğim şarkıyı bile beğenmiş olacam sanırım. Herkese başarılar.
Bir sen kötü duruyon.Kesinlikle şu ana kadarki en iddialı hafta harika şarkılar var 1 puan verdiğim şarkıyı bile beğenmiş olacam sanırım. Herkese başarılar.
Benim niye zormuş, Yalın ayak düşünsün+1 hadi ben herkese 15 verebilirim ama sizin işiniz ciddi zor
Ben şarkıma güveniyorum gidip de senin gibi en bomba şarkımı koymadım en azından 8.haftadan.Bir sen kötü duruyon.
Benim niye zormuş, Yalın ayak düşünsün
Benim amacımı sen biliyorsun zaten.Ben şarkıma güveniyorum gidip de senin gibi en bomba şarkımı koymadım en azından 8.haftadan.
Normal sezonda da her hafta gideceksin diyip duruyordun final gördük hadi uza şimdi.Benim amacımı sen biliyorsun zaten.
Zaten sende 2-3 haftaya gidicisin, boşa uğraşma.
Bu sefer ciddiyim artık, yalın ayaklara çorap giydirme zamanı.Normal sezonda da her hafta gideceksin diyip duruyordun final gördük hadi uza şimdi.
Ne kadar berbat bir espri.Bu sefer ciddiyim artık, yalın ayaklara çorap giydirme zamanı.
Sözler güzel. Müzik de yakışmış. Sezen'in sesi dışında beğenmediğim yok. (Onu hiç beğenmiyorum zatenEfendim bu hafta Sezen Aksu "Seni Kimler Aldı" diyecek. Minik Serçe'nin Youtube'de en çok dinlenen şarkılarından biridir.
"Gönlümün bayramları şenliği söndü seni kimler aldı... Kimler öpüyor seni... Dudağında dilinde ellerin izi var... Seni kimler aldı..."
@sokak sanati @denizz19 @batuhankaralar @tolgab @Bully @Harunnn60 @-potterhead- @Ahmad @mrt-06 @Maskeli Fedai @Yiğitt @ozgur2113 @xemrexxx @EFE UYSAL @adımutlulukk @Felon @Tolstoyevski @Almila @cookies @Tzira @HarzeM @ÇaKıR10 @eskici @Reytinger @GunesinOglu @BesaleT @berkann @soo @vadikızı @Amoureux @Titanium @DarkLeqenD @Castei @cevaa @beyazsoy @primavera @gözlemci @turkuazz @Çiğdem- @OzaN @EnveR @hayret bi şey @Aserat @HachiKo @ABAY_06 @Billy Kane @S.G.A.T.
Demek beni beğendin.Kesinlikle şu ana kadarki en iddialı hafta harika şarkılar var 1 puan verdiğim şarkıyı bile beğenmiş olacam sanırım. Herkese başarılar.
oylarımı gönderdim çok zorlu bir haftaydı 3 şarkı hariç 12 şarkıyıda beğendim yanı 4 puanda verdiğim dahil 12 şarkıyıda beğendim adece 3 şarkı aşırı şekilde zayıf kalmıştıVE OYLAMA BAŞLIYOR!
01-MUSTAFA CECELİ-ŞEKER
02-YALIN-BİR BAKMIŞSIN
03-SEZEN AKSU-SENİ KİMLER ALDI
04-AHMET KAYA-KUM GİBİ
05-SERTAB ERENER-EVERYWAY THAT I CAN
06-KATY PERRY-PART OF ME
07-TARKAN-FİRUZE
08-SEKSENDÖRT-FAİLİ MEÇHUL
09-RIHANNA-THE MONSTER
10-YILDIZ TILBE-AMA EVLISIN
11-BARIŞ MANÇO-DOMATES BİBER PATLICAN
12-SILA-REVERANS
13-ŞEBNEM FERAH-İSTİKLAL CADDESİ KADAR
14-DEMET AKALIN-KOLTUK
15-GÖKSEL-BAKSANA TALİHE
Not : Son oy yollama tarihi 19.10.2015 Pazrtesi günü saat 18.00'dur!
Not : Jüriler en çok sevdiğine 15,en az sevdiğine 1 verecek.(Diğerlerini de ona göre sıralayacak.)
Not : Yarışmacılar en çok sevdiğine 14 , en az sevdiğine 1 verecek.(Diğerlerini de ona göre sıralayacak.)
Not : Recapı ilk sayfada bulabilirsiniz.
Not : Oylarınızı GunesinOglu'na (bana) özel mesaj yoluyla ileteceksiniz.
Not : Bundan sonra ara verilmeyecektir.
Not : @EFE UYSAL şarkısını geç gönderdiği için -10 ile başlayacaktır!
Herkese başarılar
@sokak sanati @denizz19 @batuhankaralar @tolgab @Bully @Harunnn60 @-potterhead- @Ahmad @mrt-06 @Maskeli Fedai @Yiğitt @ozgur2113 @xemrexxx @EFE UYSAL @adımutlulukk @Felon @cookies @Tzira @HarzeM @eskici @Reytinger @GunesinOglu @BesaleT @berkann @soo @vadikızı @Amoureux @Titanium @DarkLeqenD @Castei @cevaa @sürgünüm @beyazsoy @primavera @gözlemci @turkuazz @Çiğdem- @OzaN @EnveR @hayret bi şey @Aserat @sürgünüm @HachiKo @ABAY_06 @eros @Billy Kane @S.G.A.T. @destere @gizem ak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?