Bir an ben de Ahmet Kaya'ya tuhaf şeyler hissettimEyvallah canısı.
Öyle peki.
Senin şarkında fena değil geçen seferki hezimetten sonra iyi bir seçim gibi duruyor.
İyi bari bu hafta yükselirim herhalde sendeSenin şarkında fena değil geçen seferki hezimetten sonra iyi bir seçim gibi duruyor.
Sıla'ya tam verebilirim.@ozgur2113 @hayret bi şey siz ikiniz de tam vermişsiniz canlarım benim sizden de iyi puan bekliyorum
@Titanium sen Reverans'ı seviyordun Kaan nickiyleyken şimdi sevmiyorum diyemezsin zaten ilk sezon iyi puan almışım kaçarın yok
@-potterhead- sen de yüksek puan vermişsin şekercim kaçarın yok
@Aserat bu hafta oy kullanmak ister misin iyi puan vermişsin zamanında
Bir an ben de Ahmet Kaya'ya tuhaf şeyler hissettim
Senin zevkine hitap edebilecek bir şarkıyla geldim bu hafta sen hard seversin bu şarkı da öyleSıla'ya tam verebilirim.
@ozgur2113 @hayret bi şey siz ikiniz de tam vermişsiniz canlarım benim sizden de iyi puan bekliyorum
@Titanium sen Reverans'ı seviyordun Kaan nickiyleyken şimdi sevmiyorum diyemezsin zaten ilk sezon iyi puan almışım kaçarın yok
@-potterhead- sen de yüksek puan vermişsin şekercim kaçarın yok
@Aserat bu hafta oy kullanmak ister misin iyi puan vermişsin zamanında
Bir an ben de Ahmet Kaya'ya tuhaf şeyler hissettim
Yerimi garanti edeyim dimiSen ne çirkef oldun.
Evet mesela senin şarkını sevsem bile düşük verebilirimAll Star'da hiç birşey belli olmuyor.
Reverans'ı severim tabiSenin zevkine hitap edebilecek bir şarkıyla geldim bu hafta sen hard seversin bu şarkı da öyle
Evet mesela senin şarkını sevsem bile düşük verebilirim
9@denizz19 ben kaç vermişim Reverans'a
Bana karşı nasıl gelirsen öyle gelirim demekPis ne diyon sen.
Ben ve ekibimde öyle yapar.
Kaç üzerinden.9
Bana karşı nasıl gelirsen öyle gelirim demek
Sonra dinlerim dedim ya. Şimdi hiç dinleyesim yok.Çeyrek Final diye hedefliyorum.
Bu şarkıyı nasıl buldun.
9
Bana karşı nasıl gelirsen öyle gelirim demek
Bakalım kısmet .
@GunesinOglu yeni jüri için @destere 'ye teklif gidebilir.